Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על קיה פורטה 2014?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי לכולם.

אני מצרף לכם דוח לפני קניה שאלבר עשו לרכב .

אשמח אם תוכלו לעבור על זה ולומר לי מה דעתכם.

yywq2udxizow.jpg

hnz24innthet.jpg

הבדיקה הזאת לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו - לך תעשה בדיקה במכון מטעמך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Zvit - מעבר לידיעה על מתיחת הפנים לא מצאתי שום עדות לכך שהמתיחת פנים העדכנית הגיעה ארצה (לא שנצפתה/נבחנה וכדומה ואינה מופיעה באתר קיה).

יכול להיות שאתה מתכוון בעצם לאופטימה שנכנסה בשושו לשוק המוניות לפני כולם.

אני מתכוון לצורה הזו> img_newk3_mian_w-small.jpg

פורסם

אכן - טעות שלי. מתיחת הפנים עדיין לא כאן, וממקורות יודעי דבר עדיין לא ידוע מתי מתיחת הפנים תעלה ארצה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שוב ושוב אומרים בפורום "לא לסמוך על הבדיקות שלהם" .

כמה בדיקות אתה מספק למכון וכמה חברות הליסינג ?

באיזה צד מרוחה החמאה ?

פורסם

בוצעה בדיקה הבוקר במכון מטעמי.

הבוחן טוען שהרכב במצב מעולה ללא תאונות ויש קצת תיקוני צבע ופח במשמעות נמוכה.

מה אומרים נראה טוב לא?

qmi1wzttznyq.jpg

פורסם

סביר לגמרי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

מעניין הדוח של אלבר "קצת" שונה... מעניין למה.

לגבי הקיה אני יכול לומר דעה אישית שלי קח אותה לאיזה כיוון שתרצה:

יש לנו בעבודה קיה ריו,פורטה,יונדאי i20 ועוד.

בקצרה קצרה: הקיה מבחינת מנוע סוס עבודה אפס תקלות, מבחינת איכות בניה וגימור: סלח לי , על הפנים, זה מתחיל בפלסטיקים כפתורים, רדיו מחוונים...וממשיך בחלונות חשמל איטום מרכב ועוד.

גימור של טויוטה אין שם, והבלאי ניכר על הרכב, שנה שנתיים על הכביש ומתחיל קירקוש פה קירקוש שם, רעשי רוח מעצבנים והמנוע ככל שהק"מ עובר ככה מרעיש יותר.

אם לא מפריע לך אז בכיף הבדיקה(השנייה, לראשונה בכלל לא כדאי להתייחס) היא מצויינת, אל תתפתא לשנתון המתקדם יחסית 2014, אישית הייתי יורד שנתיים שלוש ארבע ופוזל לכיוון רכב יפני.(בשביל הספורט תיקח סיבוב בהונדה סיוויק 1.6 שנת 2010 ואחרי זה תחזור לקיה ותאמר מה דעתך).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

את האמת שמאוד אהבתי את הקיה ובכלל כל החבילה והעסקה מאוד מצאה חן בעיני..

סגרתי עסקה והרכב אצלי.

תודה רבה לכולם על הייעוץ והעזרה .

פורסם

תתחדש, אחלה רכב.

הייתה לי כזאת לכמה ימים בתור רכב חלופי ויצא לי איתה בנסיעה בינעירונית רגועה 1-17 משהו שהפתיע אותי מאוד לטובה.

פורסם
מעניין הדוח של אלבר "קצת" שונה... מעניין למה.

לגבי הקיה אני יכול לומר דעה אישית שלי קח אותה לאיזה כיוון שתרצה:

יש לנו בעבודה קיה ריו,פורטה,יונדאי i20 ועוד.

בקצרה קצרה: הקיה מבחינת מנוע סוס עבודה אפס תקלות, מבחינת איכות בניה וגימור: סלח לי , על הפנים, זה מתחיל בפלסטיקים כפתורים, רדיו מחוונים...וממשיך בחלונות חשמל איטום מרכב ועוד.

גימור של טויוטה אין שם, והבלאי ניכר על הרכב, שנה שנתיים על הכביש ומתחיל קירקוש פה קירקוש שם, רעשי רוח מעצבנים והמנוע ככל שהק"מ עובר ככה מרעיש יותר.

אם לא מפריע לך אז בכיף הבדיקה(השנייה, לראשונה בכלל לא כדאי להתייחס) היא מצויינת, אל תתפתא לשנתון המתקדם יחסית 2014, אישית הייתי יורד שנתיים שלוש ארבע ופוזל לכיוון רכב יפני.(בשביל הספורט תיקח סיבוב בהונדה סיוויק 1.6 שנת 2010 ואחרי זה תחזור לקיה ותאמר מה דעתך).

בהצלחה.

ב-2010 לא נמכרה בארץ סיויק עם מנוע 1.6 ליטר.

• תוכן חדש...