Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למיטב ידיעתכם, מה ההבדל בין ניסאן לרנו? האם מדובר באותם רכבים תחת שמות שונים או שבכלל מדובר באיכות אחרת?

אני מתעניין בניסאן קשקאי, אך מישהו אמר לי שהקפצ'ור הוא בעל מנוע זהה. כמובן שיש הבדל במחיר, אך באופן אינטואיטיבי קפץ לי שניסאן זה יפני ולכן אמין יותר ומוערך יותר בשוק הפרטי.

אשמח לשמוע את דעתכם, והאם בימינו עדיין צריך לחשוש מהאמינות של המכוניות הצרפתיות.

פורסם (נערך)

הקשקאי גדול יותר מהקפצ'ור.

השנה יחל שיווק הקאדג'ר שהוא תואם קשקאי.

הקפצ'ור בגודל של ג'וק פחות או יותר.

בעקרון ההבדל הבולט ביחידת ההינע הוא שהקשקאי מצויד בגיר רציף בעוד הקפצ'ור בגיר רובוטי.

רנו ניסאן עקב השיתוף פעולה שלהם(הם בעצם שותפות בין החברות בקצרה) חולקים מכלולים בכמה דגמים.

בסופו של יום זה עניין של פירוש היצרן לרכב ולמה אתה מתחבר יותר.

בקפצור הוא מייצר עוד 5 כ"ס.

בכללי , אני חושש יותר ממכלולים ספציפים שעושים בעיות (DSG ומנועי THP למשל) מאשר מוצא הרכב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
הקשקאי גדול יותר מהקפצ'ור.

השנה יחל שיווק הקאדג'ר שהוא תואם קשקאי.

הקפצ'ור בגודל של ג'וק פחות או יותר.

בעקרון ההבדל הבולט ביחידת ההינע הוא שהקשקאי מצויד בגיר רציף בעוד הקפצ'ור בגיר רובוטי.

רנו ניסאן עקב השיתוף פעולה שלהם(הם בעצם שותפות בין החברות בקצרה) חולקים מכלולים בכמה דגמים.

בסופו של יום זה עניין של פירוש היצרן לרכב ולמה אתה מתחבר יותר.

בקפצור הוא מייצר עוד 5 כ"ס.

בכללי , אני חושש יותר ממכלולים ספציפים שעושים בעיות (DSG ומנועי THP למשל) מאשר מוצא הרכב.

סתם שאלה יואב שלא כל כך קשורה לאשכול.

בעבר נאמר לי שלא כל מותג רכב יוכל לייצר רכבי יוקרה אז איך רנו הפסיקו את הייצור של הלאטיטיוד מכיוון שאין להם שם "מנהלי" וניסאן מייצרים רכבים מכל הגוונים ? הרי זה לא שניסאן זה פורשה...

פורסם

הקאדג׳ר מאוד קרוב, כבר עבר תקינה ולהבנתי הגרסה החזקה תגיע עם 130 כ״ס כך שאם אתה מחפש רכב גדול כמו הקשקאי, אולי שווה להמתין קצת ולראות כיצד המקביל של רנו יתומחר.

פורסם

זה עניין של שווקים. השוק של ניסן בארהב גדול יחסית והוא מותג יותר מבוסס שם. בארהב מכוניות מנהלים ( משפחתיות גדולות ) הן סגמנט מאוד נמכר, ואילו באירופה סגמנט רכבי הסופר-מיני גדול יותר ולכן רנו כמותג המבוסס יותר באירופה מציע דגמים יותר קומפקטיים.

בכל אופן רבים מהרכבים חולקים את אותם מכלולים ( מנועים, גירים, דיפונים, מקשים, מערכות מולטימדיה וכו'... )

פורסם

תודה רבה. בכל מקרה מבחינת אמינות, האם בגלל שיתוף הפעולה בין שתי החברות, הסטנדרטים הם זהים?

כלומר, היום זה לא נכון שניסאן אמינה מרנו ולהפך?

פורסם

לא כל דגמי ניסאן חופפים לרנו יש מנועים שהם נטו רק בניסאן בארץ לפחות.

כגון באלמרה או מיקרה או ג'וק.

הייתה תקופה שהגיר הרציף בג'וק עשה בעיות.

רק בגזרת הדיזל שרנו ניסאן תאומים.

הקשקאי האחרון אכן קיבל מנוע של רנו.

פורסם
סתם שאלה יואב שלא כל כך קשורה לאשכול.

בעבר נאמר לי שלא כל מותג רכב יוכל לייצר רכבי יוקרה אז איך רנו הפסיקו את הייצור של הלאטיטיוד מכיוון שאין להם שם "מנהלי" וניסאן מייצרים רכבים מכל הגוונים ? הרי זה לא שניסאן זה פורשה...

רנו הפסיקו לייצר את הלאטיטיוד כי היא בעצם רכב קוריאני בשם סמסונג SM5.

רנו הציגו ובחודשים הקרובים צריכים להתחיל לשווק בארץ את הטאליסמן.

לשאלת הפורשה שלך, בז'נבה רנו הקימו לתחייה את המותג אלפיין שאמור להתחרות בפורשה 718 בדגם שהוצג כרגע.

לגבי השאלה הראשית, כמו שנכתב מעליי יש לא מעט חפיפה בחלקים של 2 היצרניות, המנוע בקליאו RS זהה למנוע בניסאן ג'וק ניסמו בעוד שמשוטי ההילוכים באים מGTR (כן, מוזר).

ברמת הסחירות כנראה שמר ישראל ישראלי וחברו הטוב לוי יצחק יגידו לך שניסאן היא יפנית והרבה יותר אמינה ולכן כדאי שתשלם יותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...