Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כרגע בבעלותי LEON FR שנתון 2014 , הרכב סטייג 1 בעל כ 260 כ"ס.

דיי מספק אותי בכל הבחינות אך עכב תוספת חדשה למשפחה תא המטען אינו מספיק גדול.

ולכן עולה הצורך בהחלפה , הכוונה לקנות רכב בין שנה ל שלוש על הכביש ולהחזיקו לתקופה של כשנתיים.

חשבתי על אוקטביה RS כבחירה טבעית אך אני לא ממש מצליח למצוא במחיר הרצוי ובכלל אין כמעט למכירה.

הרכב עתיד לעשות כ 25 אלף בשנה , וחשוב שהיה חזק יחסית (200+ סוסים) ונוח לנסיעות (אשדוד-רעננה) וכמובן חסכוני עד כמה שזה אפשרי (הלאון עושה 1-14).

תודה מראש.

2017 Type R

פורסם

הייתי מוסיף ומחפש גם פוקוס ST, כמובן שגרסת הסטיישן שיובאה על ידי איילון מוטורס) תענה על צרכייך אף יותר.

אלפא 159 TBI אם אין לך בעיה עם ידני, מנוע 1.8 מוגדש...

ככל הנראה גם וולוו S6 T5 תיכנס לתקציבך היא פחות ספורטיבית אבל קרוזרית חזקה.

בהצלחה!

פורסם

למה לך לא להישאר בתחומי VAG ולעבור לאוקטביה 1.8?

אותו מנוע-גיר, יותר מרווח (בסיס גלגלים אאוך יותר), תא מטען ענק, ונכנס לך בתקציב כחדש- 149K.

פורסם

האוקטביה הרגילה היא ירידה ברמה ביחס ללאון לפחות מיבחינתי RS זה כבר סיפור אחר...

ובאוקטביה הרגילה יש את אותו הגיר , אומנם אצלי היה 0 תקלות איתו אך עדיין...

לא יודע אולי זה רק אני אבל עם כבר מחליפים רכב יש בי מין רצון כזה לעלות ברמה , גם אם זה מעט..

2017 Type R

פורסם

האוקטביה לא ממש ירידה ברמה- אותה פלטפורמה, אז הניהוג דומה, וגם המנוע זהה.

אם אתה מעוניין ביבוא אישי יש לך לאון FR סטיישן.

פורסם (נערך)

אתה חי בסרט חחח... תתפשר על סקודה אוקטביה 1.8 טורבו חדשה מהיבואן. אפילו תתפשר על ה-1.4 טורבו שגם חזקה מאוד. זה מספיק חזק, אפשר לחשוב כאילו אפשר לנסוע כל כך מהר בישראל..

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

kingoftheroad123 - סחטיין, מזמן לא שמענו פה את השטות שאי אפשר לנסוע מהר בארץ.

צ'ונדריק - 159 לא תתן לך בונוס בדמות תא מטען, הוא לא גדול, אלא אם תמצא סטיישן. חסכונית היא גם לא תהיה ו-14 ק"מ/ל' תפיק ממנה בנפילה מצוק בניוטרל. חוץ מזה ההתנהגות שלה טובה מהלאון ולא מסובך להביא גם אותה לאזור הסוסים שיש לך כעת.

בגדול - הייתי במקומך ממתין עד שהייתי מוצא אוקטביה RS טובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי יש בארץ מגוון לא קטן בכלל של כבישי נהיגה, וגם כבישים בינעירוניים שבהם אפשר לנסוע מהר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אמנם מסלול מירוצים אין, אבל יש הרבה כבישי נהיגה וגם יצא לי לשמוע סיפורים ב״דרך לאילת״ (מפנה אותך לסקירה של שירוקו 1.4 באתר)

פורסם

יש ביד 2 מודעה אחת של אופל אינסגניה OPC שמפורסמת כיד 3 ובגוף המודעה מבקשים 135 אש"ח, היא קצת חורגת מהדרישות שלך אבל לדעתי היא אחד הדברים היותר מעניינים שאפשר לקנות בתקציב שלך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות , ה OPC בהחלט מעניינת אבל יש משו "פישי" ברכב הספציפי הזה כבר בדקתי אותו.

קינג123 אני עוד זה שחי בסרט? אתה ממליץ לי לרדת מ 260 כ"ס בגלגל ל 122 ?

בקיצור ככל הנראה באמת אמתין עד שאמצע VRS ממישהוא שלא חי בסרט לדרוש 40 מעל המחירון :)

2017 Type R

• תוכן חדש...