Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין על בדיקה במ.מ.מ

רק מכון צ'ק פוינט.מנסיון עם 2 מכוניות.

על אף קרבתו הגיאוגרפית, מכון הרישוי מ.מ.מ במשרד הרישוי ידוע כאימת הסוחרים ובמיוחד הנוכלים שבהם למיניהם.

לקחתי לשם פנדה לפני שנתיים והבדיקה הייתה חפיפית לגמרי. הרגשתי שרימו אותי. לא על זה משלמים כסף.

index.jpg

:lol:

פורסם

ממליץ גם על צ'ק פוינט.

עושים רושם של חבר'ה מקצועיים וכאלה שלא משתפים פעולה עם בעלי המגרשים.

בנוסף כבונוס במהלך הבדיקה אפשר להתרשם מהרכבים הנחמדים שם משפצים במקום. נכון ללפני שבוע הייתה שם קורבט סטינגריי מהממת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הקורבט הנ"ל נמצאת שם כבר הרבה זמן.. לפחות ממתי שאני בדקתי שם לפני שנה.

גם לי היה רושם טוב, אבל אולי זה לא חכמה, הרכב הנבדק היה בן פחות משנתיים, גם כבר אפשר לכסת"ח

פורסם

אם יש לך כסף מזומן במקומך לא הייתי מתקרב בכלל למגרשים, הרכבים שם לפחות הרוב אחרי תאונות ויש להם בעיות כאלה ואחרות, עדיף להוסיף עוד כמה גרושים ולקנות מבן אדם פרטי כמובן אחרי בדיקה ולהיות בראש שקט.

פורסם
אם יש לך כסף מזומן במקומך לא הייתי מתקרב בכלל למגרשים, הרכבים שם לפחות הרוב אחרי תאונות ויש להם בעיות כאלה ואחרות, עדיף להוסיף עוד כמה גרושים ולקנות מבן אדם פרטי כמובן אחרי בדיקה ולהיות בראש שקט.

אולי אתה צודק וזאת באמת הדרך הכי טובה לקנות בראש כמה שיותר שקט, העניין הוא שהם נותנים אחריות על הרכב

פורסם

אחריות ממגרש פרטי זה הדבר האחרון שהייתי סומכת עליו.

חוץ מזה שאחריות היא בדר"כ 3-6 חודשים אבל האוטו (ואולי הבעיות שלו) ישאר איתך גם לאחר מכן.

אם יש דגם מאוד מבוקש במחיר טוב במגרש כנראה שיש לזה סיבה, אחרת למה לסוחר לוותר על הכנסה ולמכור נמוך ביחס לשוק?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אולי אתה צודק וזאת באמת הדרך הכי טובה לקנות בראש כמה שיותר שקט, העניין הוא שהם נותנים אחריות על הרכב

לא הייתי סומך על אחריות של מגרש, האחריות הזאת לא נותנת שום דבר גם במידה ויש איזה ליקוי אחרי הקנייה הם ינסו להתנער מזה ואחרי זה הליך משפטי במידה ותחליט זה גם יקח זמן אז פשוט לא כדאי, רכבים שמגיעים למגרש בדרך כלל יש להם ק"מ גבוה \ תקלות כאלה ואחרות, דוגמא הכי פשוטה חבר שקנה רכב באזור ה30,000 לאחר כמה ימים נדלקה המנורה של המנוע והמוכר מתנער ואומר שהוא גרם לתקלה ( עזוב שהמוכר ניתק את המצבר וחיבר כדי שהנורה תתכבה ) בקיצור אני לא הייתי מתקרב אבל זה כבר החלטה שלו.

פורסם

לקחתי פעמיים רכב למ.מ.מ בחיפה בגלל המלצות מהפורום כאן. בפעם השלישית לטסטליין בירושלים. בהשוואה בין השניים הבדיקה בטסטליין היתה מקיפה הרבה יותר ונראה שיותר מקצועית. בפעם הבאה אני אחפש מקום אחר בחיפה.

בכל מקרה הייתי לוקח את הבדיקות האלו בעירבון מקבל. חפש אדם או מקום אמין לקנות ממנו, אין לזה תחליף.

פורסם

עוד משהו. לגבי קומפיוטסט בחיפה. כחיפשתי רכב באחת מחברות הליסינג קיבלתי טופס מרשים של בדיקה מקומפיוטסט עם v שמסומן על כל קטגוריה אפשרית ללא הערות למעט שריטות וכו'. כמובן בבדיקה אחר כך במ.מ.מ נמצאו לא מעט דברים שיש להחליף ולתקן.

פורסם

אני ממש ממש מעריך את כל העצות שלכם לגבי סוחרים ומכוני בדיקה! תודה על כל העזרה לגבי הנושא.

נראה לי שלאור העצות פה, אני באמת ארד מהעניין של לקנות אצל רכב קליל. לא בא לי לסכן כמעט 100 אלף ש"ח לאור המוניטין הגרועים של מגרשים, והעובדה שלא היו פה אנשים עם ניסיון קונקרטי עם רכב קליל.

מצד שני, גם לא הכי מתלהב להתחיל לחפש רכב אצל מוכרים פרטיים - שם אין כתובת לכלום מהרגע שעשיתם העברת בעלות. רק את התקווה שבעל הרכב דאג לו ושמר עליו כמו שצריך.

פורסם

חבל, לא הייתי פוסל על הסף רכב משם, יכול להיות שאתה מפסיד רכב טוב. לא בהכרח כל הרכבים שמגיעים לשם הם עם בעייתיים. אין לדעת מה הנסיבות שהביאו את הרכב לשם. לדוגמא אני בעבר ביצעתי עסקאות טרייד עם מגרשים ,הרכב שמסרתי היה במצב נהדר ומי שקנה אותו משם בטוח הרויח. פשוט תבדוק טוב טוב את הרכב שאתה רוצה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
אני ממש ממש מעריך את כל העצות שלכם לגבי סוחרים ומכוני בדיקה! תודה על כל העזרה לגבי הנושא.

נראה לי שלאור העצות פה, אני באמת ארד מהעניין של לקנות אצל רכב קליל. לא בא לי לסכן כמעט 100 אלף ש"ח לאור המוניטין הגרועים של מגרשים, והעובדה שלא היו פה אנשים עם ניסיון קונקרטי עם רכב קליל.

מצד שני, גם לא הכי מתלהב להתחיל לחפש רכב אצל מוכרים פרטיים - שם אין כתובת לכלום מהרגע שעשיתם העברת בעלות. רק את התקווה שבעל הרכב דאג לו ושמר עליו כמו שצריך.

להפך, אם אתה קונה רכב בסכום כזה קח אותו למכון בדיקה שיבדקו את הרכב מ א' עד ת' תעזר בחברים \ משפחה \ מכרים \ פה בפורום בהמלצות במכון בדיקה איכותי שיעשה את זה עבורך וככה תדע שאתה קונה רכב בראש שקט.

פורסם (נערך)
חבל, לא הייתי פוסל על הסף רכב משם, יכול להיות שאתה מפסיד רכב טוב. לא בהכרח כל הרכבים שמגיעים לשם הם עם בעייתיים. אין לדעת מה הנסיבות שהביאו את הרכב לשם. לדוגמא אני בעבר ביצעתי עסקאות טרייד עם מגרשים ,הרכב שמסרתי היה במצב נהדר ומי שקנה אותו משם בטוח הרויח. פשוט תבדוק טוב טוב את הרכב שאתה רוצה.

כן, אבל נראה שלא כל המכוני בדיקה עושים בדיקה מספיק מעמיקה או כזאת שאתה באמת יכול לסמוך על משוא הפנים שלהם והמקצועיות שלהם. לכן אני לא רוצה לקחת את הסיכון שבלקנות ממגרש.

חבר שלי סיפר לי השבוע שהוא קנה רכב ממגרש, הרכב עבר בדיקה במכון, אחר כך אפילו עבר טסט - ושנה אחר כך הרכב כבר לא עבר טסט בגלל בעיות פליטת מזהמים. לא הבנתי בדיוק איך, אבל מה שהוא אמר זה שבבדיקת הקנייה ובטסט הראשון הבודקים במכון כל כך פישלו עם בדיקה יסודית של הרכב זה שהם אפילו לא בדקו אותו כרכב דיזל, אלא בדקו אותו כרכב בנזין וככה הכשירו אותו, למרות שהוא לא היה ראוי לכביש.

כמו כן, הוא אמר שבעל המגרש היה יודע בוודאות מהבעיה הזאת, ורק במזל רע, בגלל הטעויות במכון בדיקה זה לא התגלה בבדיקת הקנייה ובטסט הראשון - לכן לא היה לו איך לבוא אליו בטענות.

להפך, אם אתה קונה רכב בסכום כזה קח אותו למכון בדיקה שיבדקו את הרכב מ א' עד ת' תעזר בחברים \ משפחה \ מכרים \ פה בפורום בהמלצות במכון בדיקה איכותי שיעשה את זה עבורך וככה תדע שאתה קונה רכב בראש שקט.

מצטער, לא הבנתי להפך ממה?

הרי לקחת אותו למכון בדיקה עם המלצות זה בכל מקרה אני הולך לעשות. גם אם אני לא סומך במאה אחוז על הבדיקה או הבודקים.

לא משנה אם אקנה רכב מאדם פרטי, מגרש גדול, טרייד אין וכ"ו.

עריכה אחרונה על ידי e-verr
  • תוכן חדש...