Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קבלתי הצעה לרכב בן מספר חודשים מכלמוביל טריידאין (יד ראשונה פרטית לא חברה), בהסכם מצויין שהרכב לא עבר תאונות שלדה וכו,בנוסף הבחור טוען שהרכב נבדק ע"י הבוחנים שלהם ונמצא תקין והם מחוייבים לגילוי נאות.

האם למישהו יש נסיון איתם? חיובי או שלילי.

בסך הכל נראו לי אמינים ואחלה, אבל ממה שקראתי פה אף פעם אי אפשר לדעת.

תודה מראש

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה , הוסיף ערך.

במקרה שלי זה מיצובישי עדיין באחריות יבואן(4 חודשים) על הכביש.

מעניין אותי האם הם אמינים (לא לקחתי לבדיקה כי הרכב חדש ומתלבט האם לסמוך על ההתחייבות שלהם והסיפור שסיפרו על הרכב).

פורסם

קח לבדיקה בכל מקרה כדי שלא תופתע פתאם. מדובר בסכום לא מבוטל. בן-דודי קנה שם רכב רכב בעזרתי (יונדאי i30 ידנית) והיה בסדר גמור.

בגלל שמדובר ברכב כמעט חדש - כדאי שתבדוק הסטוריית טיפולים ואם היו לרכב כניסות למוסך במסגרת האחריות - שלא יסתבר שמדובר ב"רכב לימון"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעבר קניתי מהם יונדאי בת 4 שנים יד ראשונה שהוחזרה בטרייד אין

הבדיקה שלהם הייתה נקייה וגם ביצעו יישור קו לרכב - תיקוני צביעה וכד'

הבדיקה שלהם היתה טובה מאוד ולכן לא לקחתי לבדיקה משלי

לאחר כמה חודשים הייתי צריך למכור את הרכב - האישה קיבלה רכב מהעבודה

הקונה לקח את הרכב לבדיקה - התגלתה בעייה במנוע .

להגנתם ייאמר שהם לקחו את הרכב חזרה בניכוי כמה אלפים ( כי בכל זאת המחירון ירד )

תמיד קח את הרכב לבדיקה

סהכ השירות שלהם טוב.

לנסר 2007

• תוכן חדש...