Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא תמצא רכב "מושלם" ב 10 אלף.

כמו שאתה רוצה רכב לשנה שנתיים- להשתמש ולזרוק, ככה יש הרבה כאלה שחושבים בדיוק כמוך.

ולא הייתי מתמקד יותר מדי במספר הכריות האוויר ברכב. ברכבים בגיל הזה, קרוב לודאי הם כבר לא יתפקדו במקרה של תאונה.

וברכב שלא אמור לנסוע הרבה, כמו במקרה שלך, ההבדל בין רכב חסכוני לבין לא חסכוני, יעמוד על מנת שווארמה+קולה בחודש.

תנסה למצוא רכב עם קבלות כלשהם מהשנים האחרונות, ושיהיה שמור כמה שיותר. כול מי שאומר שהוא עשה טיפול אתמול או טיימינג לפני שבוע, ואין לו קבלות, קרוב לודאי משקר.

אז לקחת יונדאי אקסנט שנת 2001 בלי טסט עם קבלות על טיפולים יד2 130K ק"מ ב6K ?

המנוע היה נשמע טוב וגם השמן היה נראה טוב, הדבר היחידי שלא היה טוב זה שלא היה בה 2 כריות אוויר, וכביכול שאין טסט נגמר סוף החודש, אבל אמור לעבור בקלות.

ובנוסף, האם בכלל יש רכב שנחשב "בטיחותי" ב10K? אפילו עם כרית אוויר אחת? כי אם כן והוא דומה בהוצאות על חלקים וטיפולים לאקסנט אז כדאי לי לקחת את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי eliranll
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה להתייעץ על רכב נוסף:

יונדאי גטס 2003-2005 ? מנוע 1.35 לא GLF אוטומט.

האם הרכב הזה באמת שותה דלק ברמה מטורפת? יותר מנניח אקסנט 2002?

לא מצאתי בינתיים רכבים חדשים בכלל.

להעלות את התקציב ב1K? להמתין? להתפשר על אקסנט 2001 מצב מכני תקין?

אשמח להמלצות!

פורסם

כפי שכתבו לך בתקציב שלך צריכת הדלק שולית. אם מצאת רכב שמור ומטופל עם עדיפות להיסטוריית טיפולים- עדיף. אגב לי הייתה מיצובישי לנסר 93 שקניתי מזקנה עם 144 אלף ק"מ מטופלת מהיום הראשון במוסך מורשה מיצובישי. בהתחלה הפחידו אותי שהרכב טוחן דלק אבל וואלה אם נוסעים בעדינות השד לא נורא ואתה יודע מה? הרכב היה אצלי שנתיים ו 40 אלף ק"מ בלי תקלה אחת. הכל תלוי בצורת הנהיגה ובתחזוקה (רכב לא מותחזק יצרוך גם יותר דלק).

פורסם
כפי שכתבו לך בתקציב שלך צריכת הדלק שולית. אם מצאת רכב שמור ומטופל עם עדיפות להיסטוריית טיפולים- עדיף. אגב לי הייתה מיצובישי לנסר 93 שקניתי מזקנה עם 144 אלף ק"מ מטופלת מהיום הראשון במוסך מורשה מיצובישי. בהתחלה הפחידו אותי שהרכב טוחן דלק אבל וואלה אם נוסעים בעדינות השד לא נורא ואתה יודע מה? הרכב היה אצלי שנתיים ו 40 אלף ק"מ בלי תקלה אחת. הכל תלוי בצורת הנהיגה ובתחזוקה (רכב לא מותחזק יצרוך גם יותר דלק).

אוקיי תודה, אז זאת אומרת שאפילו גטס בהשוואה לאקסנט הפער זניח בדלק? אני רק צריך כן או לא תשובה הכי קלה בעולם.

באמת אין יותר מידי רכבים ואם זה ככה אני אלך וארכוש גטס שמורה, מה שתמיד אומרים שגטס 2003 מנוע 1.35 (לא GLF) שותה המון דלק בגירסה אוטומטית.

אם זה זניח אז אני פשוט אלך לחפש רכב עם קבלות אחרי טיימינג, מנוע לא דופק, גיר חלק, בלי תאונות וסיימתי עם זה.

פורסם

גם אם ההפרש יהיה 100 שקל בחודש לרכב שמור שצורך יותר דלק מאשר רכב קצת יותר חסכוני (לא בהרבה) אבל גמור, ברור לך שתקלה אחת יכולה לקזז את כל ה"חסכון" במוסך. עדיף רכב שמור ומטופל עד כמה שאפשר. גם אם מצאת רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מלאה והמצב שלו טוב אבל היגיע הזמן לטיימינג - תקזז ממחיר המכירה ומיד לאחר הקנייה תבצע בעצמך החלפה במוסך עם חלקים איכותיים.

• תוכן חדש...