Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על קיה פורטה 2014?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן אז קבלו אותי בסבלנות :-D.

אנחנו לקראת סגירה על קיה פורטה יד ראשונה מליסינג.

ק''מ נמוך, שנת 2014, עם אחריות יצרן לשנה וכמה חודשים.

השאלות שלי הן (אשמח אם תתייחסו להכל) :

1. מה רמת הסחירות של הרכב הזה ? יש לו "שוק" כשנרצה למכור עוד כמה שנים?

2. נמסר לי שהרכב היה משויך לאדם פרטי מליסינג מימוני, איך אני יכול לדעת שזה נכון ושהוא לא נגיד שייך למשרד הביטחון?

3. האם ניתן לסמוך על הבדיקה של אלבר או לקחת לבדיקה מטעמי?

4. האם ידוע על בעיות למינהם בקיה פורטה?

5. נמסר לי שהרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס, לפי מה שראיתי הרכבים לא מגיעים ככה מהיצרן , אולי אלבר מתקינה באופן עצמאי לכולם?

6. המלצות וטיפים נוספים

פורסם

1. לא יודע מה יהיה עוד כמה שנים. הרכב רכב ליסינג קלאסי, וקיים גם במבצעי 0 ק"מ לשיקולך.

3. בדיקה מטעמך- יש מספיק דוגמאות באתר ללמה לא לסמוך על בדיקות של החברת ליסינג.

4.לא שאני מכיר.

5. זה תלוי בחוזה שנחתם מול החוכר. יש חברות שהוסיפו אבזור ויש כאלו שלא.

6. לחפש גם את אחותה , היונדאי I35.

פורסם

ראשית תודה.

לגבי המלצתך לחפש יונדאי I35 אז בתקציב שלנו אפשר למצוא אבל שנתון נמוך יותר עם יותר ק''מ , האם בכל זאת עדיף או שהקיה כבר עדיפה ?

פורסם

1.השוק של הרכב די טוב,זה הרבה רכב בקצת פחות כסף מהשאר.

2.תשיג מהסוכן מסמך שמוצהר בו שהרכב היה בליסינג מימוני,דבר שהוא כן הגיוני כי יצא לי לראות הרבה אנשים שקנו פורטה חדשה מאלבר שמכרה אותם בסביבות ה100 אלף ש''ח.

3.על אלבר ממש אי אפשר לסמוך ותיקח לבדיקה שלך.

4.

אם לא השתנו בה יותר מידי דברים מהפורטה הצורה הישנה אז הטיפול הכי יקר שלה הוא ב90,000 שעולה כ2000 ש''ח. בכל השאר מדובר בסוס עבודה אמין.

5.הרכב כנראה מגיע עם מולטימדיה תואמת מקור בהתקנה מקומית,ברוב המקרים מדובר במכשיר סיני שמספק את הסחורה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דווקא זה סוס עבודה . יחסית ביקוש נמוך לרכב כך שצפה קושי במכירה עתידית, אבל הרכב בסדר גמור. אמין וזול יחסית לאחזקה.

פורסם

1. מה רמת הסחירות של הרכב הזה ? יש לו "שוק" כשנרצה למכור עוד כמה שנים?

בשוק יש עודף היצע מכל הדגמים, ולכן כמעט כל רכב שתקנה תהיה לך בעיה למכור

2. נמסר לי שהרכב היה משויך לאדם פרטי מליסינג מימוני, איך אני יכול לדעת שזה נכון ושהוא לא נגיד שייך למשרד הביטחון?

דרוש מהמוכר לדעת מי היה החוכר בפועל ובמידת האפשר בקש לדבר איתו, קח בחשבון שכשתמכור יתייחסו לרכב כמו רכב ליסינג סטנדרטי וסביר שלא תוכל לקבל תוספת בגלל שהליסינג המקורי היה "רק" מימוני

3. האם ניתן לסמוך על הבדיקה של אלבר או לקחת לבדיקה מטעמי?ב

לא משנה מי המוכר אף פעם אל תאמין לבדיקה מטעמו וקח לבדיקה מטעמך

4. האם ידוע על בעיות למינהם בקיה פורטה?

לא ידוע לי על מחלות של הדגם, מדובר על דגם מוצלח מאד לדעתי

5. נמסר לי שהרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס, לפי מה שראיתי הרכבים לא מגיעים ככה מהיצרן , אולי אלבר מתקינה באופן עצמאי לכולם?

כל רכב והסיפור שלו אין כללים בנושא הזה

6. המלצות וטיפים נוספים

קח בחשבון שניתן לרכוש את הרכב כליסינג 0 ק"מ בקצת יותר מ-100K

לדעתי הדגם מוצלח יותר מהיונדאי i35 והגימור שלו טוב יותר.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עוד חוות דעת?

בבוקר כתבתי לך "אל תקנה" ובצהריים ההודעה כבר נמחקה ע"י המערכת. התכוונתי שבעצם כבר כתבו לך תגובות מפורטות שקלעו לעצם העניין, אז בעצם אילו עוד חוות דעת אתה מחפש? רכב מוצלח לכל הדעות

פורסם

תודה רבה לכולם עזרתם מאוד

שאלה אחרונה, איפה הייתם ממליצים לבדוק רכב באזור גלילות? אני מפחד שהמכוני בדיקה יעשו עליי קומבינה עם אלבר

פורסם

היי לכולם.

אני מצרף לכם דוח לפני קניה שאלבר עשו לרכב .

אשמח אם תוכלו לעבור על זה ולומר לי מה דעתכם.

yywq2udxizow.jpg

hnz24innthet.jpg

פורסם

תבדוק מה ההפרש בין מה שאתה משלם לבין קניה דרך "0 קילומטר מליסינג". אולי תמצא שבתוספת לא גדולה תוכל לרכוש רכב חדש לגמרי. לא צריך בדיקה ולא נעליים ויש עוד שנתיים נוספות של אחריות.

פורסם

כמדומני על רוב דגמי קיה יש 7 שנות אחריות למעט אלה שנמכרו לחברות הליסינג. שווה לבדוק את הסוגיה והאם יש מקום לתמחר את החיסרון הזה (ככל שקיים).

פורסם
תודה רבה לכולם עזרתם מאוד

שאלה אחרונה, איפה הייתם ממליצים לבדוק רכב באזור גלילות? אני מפחד שהמכוני בדיקה יעשו עליי קומבינה עם אלבר

מבדק בהרצליה.

שכחתי לציין - יצאה גרסת מתוחת פנים שתגיע מתישהוא השנה- אולי ישפיע על המחיר.

כבר פה מזה מס' חודשים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...