ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אני בדיוק מחפש רכב יד-2 ואני נעזר בפורום לא מעט, אז רציתי לתרום את חלקי: נתקלתי ביד-2 במודעה אטרקטיבית מאוד של סיאט איביזה 2013 ואחרי שיחה עם המוכר שהלהיבה אותי על הרכב אבל גם הדליקה אצלי נורה אדומה, עשיתי חיפוש קצר ברשת עלה אצלי חשד סביר שמדובר בסוחר רכב מפוקפק שמתחזה למוכר פרטי. (אבנר - 052-9650178) מצאתי שאותו אדם פרסם בפברואר ביד2 פולקסווגן פולו 2014. הנה לינק- http://www.ad.co.il/ad/3616659 בנוסף מצאתי פסק דין שבו נתבע אדם בשם "אבנר ואזה" יחד עם מוסך פולקסווגן חולון על איזשהו עניין מסריח שקשור לסחר ברכבים (אותו אדם ניסה לשכנע אותי להגיע לראות את הרכב בחולון, בסביבת אותו מוסך). לינק לתביעה - http://www.ruling.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9…
הודעה אחרונה מאת driveraz, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, ברשותי סיטרואן קסרה 2002 בנזין שמשמשת אותי נאמנה עד היום מזה כ- 9 שנים. החלטנו להתחדש בסיטרואן C5 שנת 2011 (הבנתי שהגיר האוטומט שם עדיף וגם הוסיפו עוד הילוך) והתקציב שיש לנו לטובת העניין הוא בין 55000 ל- 65000 במקסימום. מצפייה במודעות ראינו שיש אפשרות לרכוש במחירים האלו אבל יש לנו מספר שאלות: 1. האם בימינו (2016) כדאי בכלל לשקול מסירת הרכב הישן ולקיחת החדש במזומן דרך מגרש מכוניות או שעדיין עדיף לעבוד בשיטה המסורתית? 2. איזה דגם כדאי לקחת? האם לחפש בנרות את ה- 1600 טורבו (אני מדבר על בנזין), לקחת 1800, 2000 או בכלל ללכת לכיוון של דיזל? בגדול חשבתי על 1600 טורבו אבל אני רואה שקשה למצוא כאלו. 3. מה המחיר שכדאי לשלם על אחת כזו בכלל? אם היא שמורה טוב, האם כד…
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני קניית רכב, וכפי שניתן להבין מהכותרת יש 2 אופציות ביניהן אני מתלבט. הראשונה - מאזדה 3, 2008, 187,000 ק"מ, מלי סינג, 23,000 ש"ח. השנייה - טויוטה קורולה סאן 2005, 220,000 ק"מ, יד 2, פרטית וללא עבר של השכרה\ליסינג, 18,000 ש"ח. שתיהן 1.6 אוטומטיות וללא עבר של תאונות. לגבי הדרישות והצרכים: 1. חשוב לי שהרכב יהיה אמין כמה שיותר. 2.צריכת דלק טובה באופן יחסי. 3.משמש בעיקר לנסיעות קצרות יחסית בתוך העיר, ופעמיים בחודש נסיעות הלוך חזור מבאר שבע לאיזור ראשון לציון. למיטב הבנתי (ידע ממוצע לגמרי) הצריכה של הקורולה טובה יותר, אני מתלבט אם המחיר של הקורולה טוב ביחס לנתונים, והאם המאזדה לא משתלמת יותר מבחינת נתונים למרות צריכת דלק פחות ט…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אהלן, אני תוהה אם למישהו היה ניסיון אתם? ניסיון רע, ניסיון טוב, משהו באמצע - אשמח לכל דעה לגביהם.. בינתיים כל מה שמצאתי בגוגל זה שהיו להם כמה תביעות לאורך השנים. מצד שני הם טוענים באתר שלהם שמכרו עד היום כמה אלפי רכבים, לכן כמה תביעות זה לא כזה נורא. יוצא בערך יחס של תביעה אחת לאלף מכירות. תודה!
הודעה אחרונה מאת e-verr, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבלת חוות דעתכם על סיטרואן C4. להלן המאפיינים: 2008 1600 120,000 ק"מ יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטי יש היסטוריית טיפולים (עדיין לא ידוע אם עשו טיימינג - צריכים לחזור לאליי) וטיפולים נעשו אחת לשנה, ללא קשר לקילומטרז' (ז"א - הם טוענים כי הם לא הגיעו לקילומטרז' הרצוי) טסט עד אוקטובר זה בגדול. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר:נוחות, אמינות, צריכת דלק ועוד. תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת avicohen1234, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה כדאי ? מה יותר נוח (אני אישית מעדיף ידני) אבל סתם לרקורד מה נראה לכם יותר כדאי ?
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, מתלבט ברכישת פיאט בראבו שנת 2011 (1400 טורבו). קראתי באינטרנט שהגיר הרובוטי עלול להיות בעייתי. האם מישהו נתקבל בבעיה בגיר? האם יש מחלות נוספות לרכב? לדעתכם כדאי לרכוש את הרכב? הרכב מוצע במחיר זול ביחס תמורה-מחיר באופן חשוד ומכאן הלבטים שלי (במקור חיפשתי מאזדה 3 או יונדאי I20). תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אפשר המלצות על רכב (עדיפות על קטן) גבוה אמין וחסכוני בשביל נסיעות קצרות בדרכי עפר . לא צריך משהו רציני כמו ג'יפ , מספיק שהוא יהיה גבוהה מהקרקע יותר מהסטנדרט הרגיל של המכוניות, כדי שיהיה טיפה יותר חסין לאבנים קטנות . עד 80K תודה!
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מבקש המלצה לקניית רכב חדש מהחברה בסגמנט סופר מיני / משפחתית קומפקטית. אמין, חיסוכני, אוט', עד 105K ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם כיום אני נוסע על רכב מיצובישי לנסר דגם 1800 144 כוח סוס. לאחר הרבה חיפושים התחלתי להסתכל לאחרונה על סקודה אוקטביה הצורה החדשה שנת 2013. לצורך העיינין יש לסקודה אוקטביה דגמים שהם 1.2 105 כוח סוס מדובר בשנת 2013, נראה לי קצת מידי אחרי שנסעתי על 1800 144 כוח סוס. השאלה שלי האם זה מספיק? זה נשמע לי ממש חלש? האם אני טועה? האם הרכב אמין? , שמעתי הרבה על בעיות בגיר והשרכב רואה הרבה מוסך? מישהו יכול לאמת את זה? או להפך? תודה מראש, שתיהיה שבת מבורכת
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, האם CITROEN C5 מ-2009 (מנוע 2000, גיר אוטומטי 4 הילוכים) או שנת 2011 (מנוע 1600, אוטומטי 6 הילוכים), בהנחה ש"צלחו" בדיקה במכון, הן רכישה משתלמת או רכב יקר בטווח הרחוק?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כקונה פוטנציאלי חדש בעולם המשומשות, ברצוני לשאול, להערכתי, אנשים שמוכרים את רכבם בדרך כלל מפרסמים בלוחות המודעות מחירים הגבוהים ב 7%-13% מהמחיר המינימלי שהם מוכנים לקבל. לכן שאלתי היא כזו, בבואי לקיים מו"מ בעת רכישת רכב, בערך, מה הוא האחוז שעליי לנסות להוריד למוכר, כך שהמחיר בו זמנית הוגן וטוב גם עבורי וגם עבור המוכר? למשל: רכב המפורסם בלוח המודעות ב 40 אש"ח, מהו המחיר ההולם את העסקה אם מחד המוכר רוצה למכור כמה שיותר קרוב ל 40 ומאידך הקונה רוצה לקנות בכמה שיותר קרוב ל 30? כמו כן, חשוב לי לציין שהסיבה בגללה אני פותח את שרשור זה היא כדי לרכוש ידע, הבנה בנושא, ועזרה .
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
-
- 1 תגובות
- 683 צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה כרוך בזה נגיד אני רוצה לייבא תמכונית הזאת http://www.ebay.com/itm/Jaguar-XK-2dr-Convertible-/391402346016?forcerrptr=true&hash=item5b2165d620:g:hQEAAOSwZ8ZW356g&item=391402346016 מה בעצם צריך לעשות חוץ מלשלם על משלוח ימי שזה בערך 2000$ ?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 789 צפיות
שלום, טויוטה ספייס ורסו, הוכרזה ב2010 נכנסה לשוק הישראלי ב2011 והופסק הייצור שלה ב2015. כיצד הנתון הזה משפיע על המחירון העיתידי של הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמתכנן טיול של שבוע עם משפחה בת 5 נפשות בארץ. הוא מחפש רכב מרווח בעלות סבירה, אשמח לקבל המלצות על דגם, וחברת השכרה מומלצת. האם כדאי לשלם ביטול השתתפות עצמית? על מה לשים לב בעסקה כזו? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת save, -
- 1 תגובות
- 753 צפיות
שלום חברים, מצאתי ביד2 מפורסם כפרטי תחת השם לימור רכב נחמד, הרצתי חיפוש למספר טלפון בגוגל כמו תמיד, נמצא עוד 2 רכבים תחת אותו מספר טלפון, שמות שונים כמו ליסה, אליאור וליאור. גם אזורים שונים בארץ, רכב אחד בכפר סבא, 2 בחולון ואחד בראשון לציון. זה המספר טלפון: [TABLE] [TR] [TD]052-3225099[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] זה המודעה שמצאתי: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=3982529&Code=c92f08521532a641503e8587392069ef תריצו חיפוש בגוגל עליו ותראו את המודעות. לא רוצה להכפיש סתם שם של אדם, מפרסם את זה כנורה אדומה, 4 רכבים תחת שמות שונים, אזורים שונים, אותו מספר טלפון, מפרסם כפרטי. …
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 0 תגובות
- 438 צפיות
הי במסגרת החיפושים אחרי רכב לחבר, הגעתי לרכב הנ"ל מטופלת בחברה מהיום הראשון עם תיעוד מלא [טרם ראיתי - לדברי המוכר]. למה לשים לב? האם ידועות בעיות / נחלות כרוניות? כל מידע יתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי ששאלתי, ועניתם. אני מרכז את הדילמות שלי. רנו קאפצ'ור דיזל - מחיר - 130,000 ש"ח - 26 ק"מ לליטר (נתוני יצרן) דאציה דאסטר דיזל - 2*4 - 110,000 ש"ח - 22 ק"מ לליטר (נתוני יצרן) סיטראן C4 דיזל פיקאסו 5 מושבים - 156,000 - 26 ק"מ לליטר (נתוני יצרן) אם הדאציה היתה אוטומטית, לא הייתי מתלבט. כאמור חשוב לי רכב אמין, חסכוני ומפנק לנסיעות ארוכות. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ראיתי שמתחילה להימכר סי4 פיקאסו חדשה 5 מושבים וכנראה שגם קיימת גירסה גיזל אוטומט. לדעתי הרכב לא צריך להיות יקר בארץ אבל מלובינסקי אני לא מצפה למחיר הוגן. לרכב דיזל גמור להיות ציון ירוק מעולה ובחול הוא קיים עם אמצעי בטיחות שלפי הדגם בנזין שנמכר עכשיו בישראל, הם לא מלאים כפי שיש בגרסה הצרפתית. יש למישהו ניסיון ביבוא שכזה? אני שוקל להביא גירסה הכי מפוארת דיזל אוטומט שתזכה בהנחה על ציון ירוק ואבזור בטיחות מעל הנורמל בדגם המיובא כבנזין. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 634 צפיות
התציב עד 20 אלף ש"ח מחפש אוטו שיהיה נוח לנסיעה , יראה טוב , ושלא יעשה לי בעיות שאני לא ימצא את עצמי כל חודש במוסך וגם שיהיה קצת כוח ולא יהיה עגלה אז מה מתאים? אפשרות גם למיצובישי לאנסר הכל שנים 2005-2007
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אחי החליט לרכוש את הרכב הנ"ל{מדובר ביבוא מקביל של אלבר}. הייתי שמח לקבל חוות דעת של אנשים שמכירים את הרכב-לפני שהוא מכניס את "הכלה" החדשה למשפחה. סתם מספר דברים שעולים לי בראש: איך הרכב עצמו מבחינת נוחות נסיעה והתנהגות כביש? בעיות ספציפיות שהרכב הנ"ל סובל ממנו.. תקלות אופייניות או עלויות שיש לקחת בחשבון מלבד העלויות הרגילות של רכב בנזין, הבנתי גם שהטיפולים הם במוסכים של אלבר-מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה רמתם המיקצועית? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב היום בדקתי את הרכב הנ"ל ורציתי לרשום רשמים למען חברי הפורום האחרים פן יבזבזו את זמנם בבדיקת הרכב הנ"ל. קודם כול יש לציין שהרכב הינו יד רביעית ולא שניה כמו שרשום במודעה. הטמבון של הרכב מרוסק לגמרי ודורש החלפה יש גם שפשוף בפנס השמאלי התושבות של שני הפנסים שבורות. בקלית אחורית שבורה עם שקע שדורש פחחות. שפשופים ופלסטיקים חסרים בכול המרכב. הבגאז נצבע מחדש. זיהיתי שהרכב עבר צביעה של הקורות בחלקו הימני אחורי והשמאלי קדמי. צמיגים אחוריים שמורים לגמרי הקדמיים לקראת סוף חייהם. מבפנים חלון החשמל האחורי השמאלי לא עובד נורת stop דולקת קבוע גם כן דלוק בלוח שעונים משהו שנראה כמו בקרת החלקה אך לרכב בכלל אין בקרת החלקה אשמח אם מישהו ישפוך לי אור על המנורה המסתורית.…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , כרגע בבעלותי LEON FR שנתון 2014 , הרכב סטייג 1 בעל כ 260 כ"ס. דיי מספק אותי בכל הבחינות אך עכב תוספת חדשה למשפחה תא המטען אינו מספיק גדול. ולכן עולה הצורך בהחלפה , הכוונה לקנות רכב בין שנה ל שלוש על הכביש ולהחזיקו לתקופה של כשנתיים. חשבתי על אוקטביה RS כבחירה טבעית אך אני לא ממש מצליח למצוא במחיר הרצוי ובכלל אין כמעט למכירה. הרכב עתיד לעשות כ 25 אלף בשנה , וחשוב שהיה חזק יחסית (200+ סוסים) ונוח לנסיעות (אשדוד-רעננה) וכמובן חסכוני עד כמה שזה אפשרי (הלאון עושה 1-14). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
היי ראיתי עכשיו בבאדגט ובשלמה sixt מבצעי רכב האם כדאי לבדוק? יש שם מחיר די טוב בפרסום - יונדאי i20 2012 החל מ42000 שקל. האם באמת זה המחיר הסופי או כאשר אני אגיע אוכל להתמקח עוד? http://www.budget.co.il/we_give_you_more2/index.asp?LinkID=2506&Car=hyundai_i20&gclid=CjwKEAiA04S3BRCYteOr6b-roSUSJABE1-6BYCjznRPHnI9a1Y4oUFukltHhmRuBxnv2vMczIao29BoCZrfw_wcB#top
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 465 צפיות
שלום לפני שנתיים רכשתי פיאסטה ידנית 2014 ,אחלה של אוטו היום אני עומד על 60K לאחר שנתיים והחלטתי שאני רוצה למכור אותו ולעבור לרכב חדש (בכל זאת אם אחזיק אותו לעוד שנה כבר אהיה קרוב ל 100K וזאת בעייה יותר רצינית) ההתלבטות שלי היא בין הספארק החדשה ובין ה סנדרו אין לי בעיית הילוכים ורוב הנסיעות שלי הן לבד ובין עירוניות (85%) אשמח לשמוע חוות דעת מבחינת אמינות זה עדיין מוקדם אבל צריכת דלק אמיתית זה ממש יעזור הצריכה שלי היום עם הפיאסטה היא 1:14 בלחץ 15 אם אני לא עובד את ה 90 קמש תודה
הודעה אחרונה מאת tulik, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב ספציפי הבעיה שהוא יושב כבר כמה שנים טובות בחניה ולא שילמו אגרות.. זה אומר שאני צריך לשלם את כל האגרות שלא שולמו עד כה כדי לעשות טסט?
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 798 צפיות
היי לכולם, אז אתמול התרחבה המשפחה ואנחנו הורים ל2! מעל לשנתיים שהרכב הראשי שלנו הוא פורד פיאסטה ידנית מודל 2012, והאמת היא שאנחנו מרוצים מאוד! כאשר במקביל היה רכב ליסינג שכרגע אין. הסיבה היחידה להחליף את הפיאסטה היא הצורך במעט יותר מרחב פנים. הדרישות: 1. בטיחות- רכב עם 5 כוכבי בטיחות בלבד וכזה שנבחן מאוחר כעל הניתן. 2. איכות חומרים- מפגר ככל שזה נשמע רוצה פלסטיקים שלא מקרקשים ולא נשברים, כמה שפחות רעשי רוח ומנוע ותחושה של עמידות. 3. תיבה ידנית- כל הרכבים הפרטיים שלנו עד כה היו ידניים, המטרה לחסוך בעלות קניה, בעלות אחזקה ולהימנע מבעיות אמינות. 4. מרווח רגליים במושב האחורי- אני בחור גדול (115 קילו 1.87) צריך שסלקל או כסא בטיחות יכנסו מאחוריי. לא בדרישות-…
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנת 2006 יד 3 (יד ראשונה אצל סבתא ואחרי זה נכד) עשתה 82500 אלף!! הוא קנה אותה לפני חודשיים וחצי בערך ומוכר מסיבה שהוא התחיל ללמוד ואין לו כסף לתחזק את הכסף הבעיה היחידה שאין ספר טיפולים, אבל בבדיקה נראה שהרכב לשנה שלו במצב סבבה(?) כמובן שאני יקח את הרכב לבדיקה מחירון שלה 22 וחצי סיכמנו על 20 אלף עכשיו הוא אמר לי שלגג נפתח צריך לשים איזה שמן בשם CW400 או משהו כזה עד כמה זה קריטי? ועוד משהו הגג של הבפנים נופל מצד אחד, עד כמה זה קריטי? בקיצור איך בדיקה? http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=453702&stc=1
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם במסגרת החיפושים אחר רכב לחבר, שרוצה משהו "מחוץ לקופסא" בגרושים [רכב שני. העיקרי בבית זה פורסטר 2012] התקציב הוא עד 10,000 ש"ח כולל יישור קו. כאמור, הנ"ל מחפש משהו לא סטנדרטי, נוח, מפנק, נעים. אני אמרתי לו שחבל לו על הזמן, אבל אחרי יומיים הוא מתקשר אלי עם הרכב שבכותרת. לדעתי האישית, המבוססת על תחושות בטן בלבד, האוטו הזה יכול להיות בור ללא תחתית. מונית לשעבר, 370,000 ק"מ. כל הסיבות בעולם למה לא לגעת אפילו עם מקל. מצד שני - דיזל, נוח ומפנק, ידני. מה אומרים? היה הכי טוב אם היה פה בעל רכב דומה שיחווה דעתו.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבת שלי עומדת לפני קבלת רשיון נהיגה ואני חושב לקנות לה רכב קטן חדש או עד גיל שנתיים. רציתי להוסיף אותה לרכב שלי בהתחלה אבל מאחר ועלויות הביטוח להוסיף אותה הן פשוט לא נתפסות (רק התוספת היא 13,000 ש"ח + כמעט 8,500 שאני משלם כיום), ולכן אני חושב לקנות לה רכב. התקציב הוא עד 60 אש"ח רכב קטן למשל פיקנטו, I10, אייגו, סיטיגו, 500, C1, 108 ודומיהם. שיהיה בטיחותי. יש מה לבדוק בנוסף לתוצאות NCAP שלו? שעלות הביטוח לא תהיה בשמיים - הבנתי שיש הבדלים גדולים בין הרכבים, אבל איך בודקים לפני הקניה? לא נראה לי הגיוני להתקשר לסוכן ביטוח עם רשימה של עשרה רכבים ולבדוק כמה עולה לבטח כל אחד. יש דרך אחרת? אשמח לשמוע את עצותיכם. תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,939 אורחים (הצג רשימה מלאה)