Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

רבות דובר על התקלות של הדגם הראשון(2011-2013)

כבעלים של הדגם ,אכלתי לא מעט קש ושעות מוסך שבסופן "התקלה לא מובנת-כשהיא תחזור,תבוא ונראה מה עושים"

בין היתר: הוחלפו המצמדים, עודכנה תוכנה פעמיים-זאת במסגרת האחריות.

מתז המים בווישרים נסתם, תוקן ונסתם שוב.

הוחלף חיישן חמצן, נוקתה המצערת-תקלת חיישן החמצן חזרה.

מדי פעם הרכב רועד או "קופץ" לאחר עמידה ברמזור.

המזגן כבר לא מקרר ובחורף כדי להסיר אדים, הייתי חייב להפעיל את המזגן מה שלא תרם לצריכת הדלק

כנראה שהוספת פריאון וניקוי או החלפת המסנן יפתרו את הבעיה במזגן אבל נמאס לי מהמוסך, אני כבר לא מאמין לאף מילה של המכונאים.

יחד עם זאת, מדובר ברכב מאוד מרווח, סביבת הנהג בנויה לטעמי(ארגונומיקה מצויינת)

תנוחת הישיבה טובה מאוד, גם הנוסעים בספסל האחורי לא מתלוננים.

ישנה איזו תחושת פרימיום שמעלה חיוך כל פעם מחדש שאני נכנס לרכב.

אם בסקודה הצליחו להתגבר על התקלות המוזרות והרבות שקשורות לגיר הרובוטי והמנוע הצנום והמודגש (למזלי זה לא 1800 כי אז הייתי מוסיף צריכת שמן גבוהה לתקלות :) ) אז הרי שנשארו רק היתרונות.

כמו בכל החלטה -הלב והשכל הישר לא ממש מסכימים אחד עם השני

הלב רוצה לתת עוד צ'אנס והשכל צועק לא להתקרב .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

כמה שאני מזדהה איתך. הרכבים של הקונצרן מאוד מהנים כשהם עובדים טוב, אם רק היו עובדים טוב לפרקי זמן ארוכים יותר...

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בגיר DSG7 לא נפתרו כל הבעיות. אורך החיים שלו השתפר, אבל זה עדיין לא איפה שהיינו רוצים לראות. כרגע הגיר מצליח לשרוד 90~100K ק"מ, למרות שיש כאלה שהתקלות מופיעות אצלם מוקדם יותר. מצד השני, יש כאלה שהגיר שורד אצלם אפילו יותר, זה תלוי מתנאי עבודה שלו, פקקים ועיר לא מוסיפים בריאות.

יחד עם זאת, להבדיל ממנוע 1.2 הקודם שסבל מתקלות, המנוע החדש דווקא מוצלח יותר.

אם אתה רוצה רכב אמין מהקונצרן, רק גיר DSGG6. יש את הגיר בTDI2.0, בדגם VRS וביטי 1.4 עם 4X4.

אני חושב שרכב עם גיר כזה יהיה חויה מתקנת עבורך.

אתה מתכוון לרכוש רכב חדש מהחברה או משומש?

בכל אופן, תקלות כמו מזגן, חלונות חשמל וכד', זה מסורתי ברכבים מקונצרן VAG. במוקדם או במאוחר זה מגיע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

עכשיו, כאשר מוזכרת בעיה בחלונות חשמל, יש משהו מעצבן גם בחלון הקדמי של הנוסע, לא בטוח שזו תקלה של ממש

אך לפעמים הוא נסגר רק בפעם השניה כאשר משתמשים בכפתור הסגירה בפקד הכפתורים של הנהג.

הרכב יהיה חדש, אחרי כל הטרטורים והתקלות ,לא הייתי מסתכן ברכישת רכב יד 2.

הייטי הוא אופציה,אך אם אני מבין נכון מדובר ברכב פנאי המיועד גם לשטח ועל כן הוא בעל מתלים קשיחים יותר כמתבקש.

רכב נוסף שחשבתי עליו הוא הקרוסאובר של סוזוקי ,מדובר ברכב המתאים יותר למשפחה, לכביש ולא לשטח עם כל המשתמע מכך

היתרון היחסי הוא אבזור בטיחות שלא קיים בייטי.

החיסרון-תקלה בריפוד שמונע פתיחת כרית אוויר (דובר על כך בפורום כאן ובאתרים נוספים) תחילה היבואן ניסה להסתיר את התקלה אך כעבור זמן יצא עם הודעה רשמית.

אחרי החוויה הרעה עם האוקטביה אני רוצה רכב אמין שייכנס למוסך לתיקונים וטיפולים רשמיים של היצרן בלבד.

פורסם

ייטי זה לא בדיוק רכב פנאי שמיועד לשטח, מקסימום שבילים. אין לו הילוך כוח ו4X4 שלו לא מהסוג שדרוש לשטח קשה.

DSG6 זה הגיר מדור הראשון, זה גיר מוצלח ואמין עם מצמדים רטובים. הגיר מסוגל לעמוד עד כ35קג"מ מומנט לאומת 25קג"מ בגיר DSG7.

נכון להיום, ייטי 4X4 זה רכב הזול ביותר עם DSG6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

לגיר המוצלח יותר משודך גם מנוע טוב יותר\אמין יותר\שעבר בקרת איכות ?

כל פעם שאני רואה את נורת המנוע נדלקת ,אני מקבל כאב ראש.

המטרה היא רכב עם מתלים לכיוון הרכים , רכים מדי יטלטלו את הרכב בכביש המהיר וקשים מדי לא יתרמו לנוחות בנסיעה עירונית.

באוקטביה אם אינני טועה (מדובר בתחושה בלבד שלא מתבססת על ידע) המתלים כויילו לכיוון הקשים בכביש המהיר תענוג לנהוג ברכב (כשהמשפחה לא באוטו) , בעיר קצת פחות נוח אבל סביר. בזמנו הרכב שימש יותר לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר , ביום המצב השתנה. הרכב משמש יותר את שאר המשפחה ולכן הרצון ליותר אבזור בכלל ואבזור בטיחות בפרט.

פורסם

לא נהגתי בייטי, אבל אוקטביה החדשה ללא ספק אינה הכתובת למתלים רכים. המתלים ברכב הזה קשים מאוד, לטעמי בהגזמה.

זה בעיקר בעיה בעיר או בכבישים משובשים, בבין עירוני אני לא רואה עם זה שום בעיה.

נהגתי לפני שבוע באוקטביה MK1, המתלים ברכב הזה הרבה יותר נעימים מבאוקטביה החדשה, הרכב בולע בורות בכביש כאילו אינם קיימים. אני עם האוקטביה שלי עוקף את כל הבורות ומאט מאוד על במפרים.

אני לא יודע עד כמה מוצלח מנוע 1.4 החדש, אבל עדיין לא שמעתי על בעיות כלשהן במנוע הזה.

פורסם (נערך)

אני נוהג באוקטביה דיזל החדשה (עם DSG6). כתבתי גם רשמים שלי, יש בפורום רכב כללי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564084-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%94%D7%95%D7%92-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-TDI&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94. הכל נכון למעט צורך לעזוב את הגז במעברי הילוכים - זה נפתר כאשר איפסו מחשב גיר במוסך.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

• תוכן חדש...