Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק זה , אופנוע כבד היה מגיל 18 , ולא מגיל 21 עם ותק על אופנוע רגיל (אז זה נקרא רישיון לוספה )

בכל מקרה תבדוק לפחות לתקופה קצרה כמה יעלה לרשום את הילדה על הרכב שלך , אחרת תאלץ כל ערב לנסוע איתה ברכב שלה. (ככה היה עם הבן שלי עד לא מזמן )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בחברת הביטוח יש אפשרות לעשות תוספת ביטוח ל-5 ימים לנהג חדש בלי תלות בסוג הרכב. בפחות מ -100 ש"ח. זה סידור שאפשר לעשות אותו עד 7 או 8 פעמים במהלך שנת ביטוח. זה נחמד לתקופה הראשונה אבל מעבר לכך זה לא פרקטי.

פורסם

הייתי שוקל לקנות רכב זול וביטחותי, לפחות לשנתיים הראשונות של 'נהגת חדשה'.

ביטוחי החובה מטורפים לנהגים מתחת לגיל 24, ובנוסף המקיף הוא בשמיים.

חבל לקנות רכב יקר שיסבול ממכות חנייה קטנות של נהגים חדשים, אני לא מכיר את הילדה - אבל בגילה הייתי שמח לקבל כל רכב מתנה מההורים שלי, אני בטוח שהיא תשמח.

פורסם

אני לא מעריך שיש הבדלים גדולים בביטוח מכיוון שהעלות קשורה למחיר הרכב אז ביטוח של רכבים דומים בעלותם יהיה במחיר דומה אחד לשני וההבדלים יהיו זניחים. מבחינת בטיחות ככל שהרכב חדש יותר הוא יהיה בטיחותי יותר. מהבחינה הזאת בפחות משבעים אלף ש"ח אתה קונה לה פיקאנטו חדשה עם כרית אוויר אחת יותר מאשר בכל הרכבים האחרים בקטגוריה.

אני קניתי פיקאנטו כזאת והוספתי בכמה מאות שקל בודדות מערכת מובילאיי שמזהירה בפני תאונות אחרוה וקדימה וסטיה מנתיב. היא גם מתריאה על הולכי רגל ורוכבי אופניים.

בנוסף, לילדה יהי רכב מניילונים :-)

פורסם

נהגתי בפיקנטו וזה רכב די נחמד. קצת מרגיש צפוץ בפנים והאיכות די ירודה לטעמי, אבל בנהיגה היא כל מה שמצפים לו מרכב עירוני קטן.

פורסם

לאשתי היתה פיקנטו 3 שנים, סך הכל אחלה רכב האמינות היתה מושלמת ומלבד טיפולים לא הצטרכנו להגיע למוסך ובטח לא לנצל את האחראיות. הרכב נגנב והמחליפה תהיה כנראה אחרת, אבל לטעמי ונסעתי לא מעט על הרכב הוא בהחלט מספק ומעל ומעבר לבחורה צעירה שרק הוציאה רשיון.

דיברתם פה קצת על מה היה בתקופה שלכם וחלקית שלנו (בכל זאת, בן 32), אבל אותי דווקא מעניין יותר מה יהיה בעוד 20 שנה ש אנחנו נתחבט בסוגיות האלה. עם יוקר המחיה שרק עולה ועולה, מפחיד אותי לחשוב שזה מה יהיה. אבל זה כבר אוף טופיק לחלוטין.

בקיצור, פיקנטו, אלא אם כן בא לך על צריכת דלק טובה יותר.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אני לא מעריך שיש הבדלים גדולים בביטוח מכיוון שהעלות קשורה למחיר הרכב אז ביטוח של רכבים דומים בעלותם יהיה במחיר דומה אחד לשני וההבדלים יהיו זניחים. מבחינת בטיחות ככל שהרכב חדש יותר הוא יהיה בטיחותי יותר. מהבחינה הזאת בפחות משבעים אלף ש"ח אתה קונה לה פיקאנטו חדשה עם כרית אוויר אחת יותר מאשר בכל הרכבים האחרים בקטגוריה.

אני קניתי פיקאנטו כזאת והוספתי בכמה מאות שקל בודדות מערכת מובילאיי שמזהירה בפני תאונות אחרוה וקדימה וסטיה מנתיב. היא גם מתריאה על הולכי רגל ורוכבי אופניים.

בנוסף, לילדה יהי רכב מניילונים :-)

יש הבדלים גם לפי הביקוש של הרכב אצל הגנבים . רכב גניב יותר הביטוח שלו יעלה ולהפך. גם למדיניות התמחור החלפים של היבואן יש השפעה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...