Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי מיצובישי לנסר קלאסיק?

אומנם נוחות וחיסכון בדלק זה ממנה והלאה, אבל היא אמינה וזולה לאחזקה, ובתקציב הזה אפשר למצוא מודל 2006.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
טל אתה צודק היפאניות אמינות יותר, גם מי שהמליץ על הצרפתיות מודע לזה.

צריך לזכור אבל שציון שנותנים לרכב, והתאמה ללקוח לא מסתכמת רק בכמה הוא מבקר במוסך.

מהצרכים שפותחת השרשור ציינה אפשר ללמוד שהרכב לא יסע הרבה, אבל כשהוא יסע הוא יסיע משפחה, ולכן עניין הבטיחות לדעתי מקבל חשיבות.

אז כן אפשר לקחת מיצובישי משנת 2004, יש סיכוי שהיא תבקר פחות במוסך מהמגאן(יש גם סיכוי שלא), אבל כשחס וחלילה יקרה משהו למגאן יש 6 כריות אוויר, ESP, וציון בטיחות 5 כוכבים בפורמט הישן. מה למיצובישי יש?

לא הזכרתי בכלל מרווח עדיף משמעותית במגאן, נוחות.

עכשיו שתעשה את השיקולים שלה ואת סדרי העדיפויות שלה, קופסה שאולי תהיה אמינה או קופסה יחסית מודרנית, בטיחותית, נוחה ומרווחת.

דרך אגב לא שמעתי על בעיות כרוניות בגיר של הגולף המדוברת, אבל אולי אני טועה.

גם לה יש 4 כוכבי בטיחות אם זכרוני אינו מטעה אותי. כרכב היא עדיפה על המיצובישי בכל פרמטר.

כמי ש"המליץ על צרפתיות", אני דווקא לא מודע לזה שהן פחות אמינות, אני כן מודע לזה שמרבית השאר דווקא "כן מודעים לזה" ובדיוק מסיבה זו אני ממליץ עליהן, שכן בשל אותה "מודעות" אפשר לקבל אוטו צרפתי טוב יותר, מרווח יותר, נוח יותר, בטוח יותר וגם ובמיוחד צעיר יותר ובאופן משמעותי, כך שגם אם אני מדבר שטויות וכל אלו המצדדים ביפניות הזקנות, צודקים, הפרשי הגיל יקזזו קרוב לודאי את כמות התקלות והוצאות האחזקה.

פורסם

אפילו בתור חובב צרפתיות אני אודה בפה מלא שה 307 והמגאן 2 אמינות כמו אסד. החל מהגיר הבעייתי, חלונות חשמל, ריפודים צונחים ( ב 307 בעיקר אלו מקטיפה ), ידית איתות ארורה ( שוב 307 ), דיפונים מתקלפים, חיישן abs שנותן את נשמתו לבורא ( מגאן ) ועוד.

זה נכון, יש רכבים צרפתיים מעולים, אבל אחת הסיבות שהם מאוד זולים היא העובדה שהיו כמה דגמים לא מוצלחים וזה משליך על כל המותג.

• תוכן חדש...