Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ראיתי פרסומת של מיקרה חדשה שכוללת צעצועים שימושים כגון מובילאיי ומערכת שמע כוללת אנדרואיד בפחות מ 60,000 ש"ח. לעומת זאת ניתן לקנות יאריס שנת 2012 עם מעט קילומרים בכ 50,000 שח ואם מוסיפים את התוספות אחכ ייצא אפילו קצת פחות. מה ההמלצה בינהם (או אולי משהו אחר בכלל)

אה, שכחתי לציין שהדרישה היא לגיר ידני בלבד. היא לא אוהבת אוטומטי.

תודה

Using Tapatalk

פורסם

בתקציב הזה הייתי קונה סיטרואן C1 ידנית. פחות מ 53000 לרכב חדש ו 3 שנים אחריות.

האוטו מתוק וחסכוני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

העיצוב של הסיטרואן אכן כניראה יהיה חביב יותר על הבת שלך.

לא רואה טעם ביאריס משומשת כאשר ניתן לקנות רכב חדש עם אחריות,במידה והתקציב עד 60 אלף יש את הפיגו 108 בעלת מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבת מבינה עניין אם היא לא אוהבת אוטומט ;)

אני מצטרף להמלצה על ה108, בין המיני החזקות בקטגוריה. מאובזרת לא רע בכלל.

הסיבה היחידה שאולי הייתי פוסל אותה זה התריס המרכזי של המזגן.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולראות האם הרכב מתאים.

אני בהחלט חושב שבתקציב הזה רכב חדש הוא בחירה טובה יותר. לדעתי למחיר של היאריס אין הצדקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר גם לבדוק דאצ'יה סנדרו - קטגוריה של סופר מיני עולה 56,000 לא נהגתי על הרכב אז אין לי ביקורת עליו אבל שווה בדיקה.

פורסם
הי

ראיתי פרסומת של מיקרה חדשה שכוללת צעצועים שימושים כגון מובילאיי ומערכת שמע כוללת אנדרואיד בפחות מ 60,000 ש"ח. לעומת זאת ניתן לקנות יאריס שנת 2012 עם מעט קילומרים בכ 50,000 שח ואם מוסיפים את התוספות אחכ ייצא אפילו קצת פחות. מה ההמלצה בינהם (או אולי משהו אחר בכלל)

אה, שכחתי לציין שהדרישה היא לגיר ידני בלבד. היא לא אוהבת אוטומטי.

תודה

אם זה רלוונטי, אני מוכר את המיקרה שלי, ידנית בגרסת Black and white, מדליקה מאוד ושמורה 2015.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם (נערך)

הc1 בגרסת הlive עולה 54,900 עם הנחה (כבר די קבועה) ל52,900

אבל, אני הייתי ממליץ ללכת על הדגם המאובזר יותר (feel) כאשר המחיר שלו הוא 58,900 וקיימת הנחה של 3,000 כך שבפועל מדובר בהפרש של 2000 לאבזור עדיף בהרבה (מערכת מולטימדיה ודיבורית עם שליטה מההגה)

הפיג'ו מגיע ברמת גימור אחת (active) למרות שבפועל בישראל עשו מישמש ברמות הגימור.

מדובר ברמת גימור משולבת בין הדגם הפשוט (active) והדגם היקר (alure) המחיר ל108 הוא 65,900 כאשר יש הנחה של 6,000 ש"ח כך שהמחיר הוא 59,900.

(לכל המחיר יש להוסיף 1,226 אגרת רישום)

ויש אופציה לחבילת אבזור נוספת במחיר מוזל,

מצלמת רוורס,חיישני רוורס,קודן,מרים שמשות (סגירת חלונות עם הנעילה המרכזית) ב1,000 שקל.

כאשר המחיר הרגיל של האבזור הזה היא כ2,500 שקל.

* אני לא עובד בלובינסקי, ואם יש טעות כזאת או אחרת אני מתנצל, אלו התנאים שהוצאו לי עם שני הרכבים.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ay115
פורסם

אלו המחירים במסגרת המבצע הנוכחי (למיטב ידעתי)

למרות שבפועל הם הוצעו לי גם לפני חודש, כאשר רק האבזור בנוסף (קודן וכו') הוצע לי בהנחה נוספת.

לפי דעתי הc1 יכולה להספיק אם אין הרבה בין עירוני אם לא ה108 חזקה משמעותית (1.2 ליטר עם 82 כ"ס לעומת 1 ליטר עם 69 כ"ס בc1)

ההבדל בפועל יהיה כ4,000.

פורסם

למה לא אוהבים את המיקרה? על הנייר (וגם במבט) נראה בסדר גמור. וכיוון שממילא אצייד את האוטו עם מובילאיי נראית עיסקה אטרקטיבית מאד.

Using Tapatalk

פורסם

אני יכול לענות לך על עצמי,

ביצעתי נסיעת מבחן על המיקרה (ואני מסכים שהיא דיל לא רע בכלל במיוחד עם האבזור הנוסף)

אבל, אני הרגשתי שמדובר ברכב בלי חן,

לא שה108/c1 הן מכונות נהיגה משובחות אבל הן היו יותר מהנות לנסיעה ולשהייה מאשר המיקרה.

פורסם

המיקרה היא עיסקה טובה על הנייר, בפועל מדובר ברכב "לא נעים". לא נוח, רועש די צפוף.

אין לי ניסיון עם הדור הנוכחי של C1 או 108, אלא רק עם C1 מהדור הקודם, ואם במעבר בין הדורות לא היה שינוי מהותי באיכות הנסיעה והרכב, אישית הייתי מעדיפה סופר מיני בת שנתיים-שלוש שגם תשאיר עודף מ60K. לאו דווקא יאריס שתומחרה גבוה גם בתור חדשה וידועה כשומרת ערך, אלא יונדאי I20\קיה ריו\סוזוקי סוויפט שנמכרו בסביבות ה80K כחדשות. כיוון שמדובר ברכבים אמינים עם מכלולים פשוטים אני מאמינה שעלות האחזקה שלהם תהיה מאוד דומה לזו של רכבי מיני חדשים, גם בלי אחריות יצרן המלאה יחד עם חווית שימוש נעימה יותר.

שוב, כל זה נאמר בהסתמך על חוויה עם הדורות הקודמים של רכבי המיני, כמובן שעדיף לקבל החלטה אחרי נסיעה ממושכת יחסית (מספר שעות ולא 30-40 דק').

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...