Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי הדרך המהירה ביותר למכור את הרכב תלויה במצב שלו:

1. קילומטרז'

2. יד - פרטית/ליסינג/ השכרה ועוד

3. היסטוריית טיפולים

4. תאונות( ירידת ערך/שלדה/קצה שלדה)

למה חשוב לדעת?

טוב ששאלת.

נניח והרכב עבר תאונת עם פגיעה קשה בשילדה + השכרה לשעבר + קילומטרז' גבוה = הדרך המהירה ביותר זה דרך מגרש

קילומטרז' נמוך+ יד 1 פרטי + ללא תאונה +היסטורית טיפולים מסודרת = אתר סוויץ' או מכירה פרטית במחיר נמוך מעט ממה שמבקשים

סוויץ להבנתי לא לוקחים רכב עם 160 אלף קילומטר או יותר בנוסף לא לוקחים רכב לא מפרטי או פגיעה בשלדה

תודה רבה!

לצערי דיברתי עם סוויץ' והם לא רלוונטים משום שהם מתעסקים עם רכבים מסוף 2008 ומעלה, אז פספסנו בכמה חודשים.

הרכב עבר את כל הטיפולים, יד ראשונה, קילומטרז נמוך (81 אלף) ובמצב טוב.

עבר כמה תיקוני פחחות במהלך השנים, לא משהו חריג, ולא הייתה פגיעה בשלדה.

האם ניתן לפרסם בפורום כאן מכונית למכירה? אם כן, באיזה פורום ואיך עושים זאת?

לחילופין באיזה לוח מכירות הכי כדאי לפרסם?

כמה אנשים אמרו לי שהכי מומלץ ביד 2, זה נכון?

תודה רבה רבה לכם על העזרה, זו פעם ראשונה שאני מתעסק במשהו כזה והאינפורמציה שאני מקבל כאן ממש עוזרת לי.

אז שוב תודה :)

פורסם

הכי מומלץ זה יד 2 אבל תפרסם בכולם.

כמה שיותר חשיפה יותר טוב.

אם יש סבלנות תתחיל לפרסם במחיר קרוב למחירון ותוריד לפי כמות הפניות (הרבה פניות תשאיר את המחיר/ אין פניות תוריד את המחיר)

אם אתה מעוניין למכור כמה שיותר מהר תראה מה המחיר הכי נמוך ביד 2 ותפרסם המחיר הזה.

• תוכן חדש...