Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב יחסית יוקרתי, עד 55K וכמה שיותר אמין.

השנתון פחות חשוב לי - כל עוד הרכב אמין והטיפולים במוסך לא יגמרו אותי.

תודה

פורסם

וולוו S60 מ-2008/9 תהיה לדעתי בחירה טובה, שתענה על הדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברכב יוקרה ישן הטיפולים במוסך יגמרו אותך, נקודה.

את ההפרש בין חדש לישן אתה תשלם בתיקונים, אין מתנות חינם.

עלויות התיקונים הגבוהות נגזרות מהרבה דברים, החל מזה שרכב כשה נוטה להיות עמוס במערכות מכניות וחשמליות מתוסבכות (שגם יתקלקלו יותר מיונדאי גטץ), וכלה בזה שחלק מהיצרנים שמים מק"ט שונה על חלף שמיועד לדגם יוקרתי (שבהרבה מקרים יש לו "בן דוד" ממותג עממי יותר), ושמים תג מחיר גבוה יותר.

פלוס, עם רמת המוסכים בארץ, אתה לא באמת רוצה שיתעסקו עם רכב מיוחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה בשבילך יוקרתי? תהיה יותר ספציפי, מה הדרישות שלך מהרכב? אולי שברולט מאליבו או פורד מונדיאו יספקו את הסחורה? אלו 2 מכוניות שנמכרות במחירי רצפה בתור יד 2 ונותנות תמורה גבוהה למחיר. מה שכן, האחזקה לא תהיה זולה כפי שקודמי כתב. תנסה לחשוב עם עצמך מה הדרישות שלך מהרכב ולהכין מעין "רשימת קניות" של "מה אני באמת צריך" לפי סדר עדיפות. ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך המון לסדר את החשיבה וליצור "רשימת קניות" מסודרת מהרכב ככה שתעשה את הבחירה הטובה ביותר עבורך.בהצלחה.

פורסם

הוולוו לא נשמעת כמו רעיון מוצלח במיוחד, אמינות?

חפש לך מקסימה או קאמרי ותקבל רכבים אמינים, מרווחים ונוחים!

במקרה של המקסימה היא תשאיר לך עודף נכבד מתקציבך.

פורסם

מניסיון של למעלה מ-500000 ק"מ עם רכבי וולוו - אם מטפלים נכון האמינות מעולה, ומחירי הטיפול לא יקרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...