Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 עם 108,000

איתמר123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש כבר כמה שבועות פיאט 500 2010 1.4 מאובזרת ושמורה,

פספסתי בצורה מטומטמת עסקה על רכב עם 66,000 ק"מ, וכרגע ההיצע ביד שנייה למבוקשי הוא רכב עם 108,000 ק"מ.

אני לא ה-כ-י לחוץ על רכב, יש לי רכבים של ההורים וקטנוע. אבל די רוצה כבר לסיים את מסע החיפוש המייגע.

להתפשר על 108,000 ? לחכות? אשמח לשמוע דעות ואולי לקבל החלטה.

הנסועה השנתית שלי היא בסביבות 10,000-15,000 ק"מ.

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אני נעול עליו כי אני מחפש רכב קטן, אוטומטי (חובה), זריז, בטיחותי, וכמובן שאני אוהב את המראה של הרכב לעומת השאר הרכבים בקטגוריה ובתקציב 45K+-.

ככל הנראה אני אחכה לרכב עם ק"מ נמוך יותר.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אתה מודע שזה גיר רובוטי?

אני במקומך הייתי מחכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא הייתי לוקח רכב כזה, הוא קטן מאוד ולא נוח לנהיגה לגבר, ככה אני חושב וגם זה רכב של ״כוסיות״

מה שאתה מרגיש

פורסם

למה דווקא לגבר לא נוח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מסכים עם הקביעה שמעלי, הרכב נוח בכלל ולנהיגה בפרט, יציב, מהנה לנהיגה ואף זריז יחסית, העיצוב מקסים ומתחבר גם לצד הנשי וגם לצד הגברי, מכונית מיני נפלאה.לגבי הגיר הרובוטי, אני אישית לא אוהב, אשתי התרגלה ונהנית .כמובן שרכישה של רכב כזה מערבת תחושות סובייקטיביות הרבה יותר מאשר סתם מיני אחרת.ולעניין הקילומטרז, ההמלצה היא תמיד לקננות את הרכב השמור ביותר שאפשר למצוא עם כמה שפחות קילומטרז' עירוני/תנאי פקקים (שוב במיוחד כשמדובר ברכב רובוטי-כל רכב רובוטי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בעיניי אישית הרכב מאוד קטן ולא נוח, הרכב נטו לבנות

יש את הרכב הזה יותר לבנות מאשר לבנים

פורסם

רכב משנתון 2010 עם 100 אלף זה לא כזה נורא. מדובר במנוע 1.4 אטמוספרי שנחשב אמין, ואם הרכב טופל כמו שצריך, אין סיבה לבעיות מיוחדות. שים לב לגיר הרובוטי והאם היו בו תיקונים כלשהם ואם יש לך סבלנות, אותי שווה להמשיך קצת לחפש משהו עם קילומטרז׳ נמוך יותר. ה 500 עם המנוע הזה שווקה בעיקר בשנים הראשונות והיו שנתיים שלוש שפחות שווקו (מעבר לטווין אייר בעיקר וכן ה 1.2 שנמכרו יותר בגלל המחיר). ניסית לנהוג על ה 1.2? לא מדובר במטוס אבל אם עיקר הנסיעות שלך בתוך העיר, לא הייתי פוסל. לגבי עצות כגון ״רכב לבנות״ או ״לא נוח״, מציע לך להתעלם מאמירות שטותיות כאלה ולבדוק בעצמך. הרכב מרווח מלפנים די והותר ויש לו את היתרונות שלו. תנוחת הנהיגה אולי לא מתאימה לכל אחד אבל בשביל זה צריך לנסות. בהצלחה.

פורסם (נערך)

Ron7, כנראה לא נהגת במגוון מכוניות מיני. תעשה סיבוב על כמה נבחרות ותגיד לי אם צפוף. בנוסף, תעלה מהר על שיבוש ובמפר ותגיד לי איפה כאב יותר. אין בשוק מיני שמציעה 100 כ"ס על פחות מטון, לפחות ברכבי הסטנדרט. בלי קשר הפיאט יפה לדעתי בטח לעומת i10, aygo ושאר הפחיות.

בעניין טויוטה יאריס, אני מכיר כמה בעלים של הרכב וכולן נשים. לא סתם נשים, אמהות של חברים. מזה אומר על רכישת טויוטה יאריס? האם בכלל למישהו אכפת מסטיגמות הזויות על בעלי מכוניות??

בקשר לשאר התגובות, אני אתאפק לרכב שמור מיד נמוכה. יש לי תנאים נוחים להתאפק.

בקשר למנוע 1.2, אני לא קונה את הרכב רק כי יפה, המנוע 1.4 (נהגתי עליו) זריז וכיפי בעיר לעומת ה-1.2 ושאר המתחרות בקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)

יש לי הצעה מעניינת עבורך. קצת יציאה מהקופסא.

במקום פיאט 500 קח את הבת-דודה שלה - עם הרבה יתרונות. (אותו גיר ואותה שילדה)

1. 4 דלתות ואפילו מרווחת מאחורה ומקדימה. עדיין רכב לא גדול מדי. הוא אפילו חונה לבד...

2. מנוע טורבו חביב ואופי מיוחד. בתפעול ידני מאיצה נהדר בסל"דים גבוהים.

3. מראה ייחודי ואלגנטי.

4. מודל חדש בשנתיים משרצית 2012 ולא 2010.

5. לא 108,000 ואפילו לא 66,000 ק"מ - רק 17,000.

המחיר די דומה...

ומי הכלה -

לנצ'יה אפסילון טורבו 2012 גימור הכי גבוה.

ScreenShot_20160320215318.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

שוקל בכבוד ראש, אך הבנתי שקיימת בעיית זמינות חלקים, מחירי ביטוח לא חביבים ומנוע רועד - שלושת אלה מרתיעים.

תוך כדי המתנה ל-500 שמורה אנסה לנסוע על אחת ולראות איך מרגיש.

תודה רבה על המחשבה :)

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
יש לי הצעה מעניינת עבורך. קצת יציאה מהקופסא.

במקום פיאט 500 קח את הבת-דודה שלה - עם הרבה יתרונות. (אותו גיר ואותה שילדה)

1. 4 דלתות ואפילו מרווחת מאחורה ומקדימה. עדיין רכב לא גדול מדי. הוא אפילו חונה לבד...

2. מנוע טורבו חביב ואופי מיוחד. בתפעול ידני מאיצה נהדר בסל"דים גבוהים.

3. מראה ייחודי ואלגנטי.

4. מודל חדש בשנתיים משרצית 2012 ולא 2010.

5. לא 108,000 ואפילו לא 66,000 ק"מ - רק 17,000.

המחיר די דומה...

ומי הכלה -

לנצ'יה אפסילון טורבו 2012 גימור הכי גבוה.

[ATTACH=CONFIG]454724[/ATTACH]

האם שמת לב שזה ממגרש בכפר ערבי בצפון?

לא בדיוק המקום הראשון שהייתי הולך אליו כדי לקנות רכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...