Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני תוהה אם למישהו היה ניסיון אתם?

ניסיון רע, ניסיון טוב, משהו באמצע - אשמח לכל דעה לגביהם..

בינתיים כל מה שמצאתי בגוגל זה שהיו להם כמה תביעות לאורך השנים. מצד שני הם טוענים באתר שלהם שמכרו עד היום כמה אלפי רכבים, לכן כמה תביעות זה לא כזה נורא. יוצא בערך יחס של תביעה אחת לאלף מכירות.

תודה!

פורסם

הכלל לגבי סוחרים באשר הם הוא - כבדהו וחשדהו. מגרשים גדולים ומסודרים בד"כ משתדלים לתת שירות טוב, כדי למשוך עוד לקוחות, א-ב-ל הם לא תמיד יודעים את כל ההסטוריה של הסחורה שהם מוכרים, ולכן אין לסמוך על מה שמספרים לך, אלא יש לבדוק את הרכב כאילו לא יודעים עליו כלום - ובמקרה שיש ספק, לעבוד לרכב הבא.

להערכתי היום רוב העסקאות נעשות מול סוחרים, ויש לכך יתרונות רבים של אפשרות לנסות לבחור בין כלי רכב שונים, ולקבל אחריות על הרכב שרוכשים. אך להבין גם את המגבלות שלא תמיד הסוחר יודע מה הוא מוכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איזה רכב אתה מחפש , שמצאת אותו ברכב קליל ?

יש להם לקסוס היברידית במחיר די טוב

הם לא תמיד יודעים את כל ההסטוריה של הסחורה שהם מוכרים, ולכן אין לסמוך על מה שמספרים לך, אלא יש לבדוק את הרכב כאילו לא יודעים עליו כלום - ובמקרה שיש ספק, לעבוד לרכב הבא.

אז איך בודקים רכב שלא יודעים עליו כלום? לבדוק את הרכב בשטח לפי כל המדריכים, לקחת אותו למכון בדיקה ומוסך? יש עוד משהו לעשות?

ואשמח אם מישהו מהפורום יכול בכל זאת לספר על איזה ניסיון היה להם עם רכב קליל

פורסם

לקסוס היברידית במחיר טוב? אל תתפתה. לא תסלח לעצמך לעולם. זו אמורה להיות מכונית אמינה מאד אבל בכל זאת מדובר במכלולים יקרים מאד שמחייבים תשומת לב ושעלות תיקונם ללא אחריות היא אסטרונומית. ובכל מקרה תבדוק בחשדנות ובדקדוק. מגרשים בדרך כלל לוקחים מכוניות לאחר תאונה, משפצים ומוכרים במחיר אטרקטיבי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מגרשים בדרך כלל לוקחים מכוניות לאחר תאונה, משפצים ומוכרים במחיר אטרקטיבי.

ממש לא "בדרך כלל", במיוחד בשנים האחרונות כשיש בשוק עודף היצע. בעבר לכך שלמרות שההברידיות נחשבות לסחירות יותר, מחירן הגבוה גורם לכך שגם הן לא תמיד נמכרות בקלות, ולכן מגיעות לסוחרים.

בכל מקרה לבדוק בקפידה לפני הקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לקסוס היברידית במחיר טוב? אל תתפתה. לא תסלח לעצמך לעולם. זו אמורה להיות מכונית אמינה מאד אבל בכל זאת מדובר במכלולים יקרים מאד שמחייבים תשומת לב ושעלות תיקונם ללא אחריות היא אסטרונומית. ובכל מקרה תבדוק בחשדנות ובדקדוק. מגרשים בדרך כלל לוקחים מכוניות לאחר תאונה, משפצים ומוכרים במחיר אטרקטיבי.

אתה צודק, אבל הלקסוס היא מכונית עם ביקוש מעולה וכנראה הכי אמינה שיש בשוק - לכן אני פחות חושש לקחת את הסיכון, מה גם שבשנים האחרונות עלויות הסוללות הן בירידה

אני באמת מעריך את העצות שלכם לגבי סוחרי רכב ובדיקות אבל גם אשמח לשמוע אם למישהו היה לו ניסיון עם רכב קליל? הם כתבו איפשהוא שמכרו כמה אלפי רכבים עד היום, אולי מישהו בפורום היה אחד מאותם קונים לא מרוצים/ כן מרוצים/ אמביוולנטים?

ולגבי בדיקה מקפידה של הרכב - מה זה בעצם אומר מעבר ללקחת את הרכב למכון בדיקה?

פורסם

לא מכיר את המגרש, אבל כשחיפשתי רכב הייתי במגרש גדול והוא סיפר לי , רכבים שאנחנו סומכים עליהם אנחנו מוכרים רכבים שאנחנו פחות בטוחים לגביהן מעבירים לסוחרים ומגרשים קטנים תעשה לבד את החשבון כמובן קח לבדיקה עצמאית

פורסם

מגרשים כאלה קונים הרבה סוגים של רכבים.

יש כמה סוגים:

1. רכבים שמגרשים גדולים ומכובדים כמו אוטו דיל לא מתעסקים איתם (קצת ישנים וכו').

2. רכבים טחונים או אחרי תאונה - כאלה שהיו בליסינג או לא.

3. רכבים מכינוס נכסים.

4. רכבים עם שוק חלש.

ברוב המקרים - אלה רכבים מעפנים, למעט אלה מכינוס נכסים - שם זה עניין של מזל, והרכבים עם השוק החלש - שיכולים להיות מעולים.

באיזה קטגוריה נופל שלך? לא תדע עד שלא תיקח לבדיקה מקיפה. בדוק את הרישיון המקורי, בדוק היסטוריית טיפולים, קח לבדיקה מטעמך במכון שאתה רוצה - ואז תחליט בהתאם.

פורסם

אז נשאר לי רק לבחור מכון בדיקה

חפרתי קצת(הרבה) בפורום והדעות ממש חלוקות - חלק ממליצים על מממ (לא מעט נשבעים בשמם, ואחרים, יותר עדכניים, אומרים שהם כבר לא מה שהיו פעם). אחרים ממליצים על קומפיוטסט (כשיש כאלה שאומרים שהם אחלה, וכאלה שההרגשה שלהם היא שהם עובדים עבור חברות ליסינג ולא מקצועיים. אחד אפילו אומר שהם לא מצאו בעיה רצינית בתיבת הילוכים).

דרסובארו - ראיתי שאתה המלצת על טכנוטסט כמה פעמים. והיו גם כאלה שהמליצו על צ'ק פוינט וגם על סופר טסט.

מכיוון שרכב קליל נמצאים בלב המפרץ, אני טיפה חושש ללכת למכון בדיקה שנמצא קרוב אליהם פשוט מהפחד שהם כבר "אחים לאמהות שונות" ולא אקבל בדיקה מקצועית ובלתי תלויה.

אני די מבולבל מכל ההמלצות הסותרות

פורסם

ידידי אתה בכיוון הנכון...כל מכון שתקח אליו בסביבת הצק פוסט די עובד בשיתוף פעולה יומיומי.נסה לכיוון טירת הכרמל או פשוט מוסך מתמחה.

פורסם

הטכנו טסט פשוט מצא את כל הדברים שהיו בפונטו שלי בזמנו. זה היה די מרשים.

אני פירטתי לקונה בצורה הגונה מה יש לאוטו, מה טוב ומה פחות טוב - וכל זה הופיע בדיוק מושלם בטופס הבדיקה, בלי להוסיף שטויות ובלי להחסיר גם. גם הקונה וגם אני הרגשנו שזה היה ממש הוגן. לכן אני אחזור לשם אם אקח לבדיקה רכב צפוני.

אם אתה רוצה ממש להיות שקט, סע לטירת הכרמל - מרחק של 15 דקות נסיעה, דרך המנהרות. במקרה של הסוחר הנ"ל, לא הייתי חושב פעמיים - גם אם תצא לך בדיקה מעולה במכון שנמצא קרוב, אתה תמיד תרגיש תחושה של החמצה, כאילו יכלת להשקיע קצת יותר ולמצוא אולי איזה ליקוי שאתה לא יודע ממנו.

פורסם

נראה לי שלנסוע למכון רחוק זה באמת העצה הכי טובה.

אני רואה שיש שני מכונים בטירת הכרמל - טכנו טסט וקומפיוטסט. בפורום אין ממש עצות ברורות מי מהם עדיף,

אבל נראה לי שאלך על טכנו טסט.

תודה רבה!

פורסם

על אף קרבתו הגיאוגרפית, מכון הרישוי מ.מ.מ במשרד הרישוי ידוע כאימת הסוחרים ובמיוחד הנוכלים שבהם למיניהם.

כנס למגרש וכוון בעדינות ובאדיבות,את הסוחר /הנציג מטעמו לכיוון משרד הרישוי,נכנסים ברמזור שמאלה ומשם עם הכביש המתעקל שמאלה,שמאלה.

תוך 30 -40 דקות מקסימום תדע האם הרכב בונבוניירה כמו שהציגו לך או נבלה סרוחה,שמחוברת מכמה מכוניות או שעשו לה דיאטה בלתי רצונית לקילומטראז' וכד'....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
על אף קרבתו הגיאוגרפית, מכון הרישוי מ.מ.מ במשרד הרישוי ידוע כאימת הסוחרים ובמיוחד הנוכלים שבהם למיניהם.

כנס למגרש וכוון בעדינות ובאדיבות,את הסוחר /הנציג מטעמו לכיוון משרד הרישוי,נכנסים ברמזור שמאלה ומשם עם הכביש המתעקל שמאלה,שמאלה.

תוך 30 -40 דקות מקסימום תדע האם הרכב בונבוניירה כמו שהציגו לך או נבלה סרוחה,שמחוברת מכמה מכוניות או שעשו לה דיאטה בלתי רצונית לקילומטראז' וכד'....

לקחתי לשם פנדה לפני שנתיים והבדיקה הייתה חפיפית לגמרי. הרגשתי שרימו אותי. לא על זה משלמים כסף.

• תוכן חדש...