Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Polo, SEAT Ibiza, Suzuki Swift

yonyz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הפוסט הראשון שלי פה היה לגבי התלבטות בין יונדאי i10 ומיני אחרות. החלטתי ללכת את סופר מיני בסוף.

מה שאני יודע עד כה:

הסויפט כיפית לנהיגה אבל הפלסטיקה בפנים זולה ומאחורה צפוף יחסית, וגם יש רעשים חזקים בנסיעה בכביש מהיר.

פולו: מכונית "בוגרת" ושמרנית בעיצוב שלה, עם איכות פלסטיקה הטובה מבין השלוש ואיטום רעשים מוצלח.

איביזה: בעצם כמו הפולו, אותו מנוע וגיר, אבל איטום רעשים פחות מוצלח.

בין הפולו לאיביזה הייתי מעדיף את הפולו, רק שהעיצוב שלה משעמם יחסית. את שתי המכוניות מצאתי גם בגרסת 3 דלתות ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ה-3 ל-5 דלתות, מעבר למראה המגניב יותר בעיניי.

גם הסוויפט נראית די מגניבה. המראה שלה מזכיר את המיני ONE ומיני קופר. בערך.

דעתכם?

פורסם

אתה מדבר על רכבים חדשים?

גיר ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש ביצועים לצד מראה טוב,היית מחפש איביזה3 דלתות ברמת גימור FR ומנוע TSI.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

שלום

לפני חצי שנה אולי קצת פחות הייתי באותה התלבטות על 3 הרכבים האלה

קודם שמתי לב שהרכבים עם ה 3 דלתות לא חסר כאלה ביד 2 ולכן בחרתי שלא לקנות אותם כי פחדתי מה יהיה כשאמכור

לאחר מחקר מעמיק וחיפושים שנמשכו 3 חודשים הסוזוקי סוויפט ניצחה בגלל עלויות תחזורה זולות שבשבילי ההבדל הוא משמעותי למשכורת של סטודנט וכמובן מוניטין אמינות בלתי ניתן לערעור שלא כמו האיביזה או הפולו.

לקחתי בחשבון גם שלסוויפט יש הכי פחות כוח אבל עדיין כיפית לנהיגה

אני נוסע בעיר ומחוץ לעיר 50:50 לא מרחם על המצערת והממוצע שלי הוא 1 ל16 קילומטר

מקווה שעזרתי :)

עריכה אחרונה על ידי Shlomi Tsruya
פורסם

חפש TSI.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או תגביל את נפח המנוע ל 1.2 בחיפוש.

פורסם

לא.

כפי שנאמר לך למעלה - איביזה 1.2 TSI.

הספורט זו רמת גימור ולא דגם ספורטיבי ממש.

מה שמצאת זה מנוע 1.4 עם 85 כ"ס וה1.2 שהמליצו לך עליה היא עם 105 כ"ס.

פורסם

מצאתי, ידני 1.2 זה לגמרי מחוץ לתקציב. אוטומטי יש מ-2011 עם 80K ק"מ ב-47K. לא יודע אם זה שווה את זה...

פורסם

פות"ש - ציינת 3 דגמים, אבל כלל לא פירטת מה השימוש הצפוי לרכב. למשל - ספסל אחורי צפוף הוא חסר משמעות אם אינך נוסע בקביעות עם 4-5 נוסעים.

יתכן שיש דגמים נוספים שיתאימו לך, פרט קצת מה הצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספסל אחורי צפוף לא משנה לי בכלל, הכלב יסתדר בלי בעיה. ירדתי מהסוויפט כי אי אפשר להכניס לתוכה אופניים עם הורדת המושבים האחוריים, והבנתי שקשה לחבר לה מתקן.

את הפורד פיאסטה ראיתי אתמול, רכב במצב מושלם ממש, עם ק"מ נמוך והכל, אבל איך שהתיישבתי בתוך הרכב - התבאסתי. הוא ממש עלוב בפנים וכל ה-LAYOUT מבולגן ולא ברור. מסתבר גם שאי אפשר לכוון את גובה מושב הנהג, שזה פשוט מגוחך ברכב שעולה כמעט 100K חדש.

היום אלך לראות POLO YOUNG. הצצתי דרך החלון של אחת חונה כזאת, והיא נראית בליגה אחרת ממש. הכל מסודר וברור.

• תוכן חדש...