Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי עומדת לפני קבלת רשיון נהיגה ואני חושב לקנות לה רכב קטן חדש או עד גיל שנתיים.

רציתי להוסיף אותה לרכב שלי בהתחלה אבל מאחר ועלויות הביטוח להוסיף אותה הן פשוט לא נתפסות (רק התוספת היא 13,000 ש"ח + כמעט 8,500 שאני משלם כיום), ולכן אני חושב לקנות לה רכב.

התקציב הוא עד 60 אש"ח

רכב קטן למשל פיקנטו, I10, אייגו, סיטיגו, 500, C1, 108 ודומיהם.

שיהיה בטיחותי. יש מה לבדוק בנוסף לתוצאות NCAP שלו?

שעלות הביטוח לא תהיה בשמיים - הבנתי שיש הבדלים גדולים בין הרכבים, אבל איך בודקים לפני הקניה? לא נראה לי הגיוני להתקשר לסוכן ביטוח עם רשימה של עשרה רכבים ולבדוק כמה עולה לבטח כל אחד. יש דרך אחרת?

אשמח לשמוע את עצותיכם.

תודה

פורסם

לגבי הביטוח אתה יכול לבדוק ב wobi.

היא רוצה אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו נשמע לי כמו אופציה מצויינת.

לא קטנה מדי, זולה לאחזקה, אמינה, אחריות מורחבת, זריזה.

רק מבחינת צריכת דלק היא לא הכי מצטיינת (אם זה לא קריטי עבורך).

פורסם

לדעתי לבדוק מערכות בטיחות קיימות. למשל מערכת של בלימה אוטונומית בעיר (לדעתי יש בסיטיגו , לא יודע אם בעוד רכבים ),

אל תשכח שהNCAP מתחשב גם בבטיחות לילדים מאחורה , בטיחות של הולכי הרגל ועוד , לכן צריך את הבדיקה המלאה ולא רק את מספר הכוכבים בסוף.

לגבי ביטוח , wobi יתן לך תשובה חלקית. אל תשכח שלפעמים המחירים משתנים בין החברות בהתאם לדגם.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

איזה ספארק אוטומטית יש ב60 אלף?

לגבי ידנית גם אני הייתי הולך על 108 בגלל המנוע ומושבים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכוונה היא להשתמש בו בכדי לקבל הצעת מחיר על כמות דגמים ולקבל הערכה. לא כמקור סופי לביטוח

פורסם

תודה על התשובות והעצות.

אם WOBI לא מדוייק אבל קרוב או נוטה להגזים או להמעיט בכל הרכבים במידה דומה, אז לפחות הוא יתן אינדיקציה.

יש פה נהג חדש שמוכן לחשוף כמה הוא משלם ביטוח על רכב כזה?

אם משלמים באיזור 10,000 ביטוח לשנה, כבר עדיף לי ב 13 להוסיף אותה על שלי. אין לי בעיה שתנהג עליו, מגיע לה :-)

אני חשבתי שעל רכב של 60 אש"ח 5000 ש"ח יהיה הביטוח. שזה עדיין כפול מנהג וותיק על אותו הרכב.

פורסם

שמע, עוד מעט אני אהיה במצבך. מחירי הביטוח לנהג חדש צעיר הזויים לגמרי. זאת הסיבה שהחלטתי לקנות רכב קטן, יחסית זול ולבטח אותו צד ג' בלבד. משהו כמו גטס בגירסה היותר בטיחותית באיזור 20 אלף ש"ח.

אחרי שהילד יצבור קצת את הוותק וכבר לא יהיה נהג חדש נשקול לשדרג אותו לרכב יקר יותר או לצרף לרכב המשפחה.

לשיקולך.....

פורסם

גם אני חשבתי לקנות לה רנו (אלופים בבטיחות) משנת 2001 ב- 5000 "ח ולבטח רק צד ג'.

אם חס וחלילה קורה משהו לאוטו, לזרוק (לגרוט אולי ב-3000 :-) ) ולקנות עוד אחד כזה.

אבל אין לי לב לעשות לה את זה...

פורסם

קח בחשבון דבר נוסף. בשלושת החודשים הראשונים היא חייבת מלווה בכל נסיעה ושלושה חודשים נוספים מלווה בשעות הלילה בלבד.

זה לא כמו שאנחנו היינו צעירים, קיבלנו רשיון ונהגנו ללא סוף.

פורסם

בזמננו גם ברשיון לאופנוע כבד, מייד קבלנו ללא הגבלת נפח / כ"ס

וגם בקורס צלילה מייד קבלנו 2 כוכבים בלי לעבור דרך כוכב אחד..

• תוכן חדש...