Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעוניין לקנות רכב יד 2 ואני שוקל בחום את האפשרות של רכישה מאחת מחברות הליסינג.

נקודות לחיוב לרכישה מחברת ליסינג - כביכול קניה מבית טוב, רכב שעבר טיפולים ולהינות מאחריות של שנה .

ספיציפית אני מתעניין ב יונדאי i20 INSIGHT , שנת 2013 , נפח 1200 סמ"ק, ידני.

לדעתי מדובר ברכב יחסית גדול תמורת מחיר נמוך, צריכת דלק יחסית נמוכה, אמינות גבוהה, חלפים זולים.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מבעלי רכב זהה עם קילומטרז' של 90K בערך לגבי הנושאים הבאים:

כמה אני צודק / טועה ביחס לצריכת הדלק , האמינות ומחירי החלפים.

תודה !

פורסם

סתם שאלה - האם מצאת בחברת ליסינג i20 ידנית? או שאתה מדבר תאורטית?

מנסיון - זו משימה לא קלה. ממש לא קלה.

חפשתי לפני שנה במשך כמה שבועות בכל חברות ליסינג \ השכרה סופר מיני ידנית, חרשתי את פי גלילות קדימה ואחורה, טלפונים למוקדים של כל החברות וכל מה שמצאתי הייתה ריו אחת אבל במצב רע מאוד.

היו הרבה רכבי מיני ידניים - אלטו, 107, פנדה. אבל לא סופר מיני.

פורסם

יש ידניות 1600 באוטו סנטר, יש באוויס, יש יונדאי I20 וגם I30 בטרייד מוביל.

בוודאות , בדקתי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם עכשיו יש - אז אחלה!

כנראה גם עניין של מזל.

הבוקר ראיתי בחניון של העבודה i20 דנדשה, עם ניילונים, וידנית. מקווה שיעלו על הכביש כמה שיותר כאלה, כדי שיהיה אפשר לרכוש אחת יד2 עוד כשנה.

• תוכן חדש...