Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fiat 500x VS suzuki vitara

israeli46
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר הרבה התלבטויות ושלילות נשארתי להתלבטות עם 2 הרכבים האלו- פיאט 500X והסוזוקי ויטרה החדשה.

מבחינת מחיר (אחרי הנחה) המחירים פחות או יותר דומים בין 2 הרכבים ( הפיאט מעט יותר יקרה)

מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות או כל מה שעולה לכם על הרכבים האלו למי שמכיר או למי שיש אחד מהם.

מבחינת עיצוב שניהם נראים מצויין ומבחינת הגודל החיצוניי והפנימי הם מתאימים לנו מצויין.

לגבי כל השאר מתלבט :)

תודה רבה!

פורסם

מהם הדגמים לגביהם אתה מתלבט? בפיאט - ה 1.6 ידנית? 1.4 טורבו אוטומטית? יש הבדל מהותי. אם הכוונה ל 1.4, אז היא הרבה יותר זריזה מהויטארה (לא יודע אם זה חשוב לך). סך הכל מדובר בשני רכבים שהם לא באמת ג'יפים (הויטארה 4X4 כן משווקת פה אבל אני מניח שאתה לא מכוון אליה) ואם המחיר שלהן כמעט זהה, השיקול הוא האם ללכת על מותג שמרני כמו סוזוקי עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי רגיל (ולא בקטע רע, ברור שלרכב יהיה יותר שוק בעתיד) או על רכב עם מנוע מוגדש וגיר דו מצמדי שבמכלול, נותן משהו אקסטרה לדעתי, מה גם שה 500X יותר יפה לטעמי. הכי חשוב לעשות נסיעות מבחן על הרכבים.

פורסם

כן אני מתכוון ל 2 על 4 בסוזוקי ובפיאט על ה 1.4 טורבו אוטומטית.

עשיתי על שתיהם נסיעת מבחן ומשתיהם נהנתי מהנהיגה.

נשאר רק לבחור על מה ללכת ופה קצת קשה לי להחליט.

• תוכן חדש...