Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא גם מגיע עם גג ו4 גלגלים :wink:

בכל מקרה למרות שמדובר במנוע 1.2 היא לא נחשבת מוצלחת במיוחד ולראיה אפשר לראות את המחיר הנמוך שהיא נסחרת בו.

פורסם

מחיר לא משקף את הצלחה של הרכב,היאריס שומרת על ערכה בצורה טובה,האם היא גם הכי טובה? לא.

לכן אין קשר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היא גם מגיע עם גג ו4 גלגלים :wink:

בכל מקרה למרות שמדובר במנוע 1.2 היא לא נחשבת מוצלחת במיוחד ולראיה אפשר לראות את המחיר הנמוך שהיא נסחרת בו.

:lol:

פותח השרשור - כדאי שתלך ותראה את הרכב, תשב בו, וגם תעשה נסיעת מבחן.

פורסם

לא ניסחתי את עצמי בצורה ככ מוצלחת,

הרכב לא פחות מוצלח כי הוא נמכר במחיר נמוך, הוא נמכר במחיר נמוך כי הוא פחות מוצלח.

ביצעתי נסיעת מבחן על הדגם הקודם (לא החדש שהחל להימכר לאחרונה) ומבחינת הרגשה וביצועים הוא הרגיש פחות נעים וזריז ממכוניות מיני עם מנוע 1.0.

פורסם

המנוע של הספארק לא גמיש ולכן אוהב סלד גבוהה,ולכן במאמץ יהיה לו יתרון וזה מבדיקה שערכתי מול הפנדה שהייתה לי.

אגב אתה בטוח שלא נסעת על מנוע ה1.0?:wink:

פורסם

דבר ראשון ממליץ לך ללכת על ידני במידה ואין לך בעיה לנהוג בידני עדיף לך בהרבה, יותר חסכוני וגם יהיה יותר זול,

אני הייתי הולך על הI10 או הקיה פיקנטו, אני אישית יותר אוהב את הפיקנטו לא יודע פשוט יותר מחובר לרכב הזה ( אולי כי היה אותו לאשתי שנים רבות והיא מאוד אהבה) ממליץ לך לפני שאתה קונה תלך תנהג על 2 הרכבים תראה מה יותר נוח ומתאים לך, שניהם יתאימו לך זה בטוח עכשיו זה רק עניין של נוחות

פורסם

תודה. אני לא מת על המראה של ה-i10 הישנות אז כנראה שאלך על פיקנטו. האם אפשר לחבר מתלה לאופניים לפיקנטו?

פורסם
הייתי הולך על סיאט מיי/פיקנטו/ספארק.

אני הלכתי על 1.2 כי אני נוסע הרבה בינעירוני ובבדיקות שעשיתי ה 1.0 כנראה לא היה עושה עבודה מספיק טובה. אני חושב שההפרשים בצריכת הדלק די מינורים בהשוואה ולא באמת שיקול. מחיר הרכב כמובן יקר יותר.

אני בחרתי בפיקאנטו 1.2, היא מאובזרת מצויין עם כל החלונות חשמל ומערכת מוזיקה טובה עם שליטה מההגה ובלוטוף. את הצורה שלה אהבתי יותר מה I-10 אבל זה לגמרי עניין של טעם. גם השוק שלה תוסס ומלא חיים

פורסם

תודה, אני אנסה את שתיהן ואחליט. אגב, התכוונתם לנסיעת מבחן אצל היבואן ממש? הרי אני לא הולך לקנות חדש...

פורסם

אתה יכול לעשות סיבוב גם על הרכב של המוכר.

פורסם

אתמול הלכתי לראות פורד פיאסטה 2012. מצב מושלם ממש, רק 32K ק"מ, אין מכות או משהו. אבל מה - אי אפשר לשנות את גובה מושב הנהג. :|

חוץ מזה שהאוטו נראה ממש פשוט מבפנים, יותר עלוב מפורד פוקוס מ-2006.

היום אלך לראות פולו יאנג מ-2012. שמעתי שהם מפנקים את הנהג בכוונון גובה בכל הדגמים. :D

• תוכן חדש...