Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אנחנו מתלבטים איזה רכב לקנות.

הלך לי הרכב של העבודה (פג'ו פרטנר) ולכן הבוס שלי רוצה לקנות חדש או יד שניה במצב מעולה.

הדרישות הן:

1. שטח אחסון גדול

2. חסכוני

3. דיזל

4. ידני

5. אמין

חשבנו על הדאצ'יה דוקר. מה הדעה לגביו?

חשבנו גם על קאדי יד שניה, אבל אין שמורות.

מה אתם אומרים?

התקציב הוא סביב ה-100K

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פחות או יותר קנגו מוזל יותר- אותו מנוע ואבזור דומה, יתרון בנפח מטען לדוקר , ואיכות חומרים גם דיי דומה.(ישבתי בו באולם תצוגה בפ"ת)

היה לי קנגו 2010 במשפחה עד שנה שעברה שעשה 190 אלף, התקלקל בו רק קלאצ' בק"מ דיי מוקדם וזהו.

פורסם

היי,

אכן דאצ'יה דוקר הוא פתרון מעולה ונשמח אם תצטרף לקהילת דאצ'יה המצליחה. מנוע טורבו בנזין או טורבו דיזל, מאובזר, שתי דלתות צד והמחיר הכי משתלם.

פורסם

שבוע טוב

תודה למגיבים. אנחנו בודקים גם אפשרות של ברלינגו/פרטנר וקנגו. מה דעתכם?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אפשר גם ללכת רחוק יותר ולקנות יונדאי i800.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...