Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

הכותרת נערכה נא לקרוא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA

התייעצתי פה כבר כמה פעמים לגבי איזה רכב לקנות,

התחלתי את החיפוש בסכום של כ 8000.

חיפשתי יונדאי גטס.

אך שיניתי את הבחירה כי אנו משפחה בת 4 נפשות,

מחפשת רכב משפחתי ומרווח, לנסיעות יומיומיות קצרות בעיר ואחת לחודש מחוץ לעיר.

כרגע כבר לא אכפת לי להשקיע את ה 14000 וקצת יותר..

אני יודעת שזה הרבה עניין של מזל.

לקחתי כבר 2 רכבים של יונדאי אקסנט לבדיקה ובבדיקה יצא שעומד ללכת מנוע גם ב 150000 ק"מ.

אז זו הסיבה שכבר אני מוצאת את עצמי מבולבלת ומיואשת (למזלי לא משלמת בדיקה)...

כמובן שאקח רכב לבדיקה אבל על איזה רכב ללכת?

מבחינת צריכת דלק, נוחות ברכב, עלויות טיפולים ועוד..

הונדה , מאזדה או יונדאי אקסנט / אלנטרה.

כמובן שנים 2002-2004 מה שבא במחיר הזה :)

תודה מראש..

עריכה אחרונה על ידי מירית רוזנברג
פורסם

תראי, רכבים בשנתונים האלה עדיף לבצע את הבדיקה במוסך מהסיבה הפשוטה שהבלאי שם הוא כל כך גבוה שתוצאות הבדיקה יהיו "שחורות" לכל רכב והבדיקה לא תתן לך תמונה אמיתית של אלו ליקויים צריך לסדר ואלו פחות דחופים.

אז לדעתי עדיף לך לוותר על הבדיקה וללכת למוסך.

לגבי רכב

אני הייתי ממליץ לך על רכב שלא רשמת וזהו פיג'ו 307.

הרכב מתאים לדרישות שלך וגם המראה שלו עדכני גם היום כך שהרכב לא יראה ישן לך ושיהיה לך קצת כיף להיכנס אליו כל בוקר.

עכשיו כמובן שזהו עניין של מזל וזהו רכב שצריך לדעת לקנות, כי יש דברים שצריך לבדוק לפני שקונים רכב כזה.

הרכב מגיע בגירסת 1600 שקצת כבדה בגלל משקלו ובגירסת 2000 שאם תמצאי אחת כזו במצב טוב (זה קשה) אז ממש תהני ממנה.

אם זה מדבר אליך חפשי אחת וקחי אותה לאחד המוסכים שמתחמחים בצרפתיות למשל גבע או אורן בחולון, לפי דעתי הבדיקה אפילו בחינם.

בהצלחה

פורסם

בשנתונים הללו זה בעיקר לחפור בלוחות עד שמוצאים משהוא סביר. (וגם אז צריך מזל)

לא ממליץ על הפיזיו 307, מהכרות על רכב של חבר טוב (אולי נפל על רכב גרוע אבל לא שווה את הבאלגן שהיה לו).

אני אישית ממליץ על המאזדה לאנטיס, עדיף את הגירסה של ה 1800 (צורכת פחות דלק) מה 1600 אבל בסך הכל שתי הגרסאות אמינות. לי אישית היתה מאזדה 2001 מנוע 1800 לפני מספר שנים שעברה לאחותי ועד היום אחותי מתחרטת שהיא מכרה אותה.

טסלה 3 2022

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחיר הזה שווה לשבת על הלוחות ולאתר איזו מגאן או 307 מאזור 2006/7. קצת מזל ואפשר יהיה לאתר גם משהו כזה שמור עם קילומטראז' נמוך לשנתון. בדיקת שילדה ומכניקה גם חשובה, כדאי במוסך.

פורסם

בטווח המחירים האלה לא מומלץ לחפש דגם ספציפי, אלא פרמטרים מסויימים - מינימום ק"מ, ידיים וכו'.

שתי הדוגמאות שDISCO הביא נראות די טוב.

אם בכל זאת מחפשת לפי דגמים - נסי גם סוזוקי ליאנה מאותם השנים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

סליחה על השבתת השמחה וגם על הדעות הקדומות/הכללה אבל אתם פשוט ממליצים לה מכוניות שלא לתקציב שלה. הבחורה מגרדת 14 אלף שקל ואתם מציעים לה אירופאיות ישנות שלא סובלות הזנחה!!! פולקסווגן? ועוד אוטומטית? אלוהים ישמור - אחזקה יקרה לאללה. וכך גם לגבי הצרפתיות שהוצעו. פותחת השרשור - התמקדי במכונית יפנית זולה לאחזקה כגון סוזוקי ליאנה שאגב, לדעתי נמכרו ממנה גם ידניות. מניסיון - רכב אמין עמיד ואפילו חסכוני יחסית למשפחתית מאותן שנים. ורצוי גרסת ההאצ'באק שלא רק שנראית הרבה יותר טוב, היא גם שימושית בהרבה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני אמליץ לך מכל הלב להתרחק מצרפתיות. הן ידועות כלא אמינות וראינו לא פעם ולא פעמיים 307 עם שלל תקלות. לא ברור לי איך החברים פה שללא ספק מבינים במכוניות, מכוונים אותך לצרפתיות.

אמליץ לך על יפניות. ברשותי מיצובישי כריזמה שנת 2003 - רכב מומלץ בחום. זול לתחזוקה, אמין מאוד ומאובזר היטב יחסית לשנה/מחיר.

אם תמצאי כזו במצב טוב, את לא תצטערי.

זאת נראית טוב: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=195&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Order=hand&Desc=

בהצלחה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בתקציב מוגבל הייתי קונה רנו מ 2009 ולא מיצובישי מ 2003. אבל כל אחד מסתכל מנקודת מבט סובייקטיבית לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

טל אתה צודק היפאניות אמינות יותר, גם מי שהמליץ על הצרפתיות מודע לזה.

צריך לזכור אבל שציון שנותנים לרכב, והתאמה ללקוח לא מסתכמת רק בכמה הוא מבקר במוסך.

מהצרכים שפותחת השרשור ציינה אפשר ללמוד שהרכב לא יסע הרבה, אבל כשהוא יסע הוא יסיע משפחה, ולכן עניין הבטיחות לדעתי מקבל חשיבות.

אז כן אפשר לקחת מיצובישי משנת 2004, יש סיכוי שהיא תבקר פחות במוסך מהמגאן(יש גם סיכוי שלא), אבל כשחס וחלילה יקרה משהו למגאן יש 6 כריות אוויר, ESP, וציון בטיחות 5 כוכבים בפורמט הישן. מה למיצובישי יש?

לא הזכרתי בכלל מרווח עדיף משמעותית במגאן, נוחות.

עכשיו שתעשה את השיקולים שלה ואת סדרי העדיפויות שלה, קופסה שאולי תהיה אמינה או קופסה יחסית מודרנית, בטיחותית, נוחה ומרווחת.

דרך אגב לא שמעתי על בעיות כרוניות בגיר של הגולף המדוברת, אבל אולי אני טועה.

גם לה יש 4 כוכבי בטיחות אם זכרוני אינו מטעה אותי. כרכב היא עדיפה על המיצובישי בכל פרמטר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

+1 לאלנטרה שמעלי.

אני הייתי נצמד ליפניות/קוריאניות.

בכל מקרה לרכב בסכומים האלו צריך לשריין 1000 ש"ח לתחזוקה כל שנה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

1000₪ לתחזוקה זה טוב לרכב מודרני, לא לרכב מזדקן. לצורך העניין טיפול שוטף, בלת"מ ובלאי יכולים לעלות גם 2000₪. (נניח טיפול רגיל, מצבר ששובק חיים ומזגן שמתקלקל פתאום למשל)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיה סראטו יכולה להיכנס בתקציב. רכב טוב ואמין, פשוט מאוד לאחזקה ונמכר במחירים נמוכים.

לדעתי אפשר לקנות אחת משנת 2005 או 2006 בתקציב שלך.

• תוכן חדש...