Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 עם 108,000

איתמר123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גישתכם נגועה בקורטוב של גזענות.

אז מה אם מדובר במגרש בכפר ערבי בצפון? נראהה לכם שידקרו אותכם? נראה לכם שירמו אותכם יותר מאשר במגרש בנתנייה?

ברור שבקנייה ממגרש יש לנקוט בכל הצעדים המתבקשים, ולא בגלל שהמגרש ב"כפר ערבי בצפון".

פורסם

הלנצ׳יה הספציפית הזאת עברה מיפיע לתת אביב לפני חודשיים, ואז חזרה ליפיע. כנראה היא עוברת בין סוחרים ומשהו שם מסריח.

בכל אופן, פותח השרשור - שווה לך לבדוק (אחת אחרת) ולהתרשם ממנוע הטווין אייר. יש כאלה שלא אהבו אותו (א מאוד אהבתי את הרעש). בהצלחה.

פורסם
גישתכם נגועה בקורטוב של גזענות.

אז מה אם מדובר במגרש בכפר ערבי בצפון? נראהה לכם שידקרו אותכם? נראה לכם שירמו אותכם יותר מאשר במגרש בנתנייה?

ברור שבקנייה ממגרש יש לנקוט בכל הצעדים המתבקשים, ולא בגלל שהמגרש ב"כפר ערבי בצפון".

ממתי פורום באינטרנט חייב לציית לחוקי הפוליטיקלי קורקט?

התכבד בבקשה ושמש דוגמה לכולנו, ורכוש רכב ממגרש ביפיע :wink:

פורסם

יש לי חבר שקנה, למרות כל מיני אזהרות ששמע מבעלי כוונות טובות, ב.מ.וו. 530 משומשת ממגרש בבית חנינא. הוא מספר שלא רק שקיבל יחס מכובד וראוי הרי היו מאוד גלויים ולבביים. הרכב שנראה ממבט ראשון מלוקק בצורה חשודה התגלה בבדיקה במצב מעולה והמחיר היה הוגן. הרכב אצלו כבר כשנתיים והוא ממש מרוצה.

וכן , אני לא פוסל על הסף לקנות רכב מיפיע או כל סוחר ערבי בתנאי שיעמוד בקריטקריונים החשובים לי.

פורסם (נערך)

כמו שנתתי את המלצתי פחות אמליץ על 500 עם 110 ק"מ במחיר הנ"ל, לבדוק טוב אם הוחלף הרובוט הישן לדגם החדש (לא שופץ! התקלה תחזור).

ממה שידוע לי בדגמי 2010 כמו אצלי מגיע הדגם הישן של הרובוט, פיאט טוענים ששיפרו את הדגם האחרון שיצא והוא מורכב בכל ה 500 האחרונות, אני מרגיש הבדל בפועל לאחר שהחלפתי לרובוט החדש - לטובה כמובן.

כמו כן לבדוק שטופל לפחות - ואני מדגיש לפחות לפי הספר!

כיוון שכל טיפול לפי פיאט מתבקשים לבצע ב 30 אלף ק"מ, אישית אותי זה מרתיע כיוון שאני מכניס את שלי למוסך כל 12-15 אלף להחלפת שמנים ופילטרים, וכל 30 לטיפול גדול הכולל בלמים רפידות פלאגים וכו'.

כמובן לבדוק שבוצע טיימינג! ברכב הנ"ל מתבקשים כל 4 שנים או 90 אלף ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

בקשר לסוכנויות למיניהן - מעדיף לקנות מפרטי, כל עוד אני לא לחוץ וכו' וכו' אני מתמקד בלקוחות פרטיים. אם כבר מגרש ננסה את אוטודיל למרות שאין להם

תודה.

ליאב - בקשר לרובוט - מאיזה שנה \ חודש הוא הגיע לרכבים ? 2011? ויש משו לגבי החלפת קלאץ' שצריך לשים לב?

תודה!

יאלללה שתגיע 500 שמורה ליד2 כבר!!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אין לי מה לתרום לשרשור חוץ מלציין שפיאט 500 זה רכב עם המון סטייל שמתאים גם לנשים וגם לגברים,פשוט צריך לחשוב מחוץ לקופסה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי הרובוט לא כל כך יודע, אני קראתי על כך באתרים בחו"ל ולאחר שיחה עם חיים ממוסך שמשון שטיפל לי ברכב מהרגע הראשון שהוא אצלי.

אמר שהם שיפרו ושדרגו את הרובוט, הוא אותו מק"ט כמו הישן. פשוט מרגישים ובהחלט שומעים באופן הפעולה שלו בזמן פתיחת הדלת (6 שניות של רעש משאבה / רובוט מכין את עצמו לעומת 10-12 בישן).

לגבי הקלאץ' זה תלוי באופן נהיגה יש כאלה ששרדו מאייה ויש כאלה שהחליפו לאחר 40-50, אצלי ברכב היה בעיקר בתל אביב ועדיין אצלי שרד 80 אלף ויכל לשרוד יותר לולא הייתי מחליף את הרובוט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...