Jump to content

amirnat

  • הודעות

    140
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי amirnat

  1. ובעיות מיוחדות עם גלגל התנופה? אמרו לי שזו בעיה בפאביה עם מנוע 1000. האם כך? היום נמצא עם באיון שנת 2023 עם 28K ק"מ שחוץ מהתראה במראות בשטח מת ,יש בה הכל. מערכת מולטימדיה מקורית. חיישני חניה קדמיים ואחורים,מצלמת רוורס מקורית ,מרימי שמשות . האם כדאי להחליף לפאביה?
  2. שניהן שנת 2024. איזו עדיפה מבחינת אמינות,תקלות, גיר, נוחות נסיעה,רעשי רוח,מערכת מולטימדיה. אשמח לשמוע חוות דעת.
  3. אם כך למה רשום אחריות 2 שנים + 1 שנה ולא 3 שנים כמו אצל כל היבואנים?
  4. הנוספת מעל לשנתיים שנותן היצרן ברכבי סיאט וסקודה. האם האחריות של השנה הנוספת מכסה בדיוק את מה שמכסה האחריות של השנתיים הראשונות?
  5. הביטוח המקיף של הרכב יקר? יש דרישה לאמצעי מיגון כלשהו מחברות הביטוח? אולי אתה יודע האם אפשר להוציא במעמד המכירה מצלמת דרך קדמית האחורית?
  6. האם יש רעשי פלסטיקה כשנוסעים בכביש משובש,במפרים? רעשי רוח בתא הנוסעים בנסיעה בכביש בינעירוני במהירות גבוהה? נוחות מושבים? כמה זמן הרכב ברשותך?
  7. עשיתי נסיעת מבחן ממש קצרה לקראת אולי רכישה. היה רעש קטן של פלסטיקה (כך נדמה לי) מאיזור בדאשבורד מידי פעם כשנסעתי בכביש משובש. לא יודע אם זה ככה בכל הפאביות או רק ספציפי לרכב המבחן שכל מועמד קניה נוסע עליו . אשמח לקבל חוות דעת על הרכב ממי שמחזיק את הדגם החדש תקופה נכבדה. האם יש בעיות מיוחדות ברכב? האם הכל עובד כמו שצריך?
  8. השאלה לכותב הפוסט: אשמח לקבל הסבר ,איך לאחר ששילמת על הרכב והרשיון רכב הוא כבר על שמך עם מספר הרישוי ,אפשר לבטל את העיסקה במעמד קבלת הרכב? תודה
  9. רכב אפס ק"מ זה רכב ששייך ליבואן. לכן הוא היד הראשונה. לכן יש להוריד 22% מכיוון שזה רכב חברה(היבואן) . על זה יש להוריד עוד במחיר עבור בלאי של צמיגים,מצבר ...הרי הרכב עמד שנה ללא נסיעה. לכן בהנחה שמציעים לך ,הייתי מוותר על הרכב. זה לא ההנחה האמיתית שצריכים לתת.
  10. וקיבל את הרכב שיכול ללוות את דעתו על הרכב? מנוע רעשים וצריכת דלק בנסיעה עירונית, בידוד רעשים,נוחות נסיעה, קושי או קלות התפעול הרכב ,מסך המולטימדיה, התראות בטיחות ....
  11. למה אתה אישית מעדיף את ה dsg ?
  12. דוגמא: גיר של סקודה לעומת הגיר של קיה/יונדאי
  13. נהיגה בתחילת נסיעה ללא פקקים וחווית נהיגה בפקקים. איזה גיר יותר חלק ? איזה גיר יש פחות רעידות בתחילת הנסיעה? מתעניין בתחילת הנסיעה מעמידה ,כי מניח שבנסיעה רצופה התחושה היא אותו הדבר בין שניהם.
  14. חדשה שנת 2025 שיכול לשתף בחוות דעת על הרכב. מנוע גיר שרשרת תזמון/חגורת תזמון נוחות נסיעה בידוד רעשי רוח סחירות... אשמח לשמוע
  15. שרשרת או חגורת תיזמון?
  16. גם את דגמי מאזדה CX3 בנוסף ל CX30. למה?
  17. שוקל לקנות את אחד מהדגמים החדשים של הרכבים הנ"ל פאביה או ארונה. מתלבט בגלל הגיר הרובוטי. בעבר היו בעיות נוראיות עם גיר מסוג זה. מתחמם, הגיר נשחק... איך הדגמים החדשים ?
  18. הבעיה שהמזדה יקרה יותר בכמעט 5k לדגם עם האיבזור הבינוני.אבל אבדוק לגבי מפתח הדלתות מקדימה ואחורה בשני הרכבים.
  19. מדובר על רכב שני במשפחה. ביומיום הנסיעות עירוניות. מדי פעם מחוץ לעיר. מחפש יחסית רכב גבוה שהכניסה והיציאה יהיו קלים .כמובן שמחפש לקבל את המקסימום מבחינת האיבזור בתקציב סביב 145K. כמובן שאם יש בנמצא בתקציב נמוך יותר אשמח.
  20. מה אומרים על יונדאי וניו?
  21. אכן מעניין מה יהיה עם הרכבים הסינים עוד כחמש שנים גם מבחינת אמינות ותקלות וגם לגבי שווי שוק שלהן.
  22. אוטומטי רציף/טיפטרוניק (לא רובוטי דו מצמדי ולא מקבוצת PSA).רכב שיהיה יחסית מרווח. אשמח לעזרתכם.
  23. אשמח לקבל חוות דעת מניסיון על הרכב הנ"ל. הרכב מיועד ברובו לנסיעות עירוניות. איך נוחות הנסיעה? האם מרגישים שיבושים בכביש? רעשי רוח? נוחות ישיבה? תפעול הרכב?
  24. הבנתי שבזמנו מערכת זו היתה רק ברכבי דיזל אבל עכשיו בגלל תקנות זיהום האוויר מערכת כזו מותקנת גם ברכבי בנזין. האם בכל רכבי הבנזין?
×
×
  • תוכן חדש...