ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 829 צפיות
היי כולם, אני לפני קניה של גרנד צ'ירוקי 2009 ומחפש מכון בדיקה שיודע לבדוק גיפים. אשמח להמלצות. תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים, בהמשך לשרשור הזה היום בקרתי במספר אולמות תצוגה, ההתרשמות הראשונית עם מספר דגמי הונדה,טויוטה ומאזדה,לא תרמה ויצאתי מבולבל עוד יותר. אנסה לסכם במספר מילים - טויוטה אוריס-בעלת עיצוב חיצוני נאה,קצת ארוכה מדי ,תא המטען מעולה. כניסה\יציאה -מאוד נוחות ניתן להתאים תנוחת ישיבה הודות להתאמת זווית ההגה (כיוון למעלה\למטה+פנימה \החוצה) מושב הנהג רחב ולא אוחז מספיק . סביבת הנהג מלאה בכלמיני כפתורים, נראה טכנולוגי מדי לטעמי. מחיר לאחר הנחת מיסים=כ-83 אש"ח . טויוטה קורולה- דומה לאוריס , יותר מרוחחת מגרסת ההאצ'בק מחיר לאחר הנחה-כ-88 אש"ח. מאזדה 2 הכניסה והיציאה נוחות, למעט העובדה שצריך לשים לב לא לחבוט את הראש בקורה העליונה , קבלתי מכ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חשבתי על הרכב הצורה של 2011-2013 הדגם של 203 כס או 245 כס אשמח לדעת על סחירות ובכללי לגבי הרכב למי שיודע תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי23, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין רכישת בין יונדאי i35 supreme 2013 לבין שברולט קרוז 1.4 טורבו 2015. שניהם יד 1 פרטי. יונדאי 30,000 ק"מ. שברולט 18,000 ק"מ. המחיר לשניהם נע בין 80 ל- 90 אלף ש"ח. אשמח לדעות, תגובות.
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, אני מחפש רכב מיני-ואן משפחתי של שלושה מקומות מרווחים ו/או מקומות נוספים. רצינו משהו מעט יותר גבוה, ומרווח מהקיה סול שהייתה לנו.יש לנו שלושה ילדים קטנים (חודשיים, שנתיים וחמש) ככה שאנחנו עם כסאות/בוסטרים לשנים הקרובות. מחפשים יד ראשונה/שניה והתקציב גמיש 60-100 תלוי במה שנמצא. אנחנו לא מעוניינים בצרפתיות, ואחרי נסיון לא מוצלח עם עלויות טיפולים בקיה, התמקדנו ביפניות, אבל גם שם לא נראה בנתיים האור. הרוב או צפופים (אאוטלנדר,קשקשאי+2), או יקרים, וכו.. הג׳יפונים יקרים, וגם אני חושש מרכבים עם abuse גבוה. אני לא רוצה רכב מנהלים רחב, אלא משפחתית מוגבהת עם שורה שניה מרווחת ו/או אפשרות ל 6-7 מקומות. חיפשתי ונשקלו מאד ברצינות: קיה קרניבל, סובארו אאוטבק, טויוט…
הודעה אחרונה מאת eits, -
- 1 תגובות
- 517 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 0 תגובות
- 443 צפיות
היי, לא נשארו הרבה צבעים ואני קצת בבעיה.. :/ נשאר ברונזה אבל אין לי איך לראות איך היא נראית. אני יודעת שהקוד של הצבע הוא S3N, אבל לא מצליחה למצוא תמונה. למישהו יש רעיון? רצינו שחור, אבל השחור לא ממש יושב טוב על הרכב הזה לדעתי, אז אנחנו מתלבטים בין אפור בהיר, אפור כהה או ברונזה. המלצות? רעיונות?
הודעה אחרונה מאת Neta Dayan, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב, רבות דובר על התקלות של הדגם הראשון(2011-2013) כבעלים של הדגם ,אכלתי לא מעט קש ושעות מוסך שבסופן "התקלה לא מובנת-כשהיא תחזור,תבוא ונראה מה עושים" בין היתר: הוחלפו המצמדים, עודכנה תוכנה פעמיים-זאת במסגרת האחריות. מתז המים בווישרים נסתם, תוקן ונסתם שוב. הוחלף חיישן חמצן, נוקתה המצערת-תקלת חיישן החמצן חזרה. מדי פעם הרכב רועד או "קופץ" לאחר עמידה ברמזור. המזגן כבר לא מקרר ובחורף כדי להסיר אדים, הייתי חייב להפעיל את המזגן מה שלא תרם לצריכת הדלק כנראה שהוספת פריאון וניקוי או החלפת המסנן יפתרו את הבעיה במזגן אבל נמאס לי מהמוסך, אני כבר לא מאמין לאף מילה של המכונאים. יחד עם זאת, מדובר ברכב מאוד מרווח, סביבת הנהג בנויה לטעמי(ארגונומיקה מצויינת) …
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כבר 5 שנים נוהג על פאביה 1.2 ידנית (רמת איבזור ספורט) ונהנה מכל רגע , שילוב של הידני והמנוע פשוט מושלם , וגם איבזור מוסיף ... אבל המשפחה גדלה , והגיעה הזמן לחפש משהו קצת יותר משפחתי העניין הוא שאני עדיין רוצה רכב ידני עם רמת איבזור גבוה יותר מאשר "הכי פשוט" מחיפוש באינטרנט אני רואה שפשוט אין דבר כזה , רכב משפחתי ידני ... (אלא אם אני טועה) נניח להישאר במשפחת סקודה וללכת ל אוקטביה , או לעבור לסיטרויין פיקסו החדשה או לפוקוס החדשה , או ואו ואו ... לאף אחד מהם אין רכב ידני .... האם כך הדבר ובאמת אין רכבים ידניים משפחתיים בארץ ? או שפשוט הסוכנויות לא מפרסמות את הרכבים האלה באתרים שלהם ? תודה
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 809 צפיות
חידוש ליסיניג בעבודה, הרכבים יגיעו חדשים בגרסא הבסיסית לשלוש שנים הבאות. כרגע הנטייה היא לספורטאג'. דעתכם בעניין? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 847 צפיות
רציתי לדעת מה עלויות האחזקה של אחד הדגמים האלה שנתונים 2008/9 התקציב הוא בסביבות ה 70 אלף המחיר שלהם נפל משמעותי לפי בדיקה שלי. האם כדאי להחזיק רכב כזה במידה ומוצאים אקזמפלר טוב כי זה הרבה רכב בכלום כסף בדקתי גם בטרייד של מאיר מפרסומים שונים והם נותנים אחריות ומימון ליד השניה שלהם
הודעה אחרונה מאת eladshapsa01, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים, מחפש לאימא שלי רכב אוטומטי קטן ועירוני בעיקר. היא נוסעת בעיקר רק בעיר ועושה כ7-9K בשנה. חשוב שיהיה נעים לנסיע וחשוב לא פחות שיהיה מזגן תקין ומקרר (היא נוסעת 365 ימים בשנה עם מזגן). הרכב ישמש כרכב שני בבית כי לאבא שלי יש סיאט לאון חדשה שמשתמש לכל הנסיעות הארוכות והקניות וכדומה. אין ילדים או עגלות. אלטו לא באה בחשבון כי אימא שלי נורא לא אהבה אותה בעיקר בגלל מראה (נשים זה נשים). התקציב הוא 40K עם אפשרות לחרוג טיפה אבל לא בצורה משמעותית. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 592 צפיות
מתלבט בין כמה רכבים צריך עזרה התקציב שלי זה 13K מצאתי volvo s40 2.0 turbo שנה 2000 קילומטראז' 158000 יד 03 ברישיון מחיר 9500 LS Plus אוט' 5 דל' 1.6 הקצרה 157,000 קמ 10500 שקל [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD] [TABLE=class: innerDetailsDataGrid, width: 260] [TR] [TD] [TABLE=class: innerDetailsDataGrid, width: 260] [TR] [TD]ק"מ:[/TD] [TD]187,400[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]דגם:[/TD] [TD]אאודי A3[/TD] [/TR] [TR] [TD]תת דגם:[/TD] [TD]5 דל' Attraction ידני 1.6 (102 כ"ס) [00-03][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: price, width: 100%] [TR] [TD=width: 5…
הודעה אחרונה מאת omer777, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 868 צפיות
בוקר טוב,חבר לקח רכב לבדיקה ובבדיקה נאמר שפח חזית שבור(בחלק התחתון),בדרכ הוא נשבר מתאונה ומתוקן יחד עם כל הרכב,פה הנזק רק של הפח חזית.יש אפשרות לשבר בפס האטה או ירידה ממדרכה ומשהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת kfirniz, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3 אלף צפיות
לחברי הפורום המכובדים שלום רב, אחרי חיפוש מעמיק בפורום מצאתי תשובות 'קרובות' או פוסטים ישנים, אבל לא החלטתי עדיין על איזה רכב לרכוש, לכן החלטתי אחרי כמה ימים של בדיקה לפתוח את השרשור ולהיוועץ בדעתכם. להלן הפרמטרים: תקציב לרכב בלבד: 10K מקסימום (לא כולל עלויות נלוות וביטוח, אפשרי מישהו שמבקש 11-12K ולהוריד במחיר). ייעוד הרכב: נסיעות בין עירוניות לעבודה, פעם בשבועיים נסיעה מהמרכז לצפון הלוך חזור, שימוש רגיל להבנתי. לאחר שראיתי מה בדרך כלל עוזר לכם לתת את הדעה הטובה ביותר אוסיף עוד פרטים: מה אני מחפש ברכב? חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (ממוצע+), בטיחות כמה שאפשר, אמינות וחלקים/טיפולים זולים. אני מבקש, מאוד חשוב לי דגש על גיר אוטומטי מכיוון והפקקים של …
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 1 תגובות
- 605 צפיות
שלום חברים, אני רוצה לעשות טרייד למאזדה 3 שלי (2011) ואלו שני רכבים שראיתי היום שהם אופצינליים, הפורד עם ק''מ גבוה יותר 113,000 לעומת 94000 וכמובן מליסינג לעומת פרטית אבל שנתון הרבה יותר מתקדם, מבחינת תוספת מחיר לפורד אני צריך להוסיף בערך 20000 ולסקודה 14. אשמח לקבל חוו''ד לגבי אמינות, חווית נהיגה וכד'. בתודה מראש- זוהר
הודעה אחרונה מאת ArikM, -
שלום מתלבט בין אאודי a3 1.4 הצורה החדשה 2013-2014 לבין סיאט לאון fr 1.8 הצורה החדשה 2013-2014 אשמח לדעת חסרונות או יתרונות ומחלות של כל אחת מהן ומה המוצלחת יותר ביניהם שבת שלום
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 456 צפיות
אשמח לקבל חוות דעת, בעיות נפוצות, ממוצע צריכת דלק בין עירונית על המשאית הזו. פתוח גם להצעות אחרות, דרישות: 1. 5+ מקומות 2. ארגז כלים לעבודות מסגרות (מכונת ריתוך, דיסקים וכו) 3. תקציב: 30,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Mercedes96, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מתעניין בנוגע לדאצ'יה סנדרו סטפווי מנוע טורבו דיזל 1.5 האם למישהו יצא לרכוש את הרכב ויכול לחוות עליו את דעתו? אני מרוצה מבחינת הנתונים שעל הנייר אבל הייתי רוצה לדעת לגבי אמינות, עמידות, האם רואה הרבה מוסך? ביצועים וכד'. כמו כן הייתי רוצה לדעת ממי שעונה כיצד הם משתמשים ברכב? האם נוסעים הרבה לטיולים ובתנאי שטח סבירים, או רק בכבישים עירוניים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון כאן, אם לא, אשמח להפנייה למקום הרלוונטי. יש לנו רכב, סובארו B3 משנת 2008 מהרבה סיבות ושיקולים הגענו למסקנה שהגיע הזמן למכור אותו. רק למכור, לא לעשות טריידאין ולהחליף באחר, אלא פשוט למכור ולהישאר עם רכב אחד בלבד. רציתי לדעת מה האופציות והשיטות המומלצות למכירה אני מתאר לעצמי שכמובן אפשר לשים בכל מני לוחות מכירה כאלה ואחרים (אם יש אתרים מומלצים אשמח לדעת עליהם) השאלה האם אפשר גם למכור לליסינג או כל מני חברות צד ג' כאלה (גם אם זה אומר לרדת בכמה אלפים מהמחירון) כדי לחסוך את כאב הראש בהתעסקות מול קונים פוטנציאלים וזמן המתנה ארוך וכל מני דברים כאלה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, הפוסט הראשון שלי פה היה לגבי התלבטות בין יונדאי i10 ומיני אחרות. החלטתי ללכת את סופר מיני בסוף. מה שאני יודע עד כה: הסויפט כיפית לנהיגה אבל הפלסטיקה בפנים זולה ומאחורה צפוף יחסית, וגם יש רעשים חזקים בנסיעה בכביש מהיר. פולו: מכונית "בוגרת" ושמרנית בעיצוב שלה, עם איכות פלסטיקה הטובה מבין השלוש ואיטום רעשים מוצלח. איביזה: בעצם כמו הפולו, אותו מנוע וגיר, אבל איטום רעשים פחות מוצלח. בין הפולו לאיביזה הייתי מעדיף את הפולו, רק שהעיצוב שלה משעמם יחסית. את שתי המכוניות מצאתי גם בגרסת 3 דלתות ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ה-3 ל-5 דלתות, מעבר למראה המגניב יותר בעיניי. גם הסוויפט נראית די מגניבה. המראה שלה מזכיר את המיני ONE ומיני קופר. בערך. דעת…
הודעה אחרונה מאת yonyz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שישמש אותי גם לנסיעות בתוך העיר (במשך השבוע, נסיעות של 2-3 קילומטר), אבל גם לטיולים מחוץ לעיר בסופ"שים (רכיבה על אופניים או וואטאבר). קראתי כמה ביקורות והשוואות על מכוניות מיני, ונראה כי ה-i10 היא ה"מנצחת" בקטגוריה, לפחות מבחינה פרקטית. מבחינת עיצוב אני נורא אוהב את הפיאט 500, אבל היא יקרה מדי. בכל מקרה, שמתי לב שאם מוותרים על גיר אוטומטי, מקבלים שנתון יותר גבוה וכמובן פחות קילומטרז', בהפרש די גדול. אני תוהה לגבי ההבדל בצריכת הדלק - האם הוא גדול? האם דגם הליטר יספיק לכביש מהיר (לא רק בסופ"שים, האמת)? ידוע לכם ההבדל בצריכת דלק בין ה-1 ליטר הידנית ל-1.2 ליטר האוטומטית?
הודעה אחרונה מאת yonyz, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, למיטב ידיעתכם, מה ההבדל בין ניסאן לרנו? האם מדובר באותם רכבים תחת שמות שונים או שבכלל מדובר באיכות אחרת? אני מתעניין בניסאן קשקאי, אך מישהו אמר לי שהקפצ'ור הוא בעל מנוע זהה. כמובן שיש הבדל במחיר, אך באופן אינטואיטיבי קפץ לי שניסאן זה יפני ולכן אמין יותר ומוערך יותר בשוק הפרטי. אשמח לשמוע את דעתכם, והאם בימינו עדיין צריך לחשוש מהאמינות של המכוניות הצרפתיות.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני בתהליכים של קניית רכב יד 2. אני יודע שרכב בליסינג מימוני לא מופיע ברישום ברישיון הרכב וזה ניראה כמו יד פרטית. איך אפשר לוודא שהאוטו שאני קונה אכן יד פרטית ולא היה ליסינג מימוני? כלומר, איך ניתן לדעת שלא מדובר ברכב שהיה בליסינג מימוני אלא אכן יד פרטית כמו שבעל הרכב מציין...? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tzachb, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הספציפי הזה, אבל אנסה את מזלי. בתור אחד שעכשיו מחפש רכב בסוכנויות רכב (כלמוביל, טריידמוביל וכו'...) אשר נמצאים רחוק מהאזור הבטוח שלי רציתי לדעת האם יש איזה שרשור או עזרה כלשהי לגבי מוסכים מומלצים הנמצאים קרוב לאזורים הללו של החברות. פשוט כאשר אני מגיע לגלילות וכדומה ורואה רכב מסויים אני פשוט נתקע ולא יודע היכן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמי. (חיפשתי פה בפורום אבל ראיתי רק המלצות על מוסכים באופן פרטני שאני לא יודע כלל אם הם קרובים)
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אני בדיוק מחפש רכב יד-2 ואני נעזר בפורום לא מעט, אז רציתי לתרום את חלקי: נתקלתי ביד-2 במודעה אטרקטיבית מאוד של סיאט איביזה 2013 ואחרי שיחה עם המוכר שהלהיבה אותי על הרכב אבל גם הדליקה אצלי נורה אדומה, עשיתי חיפוש קצר ברשת עלה אצלי חשד סביר שמדובר בסוחר רכב מפוקפק שמתחזה למוכר פרטי. (אבנר - 052-9650178) מצאתי שאותו אדם פרסם בפברואר ביד2 פולקסווגן פולו 2014. הנה לינק- http://www.ad.co.il/ad/3616659 בנוסף מצאתי פסק דין שבו נתבע אדם בשם "אבנר ואזה" יחד עם מוסך פולקסווגן חולון על איזשהו עניין מסריח שקשור לסחר ברכבים (אותו אדם ניסה לשכנע אותי להגיע לראות את הרכב בחולון, בסביבת אותו מוסך). לינק לתביעה - http://www.ruling.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9…
הודעה אחרונה מאת driveraz, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, ברשותי סיטרואן קסרה 2002 בנזין שמשמשת אותי נאמנה עד היום מזה כ- 9 שנים. החלטנו להתחדש בסיטרואן C5 שנת 2011 (הבנתי שהגיר האוטומט שם עדיף וגם הוסיפו עוד הילוך) והתקציב שיש לנו לטובת העניין הוא בין 55000 ל- 65000 במקסימום. מצפייה במודעות ראינו שיש אפשרות לרכוש במחירים האלו אבל יש לנו מספר שאלות: 1. האם בימינו (2016) כדאי בכלל לשקול מסירת הרכב הישן ולקיחת החדש במזומן דרך מגרש מכוניות או שעדיין עדיף לעבוד בשיטה המסורתית? 2. איזה דגם כדאי לקחת? האם לחפש בנרות את ה- 1600 טורבו (אני מדבר על בנזין), לקחת 1800, 2000 או בכלל ללכת לכיוון של דיזל? בגדול חשבתי על 1600 טורבו אבל אני רואה שקשה למצוא כאלו. 3. מה המחיר שכדאי לשלם על אחת כזו בכלל? אם היא שמורה טוב, האם כד…
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני קניית רכב, וכפי שניתן להבין מהכותרת יש 2 אופציות ביניהן אני מתלבט. הראשונה - מאזדה 3, 2008, 187,000 ק"מ, מלי סינג, 23,000 ש"ח. השנייה - טויוטה קורולה סאן 2005, 220,000 ק"מ, יד 2, פרטית וללא עבר של השכרה\ליסינג, 18,000 ש"ח. שתיהן 1.6 אוטומטיות וללא עבר של תאונות. לגבי הדרישות והצרכים: 1. חשוב לי שהרכב יהיה אמין כמה שיותר. 2.צריכת דלק טובה באופן יחסי. 3.משמש בעיקר לנסיעות קצרות יחסית בתוך העיר, ופעמיים בחודש נסיעות הלוך חזור מבאר שבע לאיזור ראשון לציון. למיטב הבנתי (ידע ממוצע לגמרי) הצריכה של הקורולה טובה יותר, אני מתלבט אם המחיר של הקורולה טוב ביחס לנתונים, והאם המאזדה לא משתלמת יותר מבחינת נתונים למרות צריכת דלק פחות ט…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אהלן, אני תוהה אם למישהו היה ניסיון אתם? ניסיון רע, ניסיון טוב, משהו באמצע - אשמח לכל דעה לגביהם.. בינתיים כל מה שמצאתי בגוגל זה שהיו להם כמה תביעות לאורך השנים. מצד שני הם טוענים באתר שלהם שמכרו עד היום כמה אלפי רכבים, לכן כמה תביעות זה לא כזה נורא. יוצא בערך יחס של תביעה אחת לאלף מכירות. תודה!
הודעה אחרונה מאת e-verr, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבלת חוות דעתכם על סיטרואן C4. להלן המאפיינים: 2008 1600 120,000 ק"מ יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטי יש היסטוריית טיפולים (עדיין לא ידוע אם עשו טיימינג - צריכים לחזור לאליי) וטיפולים נעשו אחת לשנה, ללא קשר לקילומטרז' (ז"א - הם טוענים כי הם לא הגיעו לקילומטרז' הרצוי) טסט עד אוקטובר זה בגדול. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר:נוחות, אמינות, צריכת דלק ועוד. תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת avicohen1234, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 752 אורחים (הצג רשימה מלאה)