Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

best value for money - עד 40,000

gild
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להרחיב את החיפוש.

אני מחפש רכב שרוב מטרתו היא נסיעה בין עירונית אחת פעם בשבוע בערך ואולי עוד נסיעות קטנות במהלך השבוע של קילומטרים בודדים (קניות וכו').

צופה לעשות מעט מאוד קילומטר.

תקציב: 40, מוכן לחרוג ל45 אם הרכב מציאה.

אין צורך במימון.

חשוב לי: אמינות גבוהה, טיפולים זולים, שיוכל להתמודד עם העליות לירושלים בכבוד.

פסילה מידית: בטיחות - לא צריך להיות הכי בטוח בעולם, אבל חייב שיהיה בסטנדרט נורמאלי. זו קטגוריה של 1 או 0. לא מעניין אותי מאוד בטיחות, אבל לא אקח רכב לא בטיחותי בעליל.

לא חשוב לי: גודל, סוג רכב, שם היצרן

קיצר - מחפש best value for money באזור ה40.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיר רגיל בא בחשבון?.

לצערי לא. הרכב אמור לשמש גם את אשתי ולה אין רשיון על גיר רגיל.

פורסם

יונדאי i20.

בטיחותית, מאובזרת לא רע, אמינה, צריכת דלק סבירה, ביצועים סבירים, תחזוקה לא יקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקיי אתם יודעים מה בא עכשיו.....

תה נה נה נה, נה נה

FIAT BRAVO !

+: כוח (מנוע מוגדש), שנתון גבוה יחסית לתקציב, אמינות, אבזור (גם לנהג, גם בטיחותי), מראה, עלות תחזוקה שוטפת

-: גיר רובוטי חד מצמדי שלא כולם מוכנים לסבול, צריכת דלק לא מבריקה (אצלנו זה 1:10.5, משולב), סמל של פיאט

חפש קצת בפורום יש מלאנתלפים שרשורים עליו ודעות לחיוב ושלילה.

אם אתה שוקל את הרכב ממליץ לך לבקש מאחד מחברי הפורום נסיעה בשביל לראות האם הגיר כן/לא מתאים לך (אם אתה מאזור הצפון, אתה מוזמן אלי בכיף).

בהצלחה!

עריכה: שומאכר, יא חאריית, אני באמצע הכתיבה.... SPOILER MUCH?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אוקיי אתם יודעים מה בא עכשיו.....

תה נה נה נה, נה נה

FIAT BRAVO !

אני מרגיש שיש פה בדיחה שאני מפספס. נאמר אני הולך על fiat bravo - מה השנתון \ דגם שאני מחפש בתקציב המתאים שרשמתי עדיף עד 40.

ועוד משהו - למה רובוטית ולא אוטומטית?

עריכה נוספת: אני לא כל כך רואה אותה בלוחות מודעות

עריכה אחרונה על ידי gild
פורסם

לא בדיוק בדיחה, הבראבו זה רכב שמעורר הרבה אמוציות חיוב/שלילה בפורום (אם תעשה חיפוש אתה תראה הרבה חפירות).

בכל אופן ההצעה שלי לא בצחוק, ואין כאן הלצה על חשבונך בשום צורה.

ההצעה שלי:

לבראבו שני שנתונים עיקריים: 2009, 2010-2012. לאחר מכן הופסק השיווק בארץ.

תתמקד ב2010+ (ב2009 אין ESP), תתמקד בעיקר בגרסאות הסנסיישן (sensation) שמגיעות עם יותר אבזור (השחרה מקורית, גלגלי מגנזיום, מע' בלוטות' וUSB מקורית אינטגרלית, פנסי ערפל ובטח עוד כמה שטיקים ששכחתי).

בגלל שהמחירון שלהן בתחת, אתה יכול למצוא אקזמפלרים שמורים, במחיר ממש משתלם יחסית לתמורה שאתה מקבל.

ל-מה לשים לב: בעיקר היסטוריית טיפולים (יצרן מגדיר כל 30, עדיף מאוד כל 15).

לרכב מחלה ידועה של תושבות גיר/מנוע ששובקות חיים מוקדם מהצפוי וגורמות לו לרעוד בעצירה, שום דבר רציני במיוחד, תיקון של כמה מאות שקלים.

אם הרכב הגיע לאזור ה120K+ ק"מ, לקחת בחשבון שתוך זמן מסויים אולי תזדקק להחלפת קלאצ' ואולי גלגל תנופה.

נראה לי שזהו.

חוזר על ההמלצה שלי בנוגע לנסיעת מבחן על הרכב, כאמור הגיר הזה לא מתאים לחלק מהאנשים. "כלל אצבע": אם אתה ממש סולד מגיר ידני מבחינת ההרגשה בתור נוסע (לא מבחינת תפעול, שכן יש 0 תפעול בגיר רובוטי), ייתכן שהגיר הזה לא יתאים לך.

בחתימה שלי יש שרשור על הרכב הפרטי שלי, אתה יכול לקרוא שם רשמים על הרכבים באופן מפורט יותר.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למה שמישהו יסבול מגיר ידני בתור נוסע? זו השוואה שגויה לגמרי.

אם הנהג מכיר את האוטו למה שמישהו יסבול? זה אותו דבר כמו אוטומט.

נוסעים יסבלו רק מגיר ידני אם הנהג לא מנוסה ומתקשה איתו.

פורסם

עם כל הכבוד לגיר ידני, ויש המון כבוד לגיר ידני (החביב עלי מכולם) - ההעברות בגיר הזה לעולם לא יהיו חלקות כמו גיר פלנטרי עם ממיר מומנט וכו'. גם עם נהג מיומן, זה לא אותו דבר כמו אוטומט, במקרה הטוב ביותר זה מאוד דומה לאוטומט.

לפחות מנסיוני, אולי כל הנהגים איתם נסעתי כולל אני לא יודעים לנהוג או משהו, אנאערף.

בכ"א זה ה"כלל אצבע" או וואטאבר הכי "זמין" שיכולתי לחשוב עליו.

פורסם
לא בדיוק בדיחה, הבראבו זה רכב שמעורר הרבה אמוציות חיוב/שלילה בפורום (אם תעשה חיפוש אתה תראה הרבה חפירות).

בכל אופן ההצעה שלי לא בצחוק, ואין כאן הלצה על חשבונך בשום צורה.

ההצעה שלי:

לבראבו שני שנתונים עיקריים: 2009, 2010-2012. לאחר מכן הופסק השיווק בארץ.

תתמקד ב2010+ (ב2009 אין ESP), תתמקד בעיקר בגרסאות הסנסיישן (sensation) שמגיעות עם יותר אבזור (השחרה מקורית, גלגלי מגנזיום, מע' בלוטות' וUSB מקורית אינטגרלית, פנסי ערפל ובטח עוד כמה שטיקים ששכחתי).

בגלל שהמחירון שלהן בתחת, אתה יכול למצוא אקזמפלרים שמורים, במחיר ממש משתלם יחסית לתמורה שאתה מקבל.

ל-מה לשים לב: בעיקר היסטוריית טיפולים (יצרן מגדיר כל 30, עדיף מאוד כל 15).

לרכב מחלה ידועה של תושבות גיר/מנוע ששובקות חיים מוקדם מהצפוי וגורמות לו לרעוד בעצירה, שום דבר רציני במיוחד, תיקון של כמה מאות שקלים.

אם הרכב הגיע לאזור ה120K+ ק"מ, לקחת בחשבון שתוך זמן מסויים אולי תזדקק להחלפת קלאצ' ואולי גלגל תנופה.

נראה לי שזהו.

חוזר על ההמלצה שלי בנוגע לנסיעת מבחן על הרכב, כאמור הגיר הזה לא מתאים לחלק מהאנשים. "כלל אצבע": אם אתה ממש סולד מגיר ידני מבחינת ההרגשה בתור נוסע (לא מבחינת תפעול, שכן יש 0 תפעול בגיר רובוטי), ייתכן שהגיר הזה לא יתאים לך.

בחתימה שלי יש שרשור על הרכב הפרטי שלי, אתה יכול לקרוא שם רשמים על הרכבים באופן מפורט יותר.

מן הראוי שתציין גם כמה עולה החלפת קלאץ וגלגל תנופה... בזמנו שביררתי זה היה בסביבות ה 4 אלף שקל.

פורסם

סליחה שלא שלחתי שאילתא למוסך מורשה טרם פרסום התגובה שלי...

>.

פורסם

Oryo ברכותיי ,להוציא שהנהג מחטיא הילוכים או מוריד מוקדם מדיי( שזה בערך גם מה שבעייתי בגיר רובוטי שהוא מתבלבל) אתה הממצא היחיד ששמעתי שסולד מאופן פעולת הגיר כנוסע כאשר הוא מתופעל כנדרש.

בתור אחד שגדל על נסיעות בעיקר בטנדרונים ועד היום כשיוצא לי לנסוע כנוסע (לצערי) לא יכול להגיד שהרגשתי איזה הבדל משמעותי בין העברות הילוכים בידני מול אוטומט ומבחינתי זו אותה תחושה. הרי זה לא רציף שאין בו הילוכים, גם באוטומט יש אפקט פיזי נלווה להעברת ההילוך).

ותמיד יש את היוצא מן הכלל , AL4 שמספיק שהתרגל לנהג אחד ובא נהג עם אופי נהיגה אחר ותרגיש את ההעברות.

פורסם (נערך)

אני? סולד? הא?

ראית מה יש לי בחניות...?

אני טוען שאם אתה שם אותי עם כיסוי ראש ברכב אוטומטי ורכב ידני, שניהם סטנדרטיים, אוכל לומר (כנראה) מי זה מי.

הבדל משמעותי? ממש לא, זניח לחלוטין.

הבדל *כלשהו*? בוודאי.

אנקדוטה: כשחיפשתי רכב ושקלתי את הבראבו, ברנש מהפורום הזמין אותי לנסיעת מבחן. באתי מוכן לקרב, לאחר שיעורי בית של 'הורד את הגז מהדוושה בעת העברת הילוך' וכו' וכו', נכנס אליו לרכב, מתחיל לנסוע - והייתי בשוק מוחלט, על מה ולמה כל הטררם בפורום? זה הרגיש לי כמו גיר רגיל לחלוטין...

אז כשלוחצים את הרכב מרגישים את העברה, נכון. אבל כשלא לוחצים זה הרגיש לי סטנדרטי לגמרי. הייתי בהלם מהפער בין מה שקראתי כאן לבין מה שהרגשתי שם.

that being said, אני מבין שלאנשים שונים רגישויות/עדיפויות שונות, ולכן אני נותן כאן לפות"ש תמונה הכי מלאה שאני יכול, ולכן ציינתי את כל הנ"ל ("כלל אצבע" וכו').

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...