Jump to content

dani571

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של dani571

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מה זאת אומרת רגיש יותר לתחזוקה? בגלל שזה טורבו אז צריך יותר לטפל בו? אבל זה ככה בכול מנוע טורבו גם ברכבים חדשים לא..? פה קצת הפחדת אותי כי אמינות זה דבר מאוד חשוב לי, אני בתור סטודנט אין לי עכשיו כסף להוציא במוסכים.. פה באיביזה שלי אני פעם בשנה עושה טיפול כללי ב-400 שקל ונגמר עניין, בלאון 1.2 יהיו לי יותר טיפולים?
  2. ח'ברה מישהו עזרה בבקשה?
  3. שלום.. אני כרגע נוסע על איביזה ידנית עם 85 כ"ס שנת 2012.. היא די עגלה ושמתי עין על הסיאט לאון שנת 2011 שמאוד קרובה למחיר של הסיאט שלי (הבדל של 10 אלף שקל בערך..). עכשיו יש 2 גרסאות שאני מסתכל עליהן כרגע - סיאט לאון 2011 מנוע 1.2 עם 105 כ"ס ידנית סיאט לאון 2011 מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ידנית עכשיו בדקתי וראיתי שכמובן שה1.8 הרבה יותר חזק, אבל גם זולל הרבה יותר דלק והקטע החסכוני מאוד חשוב לי.. ההתלבטות העיקרית שלי, היא האם ה20 כ"ס האלה שווה להחליף רכב.. תכלס אני די מבסוט מהאיביזה אבל אני פשוט רוצה אוטו יותר חזק.. בגדול, האם יש הבדל משמעותי בין האיביזה שלי לבין הלאון עם מנוע 1.2 בקטע של הכוח? מה צריכת הדלק הממוצעת של הלאון 1.2? והאם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק בין הלאון 1.2 ל1.8? תודה רבה לעונים!
  4. אהלן ח'ברה, יש לי אופל קורסה שנת 2001, והשמש שרפה ת'אמאמא של הצבע באוטו, נראה פשוט זוועה. עכשיו בדקתי קצת כמה יעלה לי לצבוע את כול הרכב וזה יהיה בסביבות 3-4 אלף שקל, סכום לא ריאלי בשבילי כרגע. בקרוב הולך להיות לי בערך חודש פנוי, והייתי רוצה להשקיע אותו לצביעה עצמית של האוטו, ופה אני צריך את עזרתכם, איך עושים את זה? אני יודע שבהתחלה צריך לשייף את כול הצבע המקורי, יש לי תושבת מיוחדת למקדחה עם נייר משייף, וככה אני הולך לשייף.. השלב הבא אני יודע שצריך לאטום את כול המכות שיש בפח (לשים עליהן איזשהו חומר), אבל לפי מה שבדקתי אין לי מכה אחת על האוטו ככה שזה מיותר. השלב הבא להתחיל לרסס את הצבע על האוטו, 4 שכבות, לחכות 15-20 דקות בין שכבה לשכבה. אחרי זה לרסס 2 שכבות של לקה על האוטו, לתת לזה להתייבש, והכול מוכן. לא פספסתי כלום? זה באמת השלבים? וחוץ מצבע איכותי, צריך עוד איזשהם חומרים מיוחדים כדי שהצביעה תצא טובה? יש חברות מסויימות שעדיף לקנות חומרים שלהם על חברות אחרות? יש למישהו פה אולי איזשהו מדריך מצולם לאיך לעשות את זה? תודה רבה לעוזרים, מחכה לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...