ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
ההורים של אשתי מחליפים רכב (סיויק '08 יד 00 שתעלה כאן בקרוב), אביה עם בעיות גב ולכן מעוניינים ברכב גבוה, חדש מהיבואן בלבד. הדרישות, לפי סדר חשיבות: 1. צריכת דלק + זיהום נמוך 2. נוחות (2 נוסעים בעיקר) 3. אמינות 4. אבזור חשוב להם מאוד שהרכב לא ינקר עיניים, whatever that means עבור משהו מהסגמנט הזה בנוסף, יש להם כלבה ענקית (קנה קורסו) והם לא מעוניינים לשנע אותה במושב האחורי. הם מאלו שקונים רכב לפי 'מבצע חבר', או כל מבצע הנחה אחר, שזה מחרפן לי את המוח כי הנחה תמיד אפשר להוציא בצורה כזו או אחרת אבל לא משנה. בשישי הם מתקשרים אלי מהסוכנות של רנו, מבצע על הקפצ'ור הוביל לביצוע הזמנה לגרסא האמצעית נדמה לי (לא הכי מאובזרת): מנוע 1.2 מוגדש, גיר 6 הילוכים דו …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש פיג'ו 206, החל ממודל 2004. בהתחלה חיפשתי XS ידנית, אבל אני מתחיל להבין שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת שמורה, מכיוון שהשוק פשוט ריק. לכן התחלתי לפזול לכיוון הדגמים הידניים של 1.4 ליטר. אני צריך שמישהו יעשה לי סדר ברמות אבזור, לא הבנתי איפה כל אחת מהן עומדת, ולא מצאתי מידע חד משמעי באינטרנט. רמות האבזור הן PK, Xline ו-XT. מה הכי בכירה ומה ההבדלים ביניהן? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי אותה ב-33 אלף ש"ח יד שנייה פרטית, מה אתם אומרים? ומה צריכת הדלק בפועל?
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 728 צפיות
שלום לכולם, לפני כחודשיים הדייטסו סיריון 2008 שלי הלכה לעולמה בתאונה, ומאז אני מחפש רכב חלופי . בין לבין לקרוב משפחה שלי ששבעלותו מגרש נתן לי פיאט 500 עד אשר אמצא רכב במקום אז אני לא לחוץ למצוא רכב מידיית. עליי לחדד שאינני מטורף רכבים גדול, אהבתי את הסיריון שלי בהיותה שקטה, די חסכונית וקטנה . הנסיעות שלי מסתכמות בכ60 ק"מ ביום, בעיקר בינעירוניות . עקרונית הרעיון הוא לקחת רכב חדש 0 ק"מ ליסינג, אוטומאט (לא רובוטי) כאשר הכיוון עד כה היה השברולט ספארק 2016, אבל קצת התאכזבתי לגלות שהיא מגיעה לארץ רק בגרסת הCAR PLAY של אפל, מה שאומר שהטלפון אנדרואיד שלי יהיה חסר ערך שם (נשמע אולי קצת טיפשי, אבל אני עושה הרבה שיחות מהאוטו ודי מבאס לקחת רכב חדש שמתפספס בו פיצ'ר רצ…
הודעה אחרונה מאת haims84, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לשימוש יום יומי, כרגע אני בחיפוש אחרי עבודה חדשה ככה שאין לי ממוצע של כמה ק"מ אני עושה ביום. אבל באופן ככלי זה לא אמור להיות יותר 70 ק"מ ליום. הדרישות שלי הם לפי סדר עדיפויות: ידני (רק ידני, אוטומט לא בא בחשבון) אמין (מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה) חסכוני (רצוי מנוע 1.2 מעלה) חלקי חילוף וטיפולים זולים (בנושא הזה אפשר להתגמש ככל הרכב יותר אמין) בנושא התקציב יש לי התלבטות, רכב חדש או משומש עד 30K, שמח לדעת מה אתם עשיתם ולמה היה השיקול העיקרי כאשר קניתם רכב חדש או משומש. משהו נוסף שאני לוקח בחשבון זה הנושא שאני יכול לקנות רכב דרך חבר + אני צריך 2 רכבים, איזה דילים אני יכול להגיע?
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לחוות דעת לגבי אמינות של הדגם ואיך הוא מבחינת הסחיבה (עצל) ואיך הגיר ? אני שואל כי הייתה ברשותי מונדאו 2006 מנוע 2000 והחיסרון שלה היה הגיר שהיה מסרס את המנוע והרכב היה מרגיש נורא עצל וכבד למרות שלא היה חסר כוח.
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
מחיר רכב מליסינג
מאת Rina- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 853 צפיות
מעוניינת לקנות רכב מחברת ליסינג. הרכב היה מוחכר שנתיים על ידי חברה מסויימת ועל פי רישום חברת הליסינג, נהג בה אדם מסויים. ברשיון הרכב הבעלים הם חברת הליסינג. רישום מקור: השכרה/החכר. מחיר מחירון של הרכב: 105000 ש״ח . בהנחה שמצב הרכב טוב . קילומטרז מתאים. מה המחיר הגבוה ביותר שכדאי לשלם עבור רכב זה, עקב כך שהיה בליסינג? תודה.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 תגובות
- 980 צפיות
שלום.. אני כרגע נוסע על איביזה ידנית עם 85 כ"ס שנת 2012.. היא די עגלה ושמתי עין על הסיאט לאון שנת 2011 שמאוד קרובה למחיר של הסיאט שלי (הבדל של 10 אלף שקל בערך..). עכשיו יש 2 גרסאות שאני מסתכל עליהן כרגע - סיאט לאון 2011 מנוע 1.2 עם 105 כ"ס ידנית סיאט לאון 2011 מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ידנית עכשיו בדקתי וראיתי שכמובן שה1.8 הרבה יותר חזק, אבל גם זולל הרבה יותר דלק והקטע החסכוני מאוד חשוב לי.. ההתלבטות העיקרית שלי, היא האם ה20 כ"ס האלה שווה להחליף רכב.. תכלס אני די מבסוט מהאיביזה אבל אני פשוט רוצה אוטו יותר חזק.. בגדול, האם יש הבדל משמעותי בין האיביזה שלי לבין הלאון עם מנוע 1.2 בקטע של הכוח? מה צריכת הדלק הממוצעת של הלאון 1.2? והאם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק בין…
הודעה אחרונה מאת banji man, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעקבות מודעה ביד 2 הגעתי לסוחר רכבים, לא נאמר לי בטלפון שזה סוחר אך ברגע שהגעתי למקום הבן אדם הציג את עצמו מיד בתור סוחר והראה לי את כל התעודות. הרכב אכן היה כמתואר ביד 2 יד ראשונה מפרטי ורשום על שם הסוחר, אבל היה לו כמה מכות פחחות קטנות והדלת של התא דלק שבורה, לא משהו רציני הובטח לי לתקן את זה במידה וארכוש את הרכב. הסוחר מתחייב בבדיקה על מנוע, גיר ושלדה ומוכן ללכת לאיזה מכון בדיקה שאני רוצה וגם לחתום על גילוי נאות בעת הרכישה ובנוסף להכל המחיר זול יחסית בכמה אלפים והרכב עם קילומטרג' נמוך מרוב המוכרים הפרטיים. הוחלפו לרכב צמיגים, אך המצבר ישן ואין ספר טיפולים. נאמר לי שלרכב אין ספר טיפולים פיזי כי הוא טופל במוסך פג'ו מורשה ובמוסך ישנו ספר טיפולים וירטואלי, יש דב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, מעוניין לקבל חוות דעת על הדגמים האלו של הלאון. מדובר על שנתון 12/13 לעומת 14. אם אפשר לשמוע קצת יתרונות/חסרונות של הדגמים, עלות טיפולים, צריכת דלק, מחלות ידועות ובכלל כל מה שאפשר. תודה
הודעה אחרונה מאת --Guy--, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי וחג שמח לכולם מכרתי את הרכב שלי לאחרונה וכרגע אני מתלבט בין שלושת האופציות האלה. סיאט לאון 2014/15 סקודה ספייסבק 2015 הונדה סיוויק הצ'בק 2013/14 אני בן 25 , גובה 1.93 (לכן ההמרחב לגובה ולרוחב חשוב). חשוב לי צריכת דלק מצד אחד ומצד שני מאוד חשוב לי הנוחות וכמה שיותר יוקרה ופאר (בקרת שיוט, גג פנורמי ופיצ'רים דומים). מה יותר אמין בין כל המכוניות ? , מישהו שהיה לו? אשמח לעזרה , אני כבר השבוע הייתי רוצה להתחדש
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם !!! אני מבקש את עזרתכם לעזור לי לתמקד על רכישה בזמן הקרוב. הרכישה: אלפא מיטו לפני זה הרצתי חיפוש פה בפורמים ובגוגל והבנתי שהדגם של התלתן קיים עם בעיות מנוע (Multiair) אז, ירדתי מהתלתן. בקצרה אחרי שבוע באינטרנט הבנתי שהמוצלח ביותר הוא הדגם ה155 כ"ס. עכשיו שאלות לי לגבי אנשים שמבינים באלפות, כי כל מה שמצאתי באינטרנט זה חומר ישן שהואטו היה פלוס מינוס שנה שנתיים, בגלל זה שואל עכשיו שיהיה עדכני . אשמח לתשובה גם מבעלי האוטו הספציפי. א. ידוע לי שבארץ לא יודעים לטפל באלפות יש אנשים במרכז שיודעים לטפל בלי מחירי חברת יצרן ?? ב. מה המחלות של הרכב? חיפשתי ולא מצאתי מחלה למיטו... אשמח לשמוע ולהתאכזב ג. שוק האפטרמרקט שלו גדול ? ד. דעה אישית שלכם על …
הודעה אחרונה מאת cohentw, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן אז קבלו אותי בסבלנות . אנחנו לקראת סגירה על קיה פורטה יד ראשונה מליסינג. ק''מ נמוך, שנת 2014, עם אחריות יצרן לשנה וכמה חודשים. השאלות שלי הן (אשמח אם תתייחסו להכל) : 1. מה רמת הסחירות של הרכב הזה ? יש לו "שוק" כשנרצה למכור עוד כמה שנים? 2. נמסר לי שהרכב היה משויך לאדם פרטי מליסינג מימוני, איך אני יכול לדעת שזה נכון ושהוא לא נגיד שייך למשרד הביטחון? 3. האם ניתן לסמוך על הבדיקה של אלבר או לקחת לבדיקה מטעמי? 4. האם ידוע על בעיות למינהם בקיה פורטה? 5. נמסר לי שהרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס, לפי מה שראיתי הרכבים לא מגיעים ככה מהיצרן , אולי אלבר מתקינה באופן עצמאי לכולם? 6. המלצות וטיפים נוספים
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 557 צפיות
אם אני קונה רכב של סקודה שעדיין נמצא בתקופת האחריות של היצרן - האם היא תחול גם לגבי למרות שאני לא הרוכש המקורי? (כמובן בכפוף לעמידה בתנאי האחריות).
טיוטה ורסו 2015
מאת gurfi- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בדקתי טויוטה ורסו 2014, איפה שנמצא הגלגל החלופי ראיתי את זה (מצרף תמונה). האם זה תקין?
הודעה אחרונה מאת gurfi, -
- 0 תגובות
- 541 צפיות
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח . אחרי התלבטויות לא קטנות איזה רכב לרכוש הגעתי למסקנה שאני הולך על המאזדה דמיו החדשה . כעיקרון המחיר נורא יקר 118 אלף . ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאין ברצוני לעשות עסקה דרך היבואן (שבמקרה ואני רוצה לרכוש את הרכב נראית כמשתלמת יותר מההצעה שאני אקבל מחברת הליסינג) ברצוני להנות מהרכב 3 שנים ואז בסוף התקופה לראות לאיזה כיוון אני הולך (כרגע אני חושב על טרייד - אין בסוף התקופה או מכירת הרכב לחברת הליסינג ) דבר שאני לא בטוח בו זה האם יש השפעה על הרכב בכך שהוא נרשם כיד 00 על חברת הליסינג ? האם בעצם חברות הליסינג מסתירות טוב טוב פרט זה שברגע שיעברו ה3 שנים ששילמתי להם בסביבות ה 1300 שח (שזה בעצם ירידת הערך +-) יגידו לי שאני אצטרך לשלם…
הודעה אחרונה מאת omerlal, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין ברכב מהמגרש ב"פרייבט קאר" ברחובות יש מישהו שמכיר את המקום ולהמליץ/לתת ביקורת על המקום?? תודה לעוזרים וחג שמחח
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, אני מחפש ג'יפון בתקציב של עד 160K. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין יונדאי טוסון לבין אאוטלנדר (שניהם מנוע 2.0). אל תנסו לדחוף לי את הספורטאז' אני אומר מראש שלא אהבתי את העיצוב בכלל והמערכות בטיחות לא מעניינות אותי. אני יותר נוטה לכיוון האאוטלנדר בגלל שהוא יותר מאובזר והוא גם גדול. שניהם מרווחים במידה דומה, רק לאאוטלנדר יש יתרון לגבי תא המטען. אהבתי בטוסון את העיצוב החיצוני המרשים אבל הבעיה היא החוסר באבזור.
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הג'יפ של ניסן קשקאי VISIA 2.0 לעומת הג'יפ של יונדאי טוסון TEXAS? אני לא מעוניין ברכב כרכב שטח, כך שאין צורך להתייחס לביצועי השטח של כל אחד מהרכבים. אני רוצה לדעת נתונים מבחינת בטיחות הרכב, צריכת דלק, עלות חלקים ותיקונים ועוד כל מידע אפשרי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 1 תגובות
- 490 צפיות
אני מתכון לקנון אחד כזה, אשמח לדעת מה בדיוק ההבדלים בין דגם טקסס 2.7 לבין אריזונה 2.7 חוץ מההבדל בגג הניפתח, אשמח לשמוע המלצות והסתיגויות (עיניין צריכת הדלק ברור לי) , תודה
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 877 צפיות
אני מעוניין לקנות מזדה 3 שנת 2006 יד שניייה,בעלות קודמת השכרה הרכב עבר 163 קמ ישלי בדיקה של מישו שרצה לרכוש את הרכב . צריך עזרה האם כדאי לקנות או לא המחיר שלו זה 14 אלף חייב עזרה תודה חברים
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לחוות דעת על הדגם הנ״ל בנושאים הבאים: 1) צריכת דלק. 2) האם זה גיר 4 או 5 הילוכים? 3) האם הדגם מומלץ ואיך הוא מבחינת סחיבה והאצה? תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת yaron gr, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 701 צפיות
שלום חברים, אשמח להתייעצות קצרה, אני מתעניין ברכישת רכב יד שנייה משנתון יחסית מתקדם, אולם בעל הרכב היה כן אומר לי כי הרכב עבר תאונה קטנה "נשיקה" שגרמה לשקע בטמבון הקדמי והחלפת פנס אני בהחלט רוצה את הרכב ואשמח לדעת מנסיונכם כמה אני צריך להוריד על זה? תודה גיל
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בגדול אני אספר קצת מה אני צריך ברכב, עכשיו יש לי מיצובישי לנסר 2011 1500, מבחינת נסיעה הרכב משעמם אותי. הוא רועש יחסית (אני אוהב כשרכב רועש, אבל כשהרעש באמת מביע כוח, ולא בכי של המנוע), הוא סוחב נחמד אבל אם יש 2~3 אנשים ברכב ואני מפעיל מזגן זהו.., האוטומט קצת טיפשי ובגדול, הרכב מצויין אך לא בשבילי. לפני שנה וחצי הוצאתי רישיון (עדיין נהג חדש), וההורים החליטו לקנות לי אז רכב יחסית חדש, 2011 לקחתי את המיצובישי לנסר מבלי יותר מדי להבין ברכבים. לקחתי אוטומט בכדי להתרגל קודם לכבישים, לקחתי את הלנסר כי היא נראית מצויין וגם אמינה ויחסית זולה לתחזוקה. עכשיו אחרי שנה וחצי, עוד חצי שנה אפילו פחות נגמר לי הנהג חדש, והאחרי שחסכתי קצת כסף מהצד (עוד סביבות 22~30 אלף) אני רוצה ל…
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 2 תגובות
- 539 צפיות
הי, בתקציב של 45K מחפש רכב רחב יותר, לתאומים + סלקלים + ילד עם ישבנון+ אמא שרוצה לשבת ליידם + עגלה. כיום יש קיה פורטה 2015 ומחפשים משהוא יותר גדול. אשמח לשמוע המלצות לגבי הצמד הנ"ל ובכלל.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי כפי שידוע לכם בוודאי, החל משנת 2014 החלו לשווק את האורלנדו גם עם בנזין ומנוע 1400 (במקביל לדיזל עם מנוע 2000). היות ואני מחפש רכב יד שניה משנתון זה בערך, תהיתי מה מביניהם כדאי, בהנחה שהמחיר פחות או יותר דומה כמובן, ומה בכל זאת ההבדלים בין השניים מעבר לשוני בין הנתונים הנ"ל. אדגיש כי אנו אמנם 6 נפשות, אבל ביום יום הרכב ישרת אותי בנסיעות לעבודה (20 ק"מ כל כיוון בערך) ותו לא. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת save, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלוםם לכולם, מצאתי לאחרונה רכב מסוים בחברה שנמצאת בהוד השרון "טרייד אין קארס דיל". קיים מעט מאוד באינטרנט אודות החברה הזאת וגם מה שקיים זה ממש טוב וזה כן העלה בי איזשהו חשד. הייתי שמח לשמוע על מישהו שקנה מהם רכב או ניהול איזשהו מו"מ , אני קצת סקפטי בכל העניין הזה של הסוחרים. מישהו שהיה איתם באיזשהי אינטרקציה שיכול להמליץ ולעזור במקרה? תודה מראש, איליה.
הודעה אחרונה מאת Ilya G, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 723 צפיות
שלום לכולם ואחלה סופ''ש. קודם כל, שואל בשביל חבר - הוא רוצה לרכוש רכב חדש מהחברה, לשים בין 65-50 אלף שקל מקדמה ולשלם עד 2,500 בחודש עליו, השאיפה היא לג'יפון יוקרה כלשהו (מרצדס) והוא מבין שבסכומים האלה אפשר אולי להביא רכבים קצת יותר טובים, הוא מוכן לשלם על הסמל, השאלה איזה דגמים יש בתקציב, של איזה יצרנים, הוא שם דגש על אבזור וצריכת דלק, אם יש הצעות שהם לא ג'יפונים הוא גם ישמח לקבל, אבל עדיפות להאצ'בק. בקיצור העדפות : - יוקרה - אבזור וצריכת דלק - גי'פון / האצ'בק. השאלה השניה היא, אני רוצה להחליף את השברולט טראקס שלי, כרגע מתלבט בין מאזדה CX5 ליונדאי טוסון, בטווח מחירים האלה והסגמנט הזה, המלצות ? חוות דעת ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נשאר לי עוד חודשיים למלווה והורים אמרו לי שהם מוכנים לעזור לי ברכישת רכב אבל הם רוצים שאני יוסיף כסף משלי גם. הדרישה הכי גדולה שלהם מהרכב היא שהוא יהיה בטיחותי (זאת אומרת - לא רכב קטן). אני מחפש רכב שיעמוד בדרישה הזאת והדרישה הכי גדולה שלי היא רכב עם ירידת ערך נמוכה. בעוד שנה וחצי שנתיים כשאתגייס אוכל למכור את הרכב בקלות ולא אפסיד כל כך הרבה, במטרה להחזיר את ההשקעה שלי (20 אלף) ועוד רווח מההשקעה של ההורים (60 אלף, הכסף של המכירה ילך אליי) (ברור שזה בתנאי שהמצב של הרכב יהיה טוב אבל זה כבר לא קשור לרכב זה קשור לנהג). אשמח להצעות על רכבים בטוחים עד 80 אלף, עם שוק גבוה וירידת ערך נמוכה (אני אישית מעדיף ידני אבל לפי מה שהבנתי יהיה לי קשה להיפטר מרכב ידני וכ…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתלבט בין השתיים הבנתי שהמנוע אומנם זהים בנפח (1200) אך בכוחות סוס יש לפג'ו 82 כוח סוס, ודאצ'יה 75. אך בדאצ'יה זה 4 צילנדרים לעומת 3 בפג'ו . האם המנוע של הפג'ו יותר חזק באמת ? מבחינת ביצועים ? האם יש הבדל בין המנועים מבחינת רעידות, רעש, אמינות? לטובת מי? ההבדל במחיר הוא 60 לפג'ו עם מערכת מולטימדיה, לעומת 55 לדאצ'יה, כחבילה כוללת מי מהשתיים עדיפה? תודה !!
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans