Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יהיה לך נוח בסיטרואן-C4-פיקאסו עם 5 מושבים שהגיעה עכשיו לארץ.

אינני מכיר את הרכב אבל המבנה הגבוה והמיניוואני שלו אך מבלי היותו ג'יפ/ג'יפון יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש - מרחב וגישה נוחה אל ו-מ הרכב.

שווה לבדוק לדעתי,

בהצלחה.

פורסם

1. ההלוואה צמודה למיסים החלים על הונדה סיוויק קומפורט ביום השחרור מהמכס - כלומר אם המיסים הם 66000 - זה מה שההלוואה העומדת שלך "שווה"

2. המיסים החלים על סוזוקי קרוסאובר - נמוכים למדי וגם הוא יעלה בסביבות 80K+

3. נראה שדגם ה-1.8 של האוונסיס יהיה במקרה שלך זול מהקורולה - ממליץ לבדוק זאת.

4. ההלוואה היא לכיסוי המיסים בלבד, ולכן אם המיסים נמוכים ההלוואה נמוכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא לא כזאת גדולה כמו שאתה חושב.

בסך הכל 9 ס"מ לאורך מפרידים בינה ובין הקורולה, ברוחב מדובר ב-3 בלבד. בסיס הגלגלים אגב זהה.

האוונסיס 1.8 יכולה להיות דיל מאוד מעניין במחיר נמוך משל הקורולה. אני זוכר שתנוחת הישיבה בה קצת פחות גבוהה והכניסה פחות נוחה אבל אני שם לב מהפוסטים שלך שאתה בודק זאת היטב בכל רכב כך שאתה תדע מה טוב בשבילך.

פורסם

תבדוק גם את האופל מוקה - המיסים עליה גבוהים יחסית, ולפחות לי היא היתה נוחה לכניסה ויציאה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפי כל המבחני דרך שראיתי וקראתי , על הנייר ג'אז היא הרכב ההגיוני לבחירה.

בעיר-מתלים לא קשיחים, קל לחניה .

מחוץ לעיר-די שקט בד"כ ,מתחיל להרעיש בהאצה חזקה -כמובן שמדובר בחסרון אבל צריך גם לדעת להתגמש .

במציאות, לא ממש התרשמתי מהרכב-כמובן שמדובר בהתרשמות ראשונית , אולי קצרה מדי בכדי להבין את מה שיש לרכב להציע.

כניסה ויציאה היו סטנדרטיות-לא הרגשתי קושי כלשהו וזה כבר טוב.

המושב לא מהודק מספיק, באוקטביה התרגלתי שהצלע הימנית של המושב מחזיקה את הגב.

הגה קטן מדי.

מושב אחורי-אני צריך מקום להסעת 3 ילדים , מושב קצת יותר רחב ויותר רך יהיה בול מה שצריך.

אין צורך בפתחי מזגן מאחורה, הילדים נוטים לשחק איתם.

תא מטען קצת יותר גדול יהווה יתרון, לעומת זאת, תא מטען ממש גדול (כמו של האוקטביה למשל) הוא מקום לחפצים מיותרים.

פורסם (נערך)

האם רכב עם מנוע דיזל יותר משתלם נוכח ההטבה בדמות ההלוואה העומדת?

תוך כדי חיפוש ונבירה במפרטי רכב שונים , מצאתי קיה סיד שיכולה להיות פתרון מעולה לנוחות הישיבה

ישנו דגם אחד שכולל תמיכה לגב התחתון (של שני המושבים הקדמיים-כך גם הנוסע ירוויח :) )

באותו הדגם המנוע דיזל .

מחר אגש לסוכנות קיה בכדי לברר , האבזור סיקרן אותי .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הדגם עם ששת ההילוכים הוא הדגם הישן, שהרבה פחות חסכוני מהחדש.

התיבת הרובוטית כפולת המצמדים של קיה כבר הוכיחה את עצמה בדגם הבנזין שחוגג בימים אלה שלוש שנים לקיומו.

במקרה של קיה - התיבת הרובוטית היא דווקא יתרון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הייתי פעם נוספת בהונדה, סוכן המכירות ציין שאם לא אנצל את ההלוואה במלואה ,תהיה לכך השפעה על קצבת הניידות וגם על גובה הקצבה הבאה.

הסוכן כביכול בא לקראתי אבל הוא בעל עניין.

ניסיתי שוב פעם לבדוק את הסיוויק ויצאתי עם ברך כואבת.

לגבי הקיה, תיבת ההילוכים הרובוטית דומה לזו החדשה בוואג-עם 6 הילוכים ומצמדים רטובים?

גם המנוע הוכיח את עצמו ?

הקיה מסקרנת ,האם בצדק?

פורסם

הנציג מבלבל את המוח, כל עוד נפח המנוע גדול מ-1300 סמ"ק לא תהיה פגיעה בקצבה. אל תרכוש רכב שלא נוח לך. הקיה בהחלט מסקרנת.

התיבת הרובוטית של קיה אמינה ללא תקלות או מחלות ידועות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...