Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את ההצעה הבאה מאלדן:

רכב מהשכרה, קיה פיקנטו 2013 דגם EX מנוע 1.2, 59,000 ק"מ, עלייה לכביש בדצמבר 2013.

מחיר מחירון לפי אלדן הוא 61,790 והם מציעים את הרכב ב-51,500 ש"ח.

משתלם? כדאי? אני יודע שרכב מהשכרה זה לא הדבר הכי כדאי אבל בגלל שמדובר בפיקנטו שזה רכב באמת אמין אני לא ממש חושש. מה גם שעד סוף השנה יש אחריות מלאה על כל חלק ברכב ולמשך שלוש שנים יש אחריות על המנוע ועל הגיר.

עוד שאלה בנושא - אמנם הם מביאים טופס בדיקה מקומפיוטסט שמראה שלא נמצאה בעיה רצינית ברכב. השאלה היא האם כדאי לסמוך על זה או לעשות בדיקה בעצמי? הבנתי שאם בבדיקה מוצאים בעיות אלדן מתחייבים לשלם על התיקונים. זה נכון?

פורסם

תיקח את הרכב לבדיקה משלך מן הסתם,

זה שהרכב אמין לא אומר ש"אין מה לדאוג" וגם רכב אמין שב3 שנים דולגו טיפולים שלו והוזנח מבחינת שמנים ומסננים לא מקוריים\לא מתאימים עלול להיות צרות - בגלל שהוא חדש פחות לחברת ליסינג אלא יותר למי שיקנה אחריה ולכן מאוד שווה לבדוק שהוא טופל במורשה ולא דחו\צימצמו זמני טיפול(למרות שאלדן ממש בסדר בזה לרוב, האיביזה שלי מהחברה מטופלת ע"י אלדן והם לא חיפפו ביינתים - הרכב טופל במורשה ובזמן).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
הבדיקה שלהם לא שווה מבחינתך . קח את האוטו למכון שאתה סומך עליו .

אל תשלם שקל כמקדמה .

שמתי מקדמה של 1,000 ש"ח.

הם אמרו וזה גם כתוב בחוזה שהמקדמה חוזרת אליי במידה ואני לא מעוניין לרכוש בסופו של דבר.

למה אתה מציע לא לשים שקל כמקדמה?

תיקח את הרכב לבדיקה משלך מן הסתם,

זה שהרכב אמין לא אומר ש"אין מה לדאוג" וגם רכב אמין שב3 שנים דולגו טיפולים שלו והוזנח מבחינת שמנים ומסננים לא מקוריים\לא מתאימים עלול להיות צרות - בגלל שהוא חדש פחות לחברת ליסינג אלא יותר למי שיקנה אחריה ולכן מאוד שווה לבדוק שהוא טופל במורשה ולא דחו\צימצמו זמני טיפול(למרות שאלדן ממש בסדר בזה לרוב, האיביזה שלי מהחברה מטופלת ע"י אלדן והם לא חיפפו ביינתים - הרכב טופל במורשה ובזמן).

במידה ובבדיקה שאני עושה מוצאים משהו לא תקין, אלדן אמורים לשלם על התיקונים?

בנוסף, איך אני בודק שהם טיפלו ברכב במוסך מורשה? הכל אמור להיות בספר טיפולים, לא?

עריכה אחרונה על ידי SKriheli
פורסם

אגב אין לך עוד 3 שנות אחריות.

לחברות הליסינג וההשכרה הרכב נמכר עם 3 שנים אחריות ולא 7 שנים אחריות כמו לרכב פרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלדן חברה רצינית ולא חאפרים אז כנקודת פתיחה המצב טוב. לגבי בדיקה, תמיד עדיף ולו רק בשביל השקט הנפשי לעשות גם בדיקה שלך. בסך הכל הכולל של ההשקעה שלך ברכב זה סכום שולי והשקט הנפשי שאתה "קונה" שווה כל גרוש.

פיקאנטו זה באמת רכב מאוד אמין והמחיר נשמע טוב. תבדוק את ספר הטיפולים של הרכב לוודא טיפולים בזמן ושוב, בגלל שזה אלדן אני מניח שהטיפולים היו בזמן ואחרי כל זה אתה יכול לדעתי ללכת על זה בשקט.

פורסם

מצד אחד אתה צודק הפיקנטו באמת רכב מאוד אמין אבל תמיד עדיף שיהיה לך אחריות ארוכה...אבל אני אישית לא הייתי קונה רכב מחברת השכרה בעיקר בגלל האחריות, קיה מציעים לדעתי 7 שנות אחריות ובחברת השכרה מציעים שנה ועוד 3 על המנוע ועל הגיר ( לפי מה שאתה אומר )

יש משפט שאומר שמי שקונה בזול בסוף ישלם ביקר אז תחשוב על הטווח הארוך

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...