Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

best value for money - עד 40,000

gild
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי שהפורטה עדיפה קצת על ה i30 בגלל הגיר עם 6 הילוכים (משנים מסויימות) לחבר מהעבודה יש פורטה 2013 אם אני זוכר נכון עם 140000 ק"מ (הבחור נוסע הרבה, קנה אותה עם 30000 ק"מ לפני שנה וקצת) והוא מאוד מרוצה מהרכב. יצא לי גם לנסוע איתו והופתעתי לטובה מהרכב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניראה לי שהפורטה עדיפה קצת על ה i30 בגלל הגיר עם 6 הילוכים (משנים מסויימות) לחבר מהעבודה יש פורטה 2013 אם אני זוכר נכון עם 140000 ק"מ (הבחור נוסע הרבה, קנה אותה עם 30000 ק"מ לפני שנה וקצת) והוא מאוד מרוצה מהרכב. יצא לי גם לנסוע איתו והופתעתי לטובה מהרכב.

אין מצב לגיר 6 הילוכים בתקציב הנתון (ההבדל לא ממש קריטי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי ל15 יום אופל קורסה , רכב די מרווח יחסית לרכב קטן, אבזור דל, לא הרגשתי חוסר בכוח למרות שזה רכב מושכר ולמרות שזה מנוע 1.4 הרגיש לי אפילו יותר חזק מהאקסנט שהייתה לי, צריכת דלק ממוצעת 1:11.5

פורסם

gild, בשביל התמורה הכי טובה לכסף אתה צריך ללכת למקומות שרוב השוק לא אוהב ללכת אליו.

הונדה מאזדה וטיוטה לא יתנו לך את זה.

הם יתנו לך דברים אחרים, כמו אמינות וסחירות. אבל תקבל רכב ישן יותר או בעל נתונים פחות טובים.

תעשה חיפוש ביד 2, ע 40 אלף. תמצא כל מיני דברים שלא הכרת. אם אחד מהם יתפוס לך את העין, תחזור להתייעץ.

אופל אסטרה לדוגמא מגיע עם מנוע 1.8 ואבזור יפה בחלק מהדגמים. אבל בלי קונים.

פורסם
gild, בשביל התמורה הכי טובה לכסף אתה צריך ללכת למקומות שרוב השוק לא אוהב ללכת אליו.

הונדה מאזדה וטיוטה לא יתנו לך את זה.

הם יתנו לך דברים אחרים, כמו אמינות וסחירות. אבל תקבל רכב ישן יותר או בעל נתונים פחות טובים.

תעשה חיפוש ביד 2, ע 40 אלף. תמצא כל מיני דברים שלא הכרת. אם אחד מהם יתפוס לך את העין, תחזור להתייעץ.

אופל אסטרה לדוגמא מגיע עם מנוע 1.8 ואבזור יפה בחלק מהדגמים. אבל בלי קונים.

המטרה של הפוסט הזה היא להרחיב את החיפוש היחסית מצומצם שלי, אבל להשאיר ממוקד. עבדתי קשה על מנת להבין מחיר ריאלי לכל רכב שאני מחפש וקשר בין מכוניות. אופל אסטרה ספציפית בדקתי ולא אהבתי.

best value מבחינתי זה מחיר הכי נמוך לחודש בשורה התחתונה עבור תמורה מרבית. אני יכול לקנות גם רכב חדש טכנית. זו פשוט לא נראית לי כמו השקעה נכונה עבורי של הכסף. מחיר לחודש כולל טיפולים, אחזקה, תיקונים, דלק וגם ירידת ערך - כל זאת בהנחה שאני נוסע מעט, כ 10000 קילומטר בשנה ומתכנן להחזיק ברכב כ 5 שנים לפחות.

אם בעוד חמש שנים לא אצליח למכור את הרכב אפילו בחצי מחיר מחירון, אז זה גם צריך להילקח בחשבון וזה הופך את הרכב לפחות כלכלי.

הבחירה של הbest value צריכה להיגזר מתוך הסתכלות על התמונה המלאה.

פורסם
המטרה של הפוסט הזה היא להרחיב את החיפוש היחסית מצומצם שלי, אבל להשאיר ממוקד. עבדתי קשה על מנת להבין מחיר ריאלי לכל רכב שאני מחפש וקשר בין מכוניות. אופל אסטרה ספציפית בדקתי ולא אהבתי.

best value מבחינתי זה מחיר הכי נמוך לחודש בשורה התחתונה עבור תמורה מרבית. אני יכול לקנות גם רכב חדש טכנית. זו פשוט לא נראית לי כמו השקעה נכונה עבורי של הכסף. מחיר לחודש כולל טיפולים, אחזקה, תיקונים, דלק וגם ירידת ערך - כל זאת בהנחה שאני נוסע מעט, כ 10000 קילומטר בשנה ומתכנן להחזיק ברכב כ 5 שנים לפחות.

אם בעוד חמש שנים לא אצליח למכור את הרכב אפילו בחצי מחיר מחירון, אז זה גם צריך להילקח בחשבון וזה הופך את הרכב לפחות כלכלי.

הבחירה של הbest value צריכה להיגזר מתוך הסתכלות על התמונה המלאה.

best value= רכב עם ערך מוסף, לא רק שיסע או שלא יתקלקל.

לדוגמא, אוהב טבע וטיולים? במחיר הזה אתה מוצא דיהטסו טריוס לא ישן מידי, סופר אמין (יפני של פעם), רובם משמשים כרכב שני לכן קל למצוא רכבים עם מעט קילומטרים ושלא ירדו מעולם לשטח. רכב כזה מתאים ונוח מאוד לשימושי כביש שתיארת ויפתח בפניך עולם שלם ומענג של טיולי שבילים. זאת רק דוגמא

פורסם

מיצובישי לאנסר 2010-2011, קיה פורטה 2011 , פוקוס 2010 עד 2011. כל הנ"ל שהיו יד ראשונה בליסינג/השכרה, נמכרות כעת מיד 2 עם 80 עד 120 אלף ק"מ במצב מצוין ובמחיר של 35 עד 45 אלף ש"ח. מכוניות אמינות עם עלות אחזקה בסיסית, חלפים בכל מקום, ביטוח זול, צריכת דלק ממוצעת וסחירות סבירה. זה עבורי בסט ואליו פור מאני.

פורסם

בקשר למכירה העתידית - תמיד תזכור - קונים בזול, מוכרים בזול. רק שעוד חמש שנים רכב שתקנה היום ב40, יהיה שווה בלחץ 15. אז גם אם תמכור ב10 - אתה בסדר.

על רכב חדש, היית מפסיד יותר רק בירידת ערך.

הלאנסר/פורטה/פוקוס כולן אחלה למטרותיך.

• תוכן חדש...