Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת על סמך נסיון של אנשים שהתנסו באחת מהמכוניות שנכללות בקטגורית הסופר מיני , מי בינהם

הכי חלקה מבחינת ביצועי מנוע וגיר, אני שואל כי על הנייר לקליאו יש יתרון על כולם, אך בפועל הבנתי שהפולו(110 כ"ס)-פאביה יותר מהירות וזריזות? בנוסף, גם שמעתי מאנשים שהמאזדה 2 החדשה חזקה ולא נופלת מהרכבים שהזכרתי למעלה, אני מתכנן נסיעת מבחן למאזדה 2 השבוע ובאמת להרגיש בעצמי.. אבל מעניין אותי עוד חוות דעת של אנשים, האם יש באמת פער ממה שיש על הנייר למה שקורה בפועל? ולמה זה כך?

אם יש עוד רכבים חדשים של עד סכום של 120K שיכולים להתחרות במכוניות הנ"ל אשמח לשמוע.

תודה רבה על העזרה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיג'ו 208 האוטומטית צריכה להיות סוסה. איביזה/פולו/פאביה. אני חושב שאלו המכוניות הסופר-מיני עם הטורבו היחידות כרגע ששוות משהו מבחינת מנוע-גיר.

פורסם

התיבת הילוכים של הפולו והפאביה (ושאר קונצרן) ואג הרגישה לי יותר זריזה מזו שבקליאו. יש לה גם יתרון של עוד הילוך.

מצד שני התיבה של הקליאו פחות בעייתית.

למאזדה מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי, ואתה תרגיש את ההבדל, אם זה בכוח שמגיע בסלד גבוה יותר לעומת הטורבו ואם זה בהעברת ההילוכים של תיבה רובוטית כפולת מצמד לעומת תיבה פלנטרית מקבילה.

מבחינת שילוב של טורבו אוטומט יש לך גם את ה208.

פורסם

אז שורה תחתונה למרות שהקליאו על הנייר עם קג"מ וכ"ס גבוה יותר הפולו-איביזה-פאביה נותנות ביצועים יותר טובים

סליחה על הבורות אבל סתם מעניין אותי למה זה כך שהם יותר מהירות וזריזות למרות הנתונים הטכניים הפחות טובים בקצת מהקליאו??

ה208 לא על הפרק חוץ ממנה אין עוד משהו נכון? לא פיספסתי עוד איזה דגם שיכול לתת פייט לשלישייה , תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

צריך להשוות אותם בראש,אבל הגיר של הגרמניות זריז יותר ונעים יותר מאשר בקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתייחס לשאר (כאוטומטיות ) , היפניות בד"כ עם מנוע אטמוספרי וגיר רציף שזה מתכון לחסכון בעיקר, קיה ויונדאי עם מנוע 1.4 וגיר 4 הילוכים, סוזוקי סוויפט עם מנוע 1.25 וגיר אוטומט 4 הילוכים, שברולט סוניק עם גיר 6 הילוכים ומנוע 1.4 ולא ממש זריזה וכנל הקורסה.

פורסם

אני במקומך הייתי קונה פאביה (ובאמת קניתי, אם תרצה סקירה אשמח לשלוח לך בפרטי) ואם חסר לי כוח, משפר ל-STAGE I (של APR), שלטענתם נותן את הטוב מכל העולמות- מומנט משופר (25 קג"מ, פחות מההגבלה של ה-DSG7 היבש), עוד סוסים (130 ומשהו לעומת 110), תגובת דוושה מחודדת, עצמאות בהעברת הילוכים ועוד. הביצועים (בתיאוריה) אמורים להיות דומים לאלו של גולף 1.4 (רכב מהיר).

פורסם
אני במקומך הייתי קונה פאביה (ובאמת קניתי, אם תרצה סקירה אשמח לשלוח לך בפרטי) ואם חסר לי כוח, משפר ל-STAGE I (של APR), שלטענתם נותן את הטוב מכל העולמות- מומנט משופר (25 קג"מ, פחות מההגבלה של ה-DSG7 היבש), עוד סוסים (130 ומשהו לעומת 110), תגובת דוושה מחודדת, עצמאות בהעברת הילוכים ועוד. הביצועים (בתיאוריה) אמורים להיות דומים לאלו של גולף 1.4 (רכב מהיר).

הפאביה מכונית מעולה.. לדעתי לא צריך להיות חסר איתה כוח.

פורסם

גם לדעתי הפאביה מכונית מעולה ועם אבזור מצוין, מרגישה בטוחה ואוחזת.

אם פות"ש נוסע בעיקר בעיר, אז לדעתי במהירויות עירוניות המאזדה/פיג'ו תהנא מהירות יותר, בעיקר בזכות תיבה פלנטרית משושת הילוכים. בבין עירוני- הכתר הוא של הפאביה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?591028-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%AA-%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-2TSI-%D7%93%D7%95%D7%A8-3-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%AA-86-110-%D7%9B-quot-%D7%A1

פורסם

למה במהירות עירונית הפיגו תהיה מהירה יותר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא שמתי לב למשהו כזה באיביזה לפחות לא ברמה שגרמה להתעצבן.

• תוכן חדש...