Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

:wink:

בוקר טוב, שבוע טוב,

לא שבעבר גבינו כסף על נסיעות מבחן, אבל מי שחושש הנה זה כתוב. אנחנו לא גובים כסף על נסיעות מבחן.

אנחנו קוראים בעיון כמעט כל שרשור שנפתח כאן, בפורום הכללי ובטכני, ורואים שחלקכם מתלבט (מן הסתם...) מה לקנות, מה נכון לו, מה מתאים לו, ולפעמים רק מבקש לגבש דעה לכאן או לכאן על מכונית זו או אחרת.

אז רצינו להזמין אתכם לנסיעת מבחן.

ללא שום התחייבות. ללא שום מקדמה או נציג מכירות ש'יטחן לכם את השכל' מתי אתם פותחים הזמנה.

פשוט תבואו להתרשם מליין המכוניות המצויין שאנחנו מוכרים.

תתקשרו ותקבעו,

פיג'ו 4989* או

באתר http://www.peugeot.co.il/test-drive

סיטרואן 3007* או בטל' 073-2319400 או באתר http://www.citroen.co.il/contact-us

MG 3350* או באתר http://mg-israel.co.il/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8/

אם ישאלו איך הגעתם (וגם אם לא ישאלו אז תגידו) שזו הזמנה של צוות לובינסקי בקארספורום.

שיהיה שבוע נפלא, ולהתראות מול ההגה של אחת המכוניות שלנו,

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)

צוות לובינסקי שלום,

קודם זה יפה מאוד שאתם קוראים ופעילים בפורום לאחרונה בצורה אינטנסיבית יחסית , רוב היבואנים לא עושים זאת.

אבל אני מוכרח לומר שאני פגשתי בנציגים שלכם שמתנהגים שונה לחלוטין ממה שאתם מתארים כאן.

לאחרונה אבי רכש c4 , ובמהלך ההזמנה אמרנו לסוכן, שלפני השלמת העיסקה אבי יקבל נסיעת מבחן על הרכב בכדי להיות שלם לחלוטין עם הבחירה , הנציג אמר שאין שום בעיה ושהוא יתקשר לתאם נסיעת מבחן ברגע שידע מתי יש לו את הרכב זמין.

אבי שילם באותו יום מקדמה ופתחנו הזמנה, אני מדגיש. אחרי יותר משבוע מאותו היום ראינו שהנציג לא חוזר לאבי לגבי נסיעת המבחן המובטחת והחלטנו להתקשר אליו ,

הנציג התנצל וקבע נסיעת מבחן עם אבי ל5 ימים מאותה השיחה בשעה 16:00.

ואז הגיע היום של נסיעת המבחן , ובשעה 12 לערך הנציג מתקשר לאבי ואומר לו שאם הוא רוצה לעשות נסיעת מבחן שיגיע לסוכנות עד ה14:00 כי הרכב חייב לחזור עוד היום לתל אביב , אבי אמר לנציג שהדבר בעייתי ושהוא יאלץ להפסיד לא מעט זמן עבודה בשביל בשל זאת, ולבסוף הנהג שלקח את הרכב לתל אביב הגיע אל אבי לעבודה בכדי לתת לו נסיעת מבחן , אותו נהג לא הכיר בכלל את הרכב לפי מה שאבי מספר וגם כלל לא היה לחוץ עם הנסיעה לתל אביב .

ובנוסף לכל הסיפור הזה גם המסירה של הרכב שלנו לא היתה מאוד שירותית , מסר לנו את הרכב נציג חדש שהכיר את הרכב הרבה פחות טוב ממה שאני עצמי מכיר , וגם אחת הגומיות ברכב הייתה עם פגם בצורה של חתך, של ככל הנראה סכין יפני, וברגע שהפניתי את צומת ליבם של הנציגים לכך הם אמרו שזה "שטויות, הלוואי וזה הפגם היחידי שיהיה לך ברכב , עוד שבוע כבר גם ככה יהיו לך עוד הרבה פגמים גרועים יותר".

אז אני מאחל לכם, שהלוואי והשירות של הנציגים שלכם יהיה כפי שאתם מתארים אותו בפורום.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• ספונסר פורום
פורסם

זיו (?) ושי - צר לנו מאוד על הטעם המר שנשאר אצלכם מהחוויה אצלנו. באמת. היינו רוצים ללמוד יותר על המקרים ונשמח לשוחח עימכם, בשביל להשתפר. אם תהיו מוכנים, נשמח מאוד שתשלחו לנו בה"פ את מספרי הטלפון.

תודה,

צוות לובינסקי.

פורסם

חבל רק שכאשר מבקשים נסיעת מבחן, אין רצינות מצד הנציגים ועד היום לא חזרו אליי לגביי נסיעת מבחן שביקשתי בפג'ו 108 בסניף באר שבע. (זה היה בספטמבר)

כמובן שזה כבר לא רלוונטי כי רכשתי רכב אחר, אצל יבואן שדאג לארגן לי רכב לנסיעת מבחן תוך יום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חייב להסכים עם דור, אני מחכה למעלה משלושה שבעות לנסיעת מבחן על הC1 (נקבע לי בהתחלה ל10/2 אבל אז הרכב לא הגיע) כנראה שמחר סוף סוף אזכה לנסיעה.

ודרך אגב, לצאת במבצע על ה108 זה טוב ונחמד אבל שאני מתקשר לסוכנות לברר פרטים ומלאי מתברר שאין מלאי בארץ...

פורסם

גם אני חייב לציין חוויה שלילית, אצלי ברכישת קקטוס לפני מספר חודשים, באתי אחרי שעשיתי שעורי בית ובקשתי צפי להגעת הדגם החזק והמומלץ יותר ונאמר לי מפורשות כי הוא לא מגיע שנה שתיים קרובות וכי ימכר רק הדגם של ה82כ"ס

רכשתי את הרכב הנ"ל ואני די מרוצה, פרט למנוע שבאמת די חלש ולוקה, בערך חודש אחרי הרכישה ראיתי שהתחלתם למכור את המנוע המוצלח יותר של הדגם, פה איבדתם אותי, לא הייתה לי שום בעיה לשלם יותר ולקבל את הדגם הנ"ל אבל מפאת זלזול / חוסר מקצועיות של נציגי מכירה, אבדתם גם לקוח עתידי וגם את המלצתי עליכם בתור יבואן שיש לו גם ככה שם בעייתי.

התלוננתי על הנושא בפייסבוק שלכם ובקשתם שאפנה בהודעה פרטי, פניתי וכמובן שלמרות שנאמר לי שיחזרו אלי תוך זמן קצר, לא חזר אלי אף אחד, לא קונה את זה שאתם מנסים ללמוד ולשפר את השירות, אני חושב שמפה מתחילה הבעיה שלכם, זלזול בלקוח.

מבחינתי, חבל, ככה מאבדים לקוחות, אני לא ארכוש רכבים נוספים אצל יבואן שלא מכבד את הלקוחות שלו, לרכב ציון בסדר, התנהגות היבואן ציון שלילי.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם שוב,

אמנם לא זו המטרה לשמה נפתח השרשור, אבל מנקודת המבט שלנו נתתם לנו הרבה מידע וזה חשוב לנו מאוד.

אנחנו באמת מצטערים על החוויה, ובאמת מודים לכם שמצאתם לנכון לשתף אותנו.

אתם כמובן מוזמנים לנסיעת מבחן,

ay115 - שלח לנו הודעה פרטית עם שם וטלפון ואנחנו לוקחים את זה מכאן.

מודים לכם מאוד,

צוות לובינסקי

פורסם

נציגי לובינסקי יקרים,

היום ניסיתי לתאם נסיעת מבחן לקקטוס עם מנוע טורבו בנזין ול-208 דיזל. התשובה שקיבלתי היא "מהדגמים האלו לא הוקצה רכב לנסיעות מבחן".

האם לזה התכוונתם כשהזמנתם אותנו לנסיעת מבחן בהודעה הראשונה?

אגב, ההתעניינות היא אמיתית היות ואני שוקל להחליף את הרכב שלי.

אגב שני, בסניף איתו דיברתי מכירים אותי היטב, רכשתי שם כבר כמה רכבים בשנים האחרונות ואני מטפל שם ברכבי PSA שעברו אצלי כבר כ-15 שנים.

לידיעתכם!

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לפני חודשיים התעניינתי בפיג'ו 301 כמחליפה לסוניק, בליסינג תפעולי.

יצרתי קשר עם הסוכנות הראשית, וביקשתי לבצע נסיעת מבחן, בעיקר על מנת לבדוק את פעולת התיבה הרובוטית.

אמרו שייצרו איתי קשר.

לאחר שלא שמעתי מהם מילה וחצי מילה, יצרתי איתם קשר בעצמי.

שוב, מיתנצלים ובלה בלה בלה..

בסוף שכרתי כזו ל 24 שעות, בלי חפירות ובלי היתחייביות.

מקווה שהמקרים האלו אינם מעידים על הכלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפני שהזמנתי את ה208 שלי ביקשתי שיקבעו לי נסיעת מבחן.

מכיוון שהלו"ז שלי בעייתי (פנוי רק בהפסקות בין ההרצאות) היה לי ממש קשה למצוא חצי יום שבו אוכל לגשת לסוכנות.

אך למרות זאת, הבעייה נפתרה בקלות. תיאמו לי רכב מבחן שיגיע עד למוסד הלימודים בו אני לומד, בזמן שנוח לי עם כל הבעייתיות שבדבר (לא "יבוא מישהו בין 9 בבוקר ל2 בצהריים") הסוכן הגיע עם הרכב והיה מאוד אדיב וענה על כל השאלות שהיו לי בסבלנות ונתן לי למצות את הנסיעה עד תום (גיר ידני וגם רכב ראשון, אז היו לי המון דברים להיסגר עליהם לפני שאני מקבל החלטה).

אציין לטובה את סניף פיג'ו אשדוד שהעניקו לי יחס מושלם ואת חווית הרכישה הטובה ביותר שיכלתי לקוות לה. גם אבא שלי שליווה אותי בכל התהליך ורכש לא מעט רכבים חדשים בחייו, ציין את היחס שלהם לטובה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שלא תהיה אי הבנה. אני יודע שבלובינסקי יודעים להתאמץ כשרוצים.

מקרה 1, ב-2001 ארגנו לי נסיעת מבחן על הקסארה פיקאסו (דיזל, ידני. הרכב הכי טוב שהיה לי עד היום) עוד לפני שהמשלוח הרישמי הראשון הגיע לארץ. היו רק שני רכבים, שהגיעו ככל הנראה לתקינה ואחד מהם היה אצל מישהו מלובינסקי, לשימוש אישי. קבעו איתי נסיעת מבחן ביום שישי. הרכב הגיע כשבכסא האחורי קשור הבוסטר/כסא ילדים הפרטי של אותו אדם מלובינסקי. מכיוון שהרכב היה מיועד בעיקר לשימוש של זוגתי, שהרגישה לא טוב באותו היום, הביאו עבורי את הרכב שוב, שבועיים לאחר מכן, עד לבית ביום שישי בצהרים על מנת שהיא תנהג ברכב ותחווה את דעתה.

מקרה 2, לפני רכישת ה-5008 שהייתה לנו ביקשתי, כמובן, נסיעת מבחן. נציג החברה הגיע אלי באמצע היום למקום העבודה עם הרכב ועשינו נסיעת מבחן די ארוכה.

מקרה 3, בהחלפה האחרונה של ה-5008 ל-C4 פיקאסו שוב הגיעו אלי עד הבית עם הרכב, בסביבות 4 אחרי הצהריים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• ספונסר פורום
פורסם
נציגי לובינסקי יקרים,

היום ניסיתי לתאם נסיעת מבחן לקקטוס עם מנוע טורבו בנזין ול-208 דיזל. התשובה שקיבלתי היא "מהדגמים האלו לא הוקצה רכב לנסיעות מבחן".

אורי שלום,

בימים אלו ממש אנחנו מכינים קקטוס טורבו ו 208 דיזל לנסיעות מבחן.

ההערכה / המטרה היא שכבר בשליש הראשון של מרץ יהיו לנו מכוניות הדגמה שלי שני הדגמים הייחודיים האלה.

אם יש רכב נוסף שלא זמין לנסיעת מבחן נשמח לשמוע על כך. למיטב ידיעתנו כל הדגמים זמינים.

לגבי ההערות שרשמתם,

אנחנו מצטערים על התחושות, ובטוחים שנשתפר. ההערות שלכם באמת ובתמים נלקחות לתשומת ליבנו.

מי שפנה אלינו בפרטי אנחנו נשיב בהקדם. מבטיחים.

צוות לובינסקי.

• תוכן חדש...