ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
אהלן,מחפש לחבר ולאח שלו רכב שיכול להתאים להם. החבר'ה נוסעים טבריה-אריאל פעמיים בשבוע רכב מלא. הדרישות הן: משפחתית/תת משפחתית. לא רנו מגאן (הייתה להם אחת האכילה אותם חרא אז לא רוצים לשמוע). אוטומט. תא מטען גדול ל4-5 תיקים. צריכת דלק פחות קריטי. שיהיה אמין עם מוניטין טוב. לי עלו בראש כל היפניות ופורד פוקוס. עזרתכם בבקשה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מבחינת הנסיעות - לרוב זה יהיה מחוץ לת״א, אבל מכיוון שאני גר במרכז ת״א, כנראה עדיין אסע שם לא מעט. מעבר לדברים הברורים שלכולם חשובים (נוחות, אמינות, מנוע וכו׳), מאוד חשוב לי ה״פינוק״ בפנים הרכב (איך שנראה מבפנים, איבזור וכו) רכבים חדשים שחשבתי עליהם: ניסאן מיקרה - נוסעת יפה והרבה המלצות. אבל הבפנים שלה מאוד לא מושך. פיג׳ו 108 - מאוד משכה אותי, אבל 1000 סמ״ק זה כמובן מעט וממה שהבנתי זה רכב שאין לו ביקוש.. קיה פיקנטו - נאמר לי שאין לה ביקוש אבל לדעתי זו שטות. מיצובישי ספייס סטאר - אין במלאי עד למאי שיגיע הדגם החדש. הבעיה העיקרית: גיר רובוטי. התחלתי גם לבדוק רכבים ישנים יותר. קאיה ריו, טויוטה יאריס בעיקר. אשמח לקבל המלצות על הרכבים האלה וכמובן מש…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
- 2 תגובות
- 637 צפיות
שלום, קראתי פה עד כמה חשוב לקנות את הרכב מהבעלים המקוריים, אך לא שמעתי מדוע. ראיתי מודעה לרכב : טסט לשנה לאחר טיפול ביונדאי הרצליה.רכב שמור ללא תאונות יד ראשונה רכב מליס בבעלותי מ-0 ק"מ. רכב שמור. על פי האדם שדיברתי איתו הוא אינו סוכן אבל הרכב רשום על שם חברת הליסינג. לפני הקנייה אני אבדוק בדיקת שעבוד ואקח את הרכב לבדיקה במוסך + מכון בדיקה. מס שאלות: ממה עלי להיזהר? האם יש לי דרך לדעת שהאדם דובר אמת? האם יש מכון בדיקה מועדף בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת gild, -
2010 עם 108,000 1 2
מאת איתמר123-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום מחפש כבר כמה שבועות פיאט 500 2010 1.4 מאובזרת ושמורה, פספסתי בצורה מטומטמת עסקה על רכב עם 66,000 ק"מ, וכרגע ההיצע ביד שנייה למבוקשי הוא רכב עם 108,000 ק"מ. אני לא ה-כ-י לחוץ על רכב, יש לי רכבים של ההורים וקטנוע. אבל די רוצה כבר לסיים את מסע החיפוש המייגע. להתפשר על 108,000 ? לחכות? אשמח לשמוע דעות ואולי לקבל החלטה. הנסועה השנתית שלי היא בסביבות 10,000-15,000 ק"מ. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, בקרוב אצא מתל אביב ואעבור לאיזור חוף הכרמל-מה שדורש יכולת התניידות. בעקרון אני תמיד מעדיף רכב יד שנייה, הרי ירידת הערך המאסיבית בשנים הראשונות ידועה לכולנו. ובכל זאת, היות ויש לי הטבת מיסוי של עולה חדש, יוצא שאני יכול לרכוש אוטו חדש ב15-20% הנחה מהמחירון וזאת ללא קשר להנחות היבואן שכן הנחת העולה ניתנת על מרכיב המיסים בלבד אהיה חייב להחזיק את הרכב לפחות 4 שנים. מה חשוב לי / אני אוהב - ללא סדר ספציפי: חבילות אבזור - קסנון, חיישני גשם/אורות, כניסה ללא מפתח, התראת סטייה מנתיב, מערכת בלימה עירונית, בקרת אקלים מפוצלת, מערכת רמקולים משודרגת וכו׳ וכו׳... בטיחות: אני חושב שכיום כמעט ואין רכבים שלא נותנים 6 כריות אוויר, ABS/TCS/APMS/ESC וכמובן 5 כוכבים …
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
-
שברולט קרוז 1 2
מאת adir1989-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן, התקציב שלי ממש קטן עומד על גג 40. קיבלתי הצעה לשברולט קרוז דגם LT מודל 2010 מנוע 1800. 80,000 ק"מ יד ראשונה במחיר של 33 אלף. אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, אף פעם לא היה ברשותי שברולט וכל מי ששאלתי לא ממליץ כי הגיר לא טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום קבלתי הצעה לרכב בן מספר חודשים מכלמוביל טריידאין (יד ראשונה פרטית לא חברה), בהסכם מצויין שהרכב לא עבר תאונות שלדה וכו,בנוסף הבחור טוען שהרכב נבדק ע"י הבוחנים שלהם ונמצא תקין והם מחוייבים לגילוי נאות. האם למישהו יש נסיון איתם? חיובי או שלילי. בסך הכל נראו לי אמינים ואחלה, אבל ממה שקראתי פה אף פעם אי אפשר לדעת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
-
- 1 תגובות
- 501 צפיות
שלום חברים, רציתי לשמוע את דעתכם על רכב 5 דלתות מומלץ (חשבתי לכיוון של B3 / מאזדה 3) עד 25K. השימושים של הרכב: 90 אחוז נסיעות עירוניות קצרות מאוד, 5 אחוז נסיעה בין-עירונית של כ-400 ק״מ פעם בשבוע-שבועיים, ועוד 5 אחוז נסיעה בין-עירונית עם נגרר ואופנוע (ששוקל כ-100 קילו). בנוסף, תורכב ברכב מערכת סאונד עם סאב ותיבה ששוקלים לא מעט. חשוב שהרכב יהיה אמין, יצליח להתמודד עם נגרר, אין חשיבות לצריכת דלק, יש חשיבות לתחזוקה שוטפת זולה או לפחות סבירה. מחפש אך ורק אוטומט, והתקציב נע באזור ה-20-25. מה דעתכם, התקציב ריאלי? **נ.ב זה רכב שישמש לשנה אחת לכל היותר.
הודעה אחרונה מאת Milk-Inc, -
- 9 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
מעוניין לקנות ביואיק לה קרוס 2.4 CX שנת 2011/12 ורציתי לקבל חוות דעת מבעלי רכבים או מסתם אנשים נחמדים כמו פה. מבחינת צריכת דלק אני מודע לצריכת הדלק הגבוהה אך איני נוסע הרבה קילומטר כך שזה פחות מעניין אותי. בעיקר הייתי רוצה לדעת על אחזקה,אמינות,מחיר טיפולים שוטפים,ביטוחים(הביאו לי הצעה למקיף 4000 וחובה 1500 יקר?זול?)יכולת למכור את הרכב בעוד שלוש ארבע שנים וכמה ירידת הערך תיהיה (ירידת הערך הגדולה הייתה כבר עד עכשיו) ואם שכחתי משהוא חשוב אז אשמח לשמוע. תודה רבה מראש לעוזרים והמשיבים
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 754 צפיות
שלום לאחר הרבה התלבטויות ושלילות נשארתי להתלבטות עם 2 הרכבים האלו- פיאט 500X והסוזוקי ויטרה החדשה. מבחינת מחיר (אחרי הנחה) המחירים פחות או יותר דומים בין 2 הרכבים ( הפיאט מעט יותר יקרה) מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות או כל מה שעולה לכם על הרכבים האלו למי שמכיר או למי שיש אחד מהם. מבחינת עיצוב שניהם נראים מצויין ומבחינת הגודל החיצוניי והפנימי הם מתאימים לנו מצויין. לגבי כל השאר מתלבט תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי תקציב של 80-90 אלף ויש הרבה שירוקו ידניות ביד 2 במחירים האלה שנתון 2011 השאלה שלי היא האם האחזקה והטיפולים של הרכב יקרים בשביל אחד כמוני (בן 17)? האם אוכל למכור אותה בקלות בעוד כמה שנים? האם כדאי לי לנהג חדש לקנות רכב כזה או שעדיף ולוסטר \ מגאן קופה יד 2 2014 שהמצב שלה יהיה יותר טוב? בקשר לכל הרכבים אני מתכוון לגיר הידני תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי מחפשים משהו באותו גודל בערך מחליפים רכב כל 8 שנים בערך ממוצע 25 אלף לשנה חשוב הגודל כי לפעמים מובילים דברים פחות קריטי הנוחות חייב אוטומט אמין ואם אפשר טיפולים זולים יותר עדיף תודה
הודעה אחרונה מאת ערן g, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אי מעוניינת לקנות רכב פורד פוקס סטיישן שנת 2012 עם 79000 ק"מ, יד 1 ליסיניג מימוני. בקובץ תוצאות הבדיקה במכון רישוי. אודה לייעוץ בדבר השלכות הפגמים, עלות תיקונים ואם בכלל כדאי להיכנס לרכב כזה. רוב תודות, The-fish
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן. יש לי כרגע יונדאי גטס שכבר הרבה זמן אני רוצה להתחדש ולהביא משהו עם שנתון קצת יותר גבוהה ולהתקדם. התקציב הוא סביב ה20 אלף עם אפשרות לחרוג במידת הצורך ל25. רכבים ששמתי עליהם את העין. שברולט אופטרה LS 1600 110HP מזדה 3 דגם ה5 דלתות 206CC עם גיר אוט' מושמץ שנתון 05 גטס שנתון גבוה 08-09 פולו שנתון 06-07 אופי הנסיעות הם בית-לימודים(60 ק''מ) על בסיס יומי,בעיקר נסיעות מחוץ לעיר. מצאתי שברולט אופטרה שחורה שנת 07 עם נתונים טובים,עם ספר טיפולים. אני יודע שזה דייהו בתחפשות,האם כדאי ללכת בכיוון הזה? איך הרכב מבחינת אחזקה וטיפולים,מחלות שצריך לדעת על הדגם הזה? הרכב ישמש אותי לשנתיים-שלוש הבאות ככל הנראה,הפחד העיקרי שלי הוא שיהיה קשה לי למכור אותה בסופו…
הודעה אחרונה מאת yacovmateo, -
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
חשבתי על קומפיוטסט...
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ראיתי מרצדס ממש יפה שנת 2004 מונית לשעבר עבר 400000 השאלה היא כזאת נניח שאני לוקח תרכב לבדיקה והוא במצב טוב יחסית אז כדאי לי לקחת אותו או שהעלות חליפים והאחזקה שלו יקרה מאוד? אם נגיד הולך לי חלק האם זה הרבה יותר יקר מכל רכב אחר? ואם בכלל כדאי לקחת רכב שנסע כולכך הרבה?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
אהלן, אני מעוניין כבר לסגור על רכב בשבוע הקרוב, אני עדיין לא יודע על איזה רכב... הגיפונים שנכנסים בתקציב שלי הם ford kuga 1.6 turbo kia sportage 2.0 urban nissan qashqai ביצעתי נסיעת מבחן על הקוגה והספוטראז' על הניסאן אבצע בשישי הקרוב לכן אני לא אתייחס אליו כרגע.... אם אני אסתכל על נוחות וההנה בנסיעה אני חד משמעית אלך על הקוגה, הוא חזק מאוד, יציב, נוח אבל ברגע שאני חושב על המחירון שלו בעוד חמש שנים גורם לי קצת לחשוש אני מתכנן לרכוש בהלוואת בלון לחמש שנים (60% מהרכב משלם במשך 5 שנים ו40% הנותרים בסוף תקופה) ויש לנו הנחה בסך של 10,000 שקל על הקוגה(החודש) ממועדון "חבר" זאת אומרת שאם ניקח לדוגמא את הקוגה שעולה לי 150,000, בסוף תקופה נצטרך לשלם 60,000 …
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום, אני מחפש רכב אוטומט במחירים 20-25K הנסיעות שלי הם עירוניות (באזור 20 ק"מ ביום) העניין שהנסיעות בחיפה (הרבה עליות וירידות אז צריך שיסחוב טוב). חשוב לי שיהיה אמין וכמובן שעדיף שצריכת דלק נורמלית. יש לי אפשרות לקנות טויטה קורולה 2006 ממישהו שאני מכיר (דגם סאן) . או שיש לכם המלצות אחרות? תודה
הודעה אחרונה מאת scheinerman, -
שלום רב אנחנו מתלבטים איזה רכב לקנות. הלך לי הרכב של העבודה (פג'ו פרטנר) ולכן הבוס שלי רוצה לקנות חדש או יד שניה במצב מעולה. הדרישות הן: 1. שטח אחסון גדול 2. חסכוני 3. דיזל 4. ידני 5. אמין חשבנו על הדאצ'יה דוקר. מה הדעה לגביו? חשבנו גם על קאדי יד שניה, אבל אין שמורות. מה אתם אומרים? התקציב הוא סביב ה-100K
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא שלי מחפש רכב בתקציב הזה לאחר שמכר את הרכב שלו בין 20 ל 25k נפח 1600 סמק אני חשבתי בשבילו על הונדה סיוויק אולי שנה 2005 משהו כזה אשמח לשמוע יעוץ מה אתם חושבים בתקציב הזה כדאי
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 3 תגובות
- 560 צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום ורציתי לקבל מכם המלצה לרכב עם תקציב של בין 40 ל45 אלף ש"ח. מחפש רכב שיהיה אמין, משפחתי מעל שנת ומאובזר. האם יש חייה כזו? בהתחלה הייתי מכוון לסיטרואן C4, אך לאחר שיחה עם מוסכניק הבנתי שכדאי לי לרדת מהרעיון הזה. מה דעתכם על קיה פורטה? פורד פוקוס (האם באמת יש בעיות עם הגיר הרובטי)? טיוטה אוריוס 2008? שוב, האם הגיר שם כזה בעייתי? האם יש רכבים אחרים שלא חשבתי עליהם שיכולים להיות אופציה? תודה רבה, ברוך
הודעה אחרונה מאת thhe-blaster, -
- 1 תגובות
- 720 צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים . אשמח לחסרונות , יתרונות . וצריכת דלק . שבוע טוב וצודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 481 צפיות
שלום חברים, אני מחפש כעת רכב חדש/יד 2 עד 60000 ₪ חייב להיות בן שנה עד שנתיים וחצי, אין לי בעיה עם רכב ידני אבל עדיפות לאוטומט (נוסע עם ילד קטן וידני דורש יותר ריכוז), אני יודע שאפשר להביא גם רכב חדש בתקציב הזה בסגנון ספארק, I10 ודומיו, אבל כואב הלב על איבוד כל כך הרבה כסף איך שהרכב עולה לכביש נוסע מעט מאוד, סביב 150 ק"מ בשבוע הרוב בתוך עיר, כך שחשוב חסכוני אבל גם נוח כי אני אדם יחסית גבוה (1.90) לכן אני שוקל לחפש לכיוון שנה שנתיים על הכביש, משמע עדיין באחריות יצרן, אבל כבר ספג את ההורדה הראשונה הכבדה של המחירון אשמח להמלצות מה לרכוש, ואם יש עצות למגרש מומלץ בשמחה תודה גיל
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
היי אשמח לקבל את עזרתכם במציאת רכב חדש על סמך הקריטריונים שאציין בהמשך. צרכים- ישיבה גבוהה יחסית. סביבת נהג מרווחת-רצוי מושב עם צלעות תומכות עם תמיכה לגב התחתון(לא חובה ). הגה טלסקופי. החנייה הפרטית בבית היא 4.4 מ' לאורך ;4.5 מ' לרוחב. העדפות- מאובזרת באבזור בטיחות מובילאי. מולטימדיה שתכלול מצלמה אחורית או חיישני רוורס (רצוי גם חיישנים קדמיים אפילו בתוספת תשלום). כניסת חשמל 12 וולט אחת לפחות. כניסת usb -כניסת aux במידה ואין דיבורית (רצוי שתהיה דיבורית אבל לא חובה ). שמירת ערך טובה עד סבירה-רכבים צרפתיים\סיניים\איטלקים יורדים מהפרק. מתלים ובלמים רכים-הרכב יבלה רוב הזמן בתוך העיר ולעיתים רחוקות ישמש לנסיעות ארוכות. מנוע ללא טורבו,1400 לפחות…
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי את ההצעה הבאה מאלדן: רכב מהשכרה, קיה פיקנטו 2013 דגם EX מנוע 1.2, 59,000 ק"מ, עלייה לכביש בדצמבר 2013. מחיר מחירון לפי אלדן הוא 61,790 והם מציעים את הרכב ב-51,500 ש"ח. משתלם? כדאי? אני יודע שרכב מהשכרה זה לא הדבר הכי כדאי אבל בגלל שמדובר בפיקנטו שזה רכב באמת אמין אני לא ממש חושש. מה גם שעד סוף השנה יש אחריות מלאה על כל חלק ברכב ולמשך שלוש שנים יש אחריות על המנוע ועל הגיר. עוד שאלה בנושא - אמנם הם מביאים טופס בדיקה מקומפיוטסט שמראה שלא נמצאה בעיה רצינית ברכב. השאלה היא האם כדאי לסמוך על זה או לעשות בדיקה בעצמי? הבנתי שאם בבדיקה מוצאים בעיות אלדן מתחייבים לשלם על התיקונים. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת shimos, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש ברשותם את אחד הרכבים הנל הרכב אמור לשמש אותי ב 85% מהזמן לנסיעות בין עירניות 1. צריכת דלק אמיתית 2. אמינות + טיפולים (בשישי יש י נסיעת מבחן על השברולט ) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tulik, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 664 צפיות
שלום. לאחר שלפיאט פונטו שלי שנת 2001 גיר רציף הלך הגיר. אני מחפש לקנות רכב עד 30 אלף שקל לטווח ארוך,אני למדתי מהפונטו שקודם כל אני רוצה רכב אמין! ואמין ואמין!ותנאי אחזקה זולים! לא שחיטה במחירים וכל טיפול 2000 שקל. וזה מה שאני רוצה רכב הבא,קודם כל אמינות גבוהה מאוד ואחרי זה דלק,אני עושה הרוב נסיעות ארוכות מחוץ לעיר(לפחות בטווח של השנה וחצי הקרובות) ואני רוצה ידני,כדי לחסוך בדלק ולחסוך בבעיות כלשהן בעתיד,אני מחפש רכב ל4 שנים הבאו בערך אפילו יותר. אחרי שנה וחצי של עבודה אני מתכנן ללמוד,אז אני לא רוצה משהו משפחתי גדול ואוכל דלק,אני רוצה משהו קטן(אמין ואמין!!) חסכוני (כמה שיותר) וידני שיהיה. ושיסחוב פחות או יותר למרחקים גדולים,טבריה,אילת,נסיעות חוץ. הקטנות כמו הi10…
הודעה אחרונה מאת david19941994, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בסיום מבצע מאזדה , מה המבצע הבא של חבר?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצרף תמונה, אשמח להסבר בנושא ודרכי טיפולבמידה וצריך.
הודעה אחרונה מאת אשר אילוז,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans