ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני שוקל לקנות אופל OPC למישהו יש ניסיון אם הרכב? חוות דעת עליו? תקלות משהו שנפוץ? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים. אשמח אם תחלקו את דעתכם למי שמכיר את הרכב הנ"ל. אשמח גם לדעת מדוע המחיר די נמוך לשנתון 2010 - כ- 100000₪ לרכב סופר פרימיום שכזה?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים! היום עשיתי נסיעה על סי4 דיזל 2013 ופשות התאהבתי. התיבת הילוכים רובוטי(כך נרא). עד לפני אתמול חיפשתי רנו פלואנס דיזל. מבקש בבקשה אזרה למי שיש איזה מידה על רכבים אלו. מעניין אמינות-מקום ראשון. חיפשתי חוות דעת בגוגל לא מצאתי משהו עינייני. מה צריכה משולבת של רכבים? כל מידה בגדול שאפשר. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצות לרכב משפחתי בין 40-50 אלף שקל.(מסוגל לחרוג טיפה אם זה ישתלם) רוב השימוש ברכב הוא עירוני ופעם בחודש/חודשיים נסיעות בינעירוניות(בין 15-20 אלף ק"מ בשנה) מעדיף רכב אוטומטי, מעל שנתון 10', אמין וחסכוני, ושתהיה אפשרות להרכיב עליו וו גרירה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
רכב עד 150 אלף 1 2
מאת EcoLine- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב מדובר על רכב ראשון שלי, רוב הנסיעות שלי הם בד"כ בתוך העיר ( תל אביב ). עדיפות לרכב שהוא לא חדש אך שנתון גבוה יחסית כי זה רכב שישמש אותי להרבה שנים... ( אני בן 24 חושב לקחת אותו לכיוון ה6 שנים ) הציעו לי מספר רכבים. 1. מאזדה 6 פרימיום ( 2014 ) 2. יונדאי סונטה ההיברידית ( החדשות ) 3. לקסוס CT200H ( דגמים 2013 בערך ) אני יודע שאין שום קשר בין כל שלושת המכוניות. בימים הקרובים אני יתכנן נסיעות מבחן,הייתי רוצה לדעת מה כדאי? אמרו לי לוותר על המנוע היברידי כי לא יודעים לטפל בזה בארץ כמו המנועי בנזין
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כרגע נוסע על סקודה יטי 2014 1.2 dsg ,ואני מחפש משהו קצת יותר צעיר וספורטיבי. האופציות המועדפות עלי כרגע הן: 1. polo gti 2012 2. leon 1.8 tsi dsg 2012-2013 ההטלבות היא בעיקר על האמינות,נוחות, צריכת דלק ומחיר אחזקה.. את הרכב הזה אני ארצה להחזיק לפחות 4 שנים ולהנות ממנו כמה שאפשר בלי הרבה תקלות. מעניין אותי לדעת מאנשים עם נסיון ברכבים האלו אם הם ממולצים ואם יש מחלות ספציפיות לרכבים האלו. תודה.
הודעה אחרונה מאת --Guy--, -
- 7 תגובות
- 873 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי שני לנסועה נמוכה ביותר (10K ק"מ בשנה). הדגש הוא על אמינות ועלות תחזוקה מינימלית ב-3 השנים הבאות (לפחות). התקציב הינו סביב 55K ש"ח. אין לי שום בעיה עם גיר ידני והבחירה בו נועדה להוזיל את הרכישה והאחזקה. על הפרק, התלבטות בין סנדרו חדשה לבין סופר מיני איכותית בת שנתיים כגון פולו/פאביה או I20. היתרון של הסנדרו הינו בהיותו חדש, מרווח עם אחריות ל-5 שנים ותמורה מעולה למחיר. החסרון בהיותו מותג לאו-קוסט לא מוכר שלא ברור כיצד יתקבל בשוק הישראלי בעתיד. היתרון של סופר מיני חלופית הינו באיכות גימור גבוהה יותר וביכולות דינמיות טובות יותר. החסרון מנגד הינו בגיל הרב יותר ובאחריות המוגבלת. הנטיה שלי הינה לסנדרו, אך אשמח לשמוע עוד הערו…
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, חבר מחפש גיפון אוטומטי בתקציב עד 140k. מה שחשוב לו זה צריכת דלק טובה, גודל כמה שיותר גדול וגם אמינות. מה אתם ממליצים? תודה,
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- 4 תגובות
- 896 צפיות
למישהו יש ניסיון עם מכירת הונדה סיוויק סדאן? שוקלים למכור את שלנו אבל עושה רושם שהשוק מוצף. אודה להארות בעניין (ומתנצל אם השאלה בלתי ממוקדת כרגע, רק מנסים לקבל מושג).
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני ואחי מחפשים רכב-ידני, קטן וכמה שאפשר יותר אמין וחסכוני, חלפים זולים וכו.. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר לפעמים גם בינעירוניות. התקציב הוא 10K, אפשר להתגמש לאיזור ה-15K אם נמצא משהו טוב. בנתיים חשבנו על פיאסטה או פיאט פונטו. אשמח לשמוע אם יש לכם עוד הצעות לדגמים ואם כן מאילו שנתונים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת petrolhead-18, -
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
אני מתלבט מאוד האם לרכוש את האיביזה fr 3 דלתות ב110k . רציתי לדעת האם הרכב אמין , האם יש בעיות ידועות עם הרכב . והאם יש אלטרנטיבות נחמדות שכדאי לי לשקול . חשוב לי מאוד האיבזור , שהרכב יראה טוב , ולא פחות חשוב לי האמינות ! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4 אלף צפיות
החלטתי להרחיב את החיפוש. אני מחפש רכב שרוב מטרתו היא נסיעה בין עירונית אחת פעם בשבוע בערך ואולי עוד נסיעות קטנות במהלך השבוע של קילומטרים בודדים (קניות וכו'). צופה לעשות מעט מאוד קילומטר. תקציב: 40, מוכן לחרוג ל45 אם הרכב מציאה. אין צורך במימון. חשוב לי: אמינות גבוהה, טיפולים זולים, שיוכל להתמודד עם העליות לירושלים בכבוד. פסילה מידית: בטיחות - לא צריך להיות הכי בטוח בעולם, אבל חייב שיהיה בסטנדרט נורמאלי. זו קטגוריה של 1 או 0. לא מעניין אותי מאוד בטיחות, אבל לא אקח רכב לא בטיחותי בעליל. לא חשוב לי: גודל, סוג רכב, שם היצרן קיצר - מחפש best value for money באזור ה40.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 689 צפיות
אני מתלבט בין יאריס לפולו אוטומט אני הבנתי שאנשים נתקלו בהרבה בעיות עם צאמפיון והרכבים שלהם לכן אני קצת חושש מפולו גם בפולו אני מתלבט בין הדגם החזק110 לחלש 90 החזק מגיע עם גג פנורמי נפתח מגנזיום ופנסי ערפל והמכונאי שלי אמר גג פנורמי עושים בהדבקה ועם אחרי תקופה היה לך נזילות אתה בבעיה ורק בגלל זה ממליץ על דגם חלש יותר מה אתם ממליצים. היאריס בשבילי second choice אבל בגלל המותג צאמפיון ובעיות האמינות אני קצת חושש מפולו ולא סגור על הקניה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 815 צפיות
לדעתכם סיאט איביזה 2014 - 1400 ידני , חדשה שמורה ללא שום שריטה/תאונה רמת גימור רגילה עם מגנזיום של FR ללא מולטימדיה חדשה ממש ללא שריטה עם סאנרוף , ספורט 3 דלתות והצורה החדשה כמובן. יש לי כמה שאלות. 1.האם לדעתכם סיאט כזאת 1400 זה אוטו שקונים הרבה? כי אני ממה שראיתי בנתיים זה רק 1.2 רגיל ו TSI. 2.כמה לדעתכם האוטו שווה? לפי המחירון וכו... 3.מה ההבדל בין רמת גימור הרגילה לFR חוץ מעוד כ״ס וכאלה? אני מדבר על חיצוניות ופנימיות(יופי, ידיות, אבזור וכאלה). ושוב אני רושם, אני לא מחפש מהירות , כוח או דברים כאלה בשביל רעש. אני רוצה אוטו אמין, יפה וכמובן נוסע חלק. תמה לדעתכם? 1400 שווה להביא? נמכר הרבה? יותר טוב מ1.2?
הודעה אחרונה מאת yaron123456, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אלו 2 האופציות העומדות לרשותי. משפחה 4 נפשות + כלבה גדולה. ג'יפון מנוע 1.2 טורבו מול מנהלים 2 ליטר , איזה כדאי יותר? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הוצע לנו על ידי סוכנות טויטה שני רכבים לקניה יד שניה אחד טויטה קורולה 1600משנת 2011 עם 82,000קמ למול טויטה אונסיס 2000 מ 2011עם 78,000קמ אותו מחיר מה היתרונות מול החסרונות של על אחת? ומה אתם הייתם ממליצים לבחור שתיהן ללא היסטוריה של תאונות
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יעוץ לגמי סיטרואן C4 שנת 2011 הצורה החדשה האם לרכב זה יש תקלות נפוצות או מחלות ידועות? אמינות? סחירות?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי ראיתי פרסומת של מיקרה חדשה שכוללת צעצועים שימושים כגון מובילאיי ומערכת שמע כוללת אנדרואיד בפחות מ 60,000 ש"ח. לעומת זאת ניתן לקנות יאריס שנת 2012 עם מעט קילומרים בכ 50,000 שח ואם מוסיפים את התוספות אחכ ייצא אפילו קצת פחות. מה ההמלצה בינהם (או אולי משהו אחר בכלל) אה, שכחתי לציין שהדרישה היא לגיר ידני בלבד. היא לא אוהבת אוטומטי. תודה
הודעה אחרונה מאת ytulpan, -
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
שלום אני מחפש רכב בסכום של עד 32K הרכב הקודם היה מזדה לאנטיס 323 אבל אין אפשרות למכור אותה. רצוי רכב ידיני. אני חשבתי על סקודה פאביה אבל אני פתוח להצעות
הודעה אחרונה מאת troop, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 65 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
היי, בתור נכה, אני נוהג להחליף רכבים כל 4.5 שנים (וכך אני נמנע מהחזר יחסי של ההלוואה ). הרכב שיירכש יהיה הרביעי שייקנה בהלוואה עומדת. אין לי צורך בהתקן כלשהו לכיסא גלגלים , אני נכנס ויוצא מהרכב בכוחות עצמי, גם להגה אין צורך בהתקן כלשהו, הנכות היא בגפיים התחתונות . סה"כ אני מאוד מאוכזב מהאוקטביה, ציפיתי ליותר והלכה למעשה קבלתי הרבה כאב ראש והמון שעות מוסך. לטובה אציין את איכות ההרכבה בסלון הרכב. די קשה לי להתאים כיסא הנהג, למרות שגם באוקטביה לא יצא לי להרגיש נוח ב100%, אציין שמכל הרכבים באוקטביה הרגשתי הכי נוח יחסית, ההגה המתכוונן עזר מאוד . לרעה,אציין את אמינות התיבה הרובוטית- שלל תקלות מוזרות במנוע וטלטולים בנהיגה במהירות איטית עד בינונית בתוך העיר . א…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
יש בי תהיות להחליף את הג'ימני, השבוע פורסמו שני הרכבים מהכותרת הפער באבזור לא משמעותי, בשניהם יש את הדברים החשובים מבחינתי (BT+USB מקורי) בהפרש של 20K מקבלים למעשה הגבהה של 4ס"מ, חיפויי פלסטיק דמוי ג'יפון ומנוע הרבה יותר חזק וחסכוני לפי החישובים שלי ההפרש בצריכת דלק בין השניים לאורך 15,000ק"מ שנתיים יעמוד על כ₪1500 לעומת זאת אגרת רישוי של ה1.2 נמוכה בכ₪200 (ואולי עלויות טיפול יותר גבוהות מעט בדיזל?) אם שני הרכבים יאבדו 50% פאסימיים מאוד מהערך שלהם בשלוש שנים - מדובר על הפרש של 10K במחירון בעוד שנתיים שמתקזז עם חיסכון של ₪3900, כלומר ההפרש עומד על ₪6100 בין הרכבים לאורך 3 שנים. כל החישובים גסים ומבוססים על השערות, אפשר לשחק עם המתמטיקה לפה ולפה. T…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 3 תגובות
- 921 צפיות
שלום לכולם עד לפני כמה חודשים הייתה בבעלותי פורד מונדאו 2006 מנוע 2.0 שהלכה טוטאלוס כרגע אני לפני רכישת רכב מאותו סגמנט והחלטתי ללכת על פאסאט שנת 06. מצאתי אחת יד שלישית עם 134,000 ק״מ וסאנרופ מטופלת במוסך המורשה אשמח לחוות דעת על הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק וכו׳ והאם זה גיר Dsg. כמובן שאני יודע שזה רכב גרמני שהטיפול בו מורכב ויקר יותר מרכבים אחרים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ראשית חייב להגיד שאני חדש ושזה כייף גדול שיש כל כך הרבה אנשים שתורמים מזמן אישי ועוזרים לאחרים... מקווה שבעתיד יוכל לתרום באתר מהידע שלי . אז למה אני כאן ? זה לקבל חוות דעת ממכם ולהחליט איזה אוטו בעל 7 מקומות מצטרף למשפחה בת 5 נפשות שאוהבים לטייל הרבה.. סוף סוף החלטתי שאני קונה רכב שטח כי למאזדה 5 2008 כבר קשה לגרור קראוון (שבניתי לבד!!) ובלתי אפשרי לרדת לשטח. יש לי תקציב של 45000 עד 50000 שח וחשבתי לקנות איסוזו טרופר ארוך (כי יש לי טנדר עבודה איפון 400000 קמ- סוס עבודה) אבל מוסכניק של איסוזו הוריד לי חשק מייד ממנו ( לא כלכלי בעליל ) אז החלטתי שפאג'רו ארוך מתאים לי או שיש לכם המלצות טובות יותר ? ואשמח ממכם לקבל תשובות למה להתייחס בקניה של ג'יפ הראשון…
הודעה אחרונה מאת olegdom, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם. אני מעוניין ברכב סופר מיני עד 40000(אם אפשר פחות אז מה טוב)- רוב הסיכויים שארכוש מליסינג בסכום חודשי צנוע שאפריש להם כל חודש(כי אין באפשרותי להוציא את כל הסכום) , ואנסה לתת מקדמה התחלתית גבוהה ככל המתאפשר לי. הרכב ישמש אותי בעיקר בנסיעות של 5 ימים בשבוע לעבודה מפתח תקווה לרמלה וגיחות בערך 3 ימים בשבוע להרצליה ופעמיים בשנה נסיכה לירושלים לכותל חשוב לי אמינות ועלויות אחזקה נמוכות וצריכת דלק נמוכה. מעוניין בגיר אוטומט בלבד שנת יצור : חשבתי לכיוון 2011/2012 יהיו לפעמים נסיעות עם הרכב מלא של 5 אנשים מבוגרים ברכב , זה לא יהיה באופן קבוע. כמובן רצוי שיהיה בטיחותי. הציעו לי אופל קורסה 2011/ויונדאי i30 אשמח לקבל עוד המלצות חמות מהתנור. תודה …
הודעה אחרונה מאת ram4000, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.kvishim.co.il/cars/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94/ אני כנראה קונה כזה 2014 חדש מהחברה מה דעתכם על הרכב? (אני נהג חדש) לשאלות של איך חדש 2014 מהחברה - סוכן מכירות של רנו אמר לי שיש להם 3 דגמים 2014 עם 0 קילומטר. לא יודע איך אני אברר בפגישת הייעוץ.
הודעה אחרונה מאת cessna, -
- 6 תגובות
- 943 צפיות
שלום רב. אני עושה 30k לפחות בשנה . נוהג על קורולה 2014 שעושה 1:12 בינעירוני. מעוניין להחליף לדיזל בתקציב של 110000 שח. ראיתי מגאן אסטייט(1:20 בינעירוני) מהסוכנות היום ונתנו לי 125000 שח על הדגם המפואר שלא בליסינג עם גג נפתח מערכת אנדרואיד מובילאי ועוד. או ללכת על פלואנס פריווליג (1:20 גם כן)מליסינג 0 קמ ב117000 . עירומה ללא מולטימדיה ומובילאי שחשובה לי לניווט ולפינוק בנסיעות ארוכות כל יום. שניהם חורגים בתקציב. לא מוצא דיזלים ביד 2. מלבד אוקטביה מהממת דיזל אבל ב139000 שח!! עזרה תתקבל בברכה..תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Sasy Levy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקציב , עד 40 אלף, חסכונית והאמינה, יד 2, לומד באריאל מדובר בנסיעה של 40 ק"מ הלוך וחזור בעלייה (בהלוך) בהתחלה שקלתי את אלטו, אבל אז המליצו לי על הסיאט mii (מיי), בגלל שיש לה 75 כוחות סוס בניגוד לאלטו שיש 60 כוחות סוס. חשבתי על פיקנטו ידני מנוע 1000 , אבל היא מעל התקציב שלי והיא מאוד כבדה ולא נותנת ביצועים מי ידוע מה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת NiNi, -
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם, מתלבט אם להחליף את ה- I30CW ש.י. 2010 שלי בסקודה סופרב 1.8 רמת גימור אלגנס שנתון 2013-2014, אולי 2012. בפורום הועלו 2 בעיות: (1) אכילת שמן כביכול - מוכן להשלים עם 70-120 ש"ח כל 3 חודשים אם יקרה (2) עלויות המוסך המורשה מנופחות. מה עלויות האחזקה השוטפות בשנתון הזה? האם יש הפתעות / מחלות וכמה עולה לסדר אותן? איפה לטפל באיזור חיפה - מורשה ולא מורשה? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת aviv27, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שאני רואה שאני לא מצליח להבין שוב מה ההבדל באמת בין הדגמים, האם מישהו יכול להרחיב מה ההבדל בין הgli אשר עולה במחירון כמעט 10000 פחות מהpremium. אשמח גם להכיר את הInsight וכל דגם אחר של יונדאי אוטומט משנתונים אלו. ולמה לא מנגישים את המידע הזה יותר? איך זה הגיוני לבקש מחיר כל כך הרבה יותר גבוה בלי לדעת על מה אנחנו משלמים?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מנסה לייעץ לחמתי על רכב חדש שיחליף את הקיה ריו שלה. היא מאוד התלהבה מהקפצ'ור אך הורידו לה קצת את האוויר כי אמרו לה שיש לו בעיות (מוסכניק של רנו), מחיפוש בפורום לא ראיתי אחד שהתלונן על תקלות ברכב וגם לא בקליאו שחולקים את אותו המפרט +-. מה שהיא בעיקר מחפשת זה רכב חסכוני משמעותית (לעומת האיו 1.4 אוטו'), נוח, עם שייק (פוזה) ואמינות. אני אמרתי לה ששווה לה לשקול את הקליאו (אפילו בגרסת הסטיישן) לעומת הקפצ'ור כדי לחסוך עוד כמה שקלים (אותו הרכב רק גבוה יותר). ראיתי שעכשיו יצאה קפצ'ור דיזל - האם שווה לפזול? מחיפוש פה בפורום ראיתי שהרבה עושים השווה לסוזוקי קרוסאובר ול 2008 בגרסת ה 1.2 האלקטורנית (שאני מאמין שמגיעה עם התיבה החדשה A…
הודעה אחרונה מאת mosheva,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans