Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבועיים סגרתי עסקה לגבי סיאט איביזה. הרכב לא המלאי ויגיע לארץ סוף חודש. הבעייה היא שביום שישי ראיתי פרסומת לגבי 3 ימי מכירות שבוע הבא בסוכנויות סיאט. השאלה היא מה אני יכול לעשות? לבטל את העסקה ולעשות חדשה,? האם אני יפסיד את המקדמה (2000)?

תודה

פורסם

התנאים של המבצע לא שונים ממה שהיה עד עכשיו.

בכל אופן עוד לא השלמת את התשלום על הרכב ולפי מקרים קודמים אתה תקבל את תנאי המבצע.

פורסם

ככל שידיעתי מגעת לא תהיינה הנחות נוספות על האיביזה מעבר למבצע הקיים 83100 ש"ח כך שנראה לי שתשאיר את ההזמנה כפי שהיא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דרוש לקבל את המחיר שיוצע בימי המכירות אם יהיה טוב יותר מהמחיר שסגרת. אתה אמור לקבל את זה בלי הרבה מלחמות

פורסם

תשהה את העברת הכסף.

בדוק מה מקבלים בימי המכירות ותבקש להשוות תנאים.

בהרבה מקרים אין הבדל בתנאי הסגירה, רק בתנאי הפתיחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר שאין לו כרגע את רשימת המבצעים שיהיו אבל כניראה שלגבי האיביזה רק הצבע תהיה חינם. המבצעים המשמעותים יהיו יותר לגבי האיביזה fr ושאר הגדמים (לאון, טולדו...)

פורסם

אמש פירסמתי את מחירי האיביזה במבצע הקרוב (מרץ).

הנהלת הפורום החליטה למחוק את המידע שכתבתי.

לאור האמור אתה מוזמן לברר זאת

בחיפוס באתרי הרכב הישראלים באינטרנט.

פורסם

ההנהלה מחקה את מה שכתבת כי מחירי ה"מבצע" החדש זהים לגמרי למבצע הקיים - כלומר לא יהיה שינוי במחיר - מה שכבר כתוב בשרשור לפני ההודעה שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...