Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שישמש אותי גם לנסיעות בתוך העיר (במשך השבוע, נסיעות של 2-3 קילומטר), אבל גם לטיולים מחוץ לעיר בסופ"שים (רכיבה על אופניים או וואטאבר).

קראתי כמה ביקורות והשוואות על מכוניות מיני, ונראה כי ה-i10 היא ה"מנצחת" בקטגוריה, לפחות מבחינה פרקטית. מבחינת עיצוב אני נורא אוהב את הפיאט 500, אבל היא יקרה מדי.

בכל מקרה, שמתי לב שאם מוותרים על גיר אוטומטי, מקבלים שנתון יותר גבוה וכמובן פחות קילומטרז', בהפרש די גדול. אני תוהה לגבי ההבדל בצריכת הדלק - האם הוא גדול?

האם דגם הליטר יספיק לכביש מהיר (לא רק בסופ"שים, האמת)?

ידוע לכם ההבדל בצריכת דלק בין ה-1 ליטר הידנית ל-1.2 ליטר האוטומטית?

פורסם

בתור בעלים של יונדאי I10 באמת המנצחת של הקטגוריה, יש לה מרווח פנים גדול, לא מורגש שזה רכב קטן, יציב מאוד בכביש, נוחות נסיעה גבוהה מאוד ובידוד רעשים מוצלח (ראה מבחנים). יש לי את מנוע 1.2 שמגיע עם גרסת האבזור הגבוהה ביותר והאבזור מפנק בהחלט. יש דיבורית בלוטות ושליטה מההגה, יש תאורה עוקבת פנייה, תאורת יום, חיישני לחץ אוויר בצמיגים, 4 חלונות חשמליים, כוונון מראות חשמלי, ואפילו בחורף האחרון האוטו עשה התראה על קרח על הכביש! מגניב מאוד! המנוע בסדר גמור, מתאים בהחלט לנסיעה בינעירונית. מנוע 1.0 חלש מאוד וזה סכנה לצאת איתו לכביש מהיר, לא ממליץ. הוא מתאים רק לעיר. באמת המנצחת של הקטגוריה ללא ספק, בהתחלה לפני שרכשתי אותה קפצתי לאולם תצוגה קיה כדי לראות את הפיקנטו- תוך שתי דקות בדיוק ברחתי משם מרוב שהפיקנטו היה בכלל לא מרווח ומרגיש קטן באמת וקלסטרופובי וגם המושבים לא נוחים.

פורסם

הבדלים בצריכת דלק-יצרן

עירוני 12.5 בינעירוני 19.6 לאוטומט 1.25 מול 16.6 עירוני ו25 בינעירוני לליטר ידני.

אם אתה שוקל את הI10 1.25 אוטומט אתה יכול לשקול גם את הספארק החדשה בגרסאת LTZ.

גם רכב זריז יותר עם מנוע גדול יותר, גם המון אבזור-תתקשה למצוא את אותו אבזור בקטגוריה וגם בקטגוריה שתיים מעליה וגם חסכונית יותר מהיונדאי תודות לגיר הרציף.(חדשה כמובן).

פורסם

ספארק חדשה לא בתקציב. התקציב הוא עד 40K. הסתכלתי על שנתונים 2010 עד 2012. אני בהחלט מעדיף את המראה של הספארק, בעיקר כי רוב ה-i10 ביד 2 הן בצבעים משעממים.

פורסם

לספארק יש יתרון של זריזות לעומת מנועי ה 1.0 של המיני,העיקר טענות של צריכת דלק לא טובה היו לגבי התיבה האוטומטית של היונדאי וקיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כלומר אם אני הולך על ידני, אז עדיף ספארק?

אילו מגבלות יש בספארק הבסיסית ביותר, שנת 2010 עד 2012?

האם כל החלונות חשמליים ונפתחים עד הסוף? נעילה מרכזית? יש בכולן מזגן, אני משער?

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, פשוט בביקורת CarBuyer ביוטיוב אמרו שאין מזגן בדגם הבסיסי. טוב נו, הם באנגליה.

הדבר היחידי שאני לא עובד באוטו הזה זה את מה שציינו בביקורת: במהירות גבוהה, כלומר כביש מהיר, יש רעש חזק מאד מהמנוע ומהכביש עצמו. האם זה משהו שהם שיפרו באחד השנתונים? אני רואה שגם 2013 נכנס בתקציב שלי, בהנחה שזה ידני.

פורסם

יש הבדל באיבזור בין המדינות.

פורסם

המושב מתכוון לגבוה אבל ההגה לא מתכוון בכלל.

• תוכן חדש...