Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון כאן, אם לא, אשמח להפנייה למקום הרלוונטי.

יש לנו רכב, סובארו B3 משנת 2008

מהרבה סיבות ושיקולים הגענו למסקנה שהגיע הזמן למכור אותו.

רק למכור, לא לעשות טריידאין ולהחליף באחר, אלא פשוט למכור ולהישאר עם רכב אחד בלבד.

רציתי לדעת מה האופציות והשיטות המומלצות למכירה

אני מתאר לעצמי שכמובן אפשר לשים בכל מני לוחות מכירה כאלה ואחרים (אם יש אתרים מומלצים אשמח לדעת עליהם)

השאלה האם אפשר גם למכור לליסינג או כל מני חברות צד ג' כאלה (גם אם זה אומר לרדת בכמה אלפים מהמחירון)

כדי לחסוך את כאב הראש בהתעסקות מול קונים פוטנציאלים וזמן המתנה ארוך וכל מני דברים כאלה.

תודה רבה

פורסם

לפרסם כאן, וביד 2 ולמכור לראשון שיבוא.

סוחרים במגרשים יעשו ממך קבב קצוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש מספיק ביקוש לרכב הזה. פרסם במחיר אטרקטיבי מאוד ביד 2 ודי מהר תמכור.

כך גם בסויץ' אבל שם יש איזו התעסקות מסויימת לדעתי.

אופציה אחרת זה מגרש. שם תמכור מיידית תמורת מזומן. אתה תפסיד אלפים רבים.

פורסם
אתה יכול לנסות באוטוסנטר יתכן שגם סוויץ' רלוונטי עבורך.

תודה רבה זיו!

אני מעט חושש ממה שדיסקו כתב, האם הם באמת שוחטים עד כדי כך?

אני מוכן לוותר על אחוז מסויים מהמחירון תמורת מכירה מהירה וללא כאבי ראש של הרכב

אבל אם הם לוקחים עמלה לא הגיונית, אז זה מבאס

פורסם
יש מספיק ביקוש לרכב הזה. פרסם במחיר אטרקטיבי מאוד ביד 2 ודי מהר תמכור.

כך גם בסויץ' אבל שם יש איזו התעסקות מסויימת לדעתי.

אופציה אחרת זה מגרש. שם תמכור מיידית תמורת מזומן. אתה תפסיד אלפים רבים.

קודם כל - טוב לדעת שיש ביקוש לרכב הזה (לא ידעתי)

יחד עם זאת, ואולי התפיסה שלי שגוייה

קצת אין לי כח להתעסק בפרסום ביד 2, על כל המשתמע מכך - צילום, מילוי כל הפרטים, התעסקות מול קונים פוטנציאלים, התמקחות במחיר וכו' וכו' וכו'

אני מוכן לשלם פרמייה (אם היא סבירה) ושיעשו את זה בשבילי, .

השאלה האם סוויץ' לדוגמה - זו אופציה מוצלחת, או שמא העמלה כל כך גבוהה שזה פשוט לא משתלם בעליל?

פורסם

סוויץ' זה פתרון נהדר לטעמי. אתה 'על הגבול' כי הם מקבלים מכוניות עד גיל 8 - שזה עכשיו. תתקשר ותשאל אותם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
סוויץ' זה פתרון נהדר לטעמי. אתה 'על הגבול' כי הם מקבלים מכוניות עד גיל 8 - שזה עכשיו. תתקשר ותשאל אותם.

תודה!

מחר אתקשר אליהם ואראה אם זה רלוונטי :)

פורסם

עניין נוסף הוא תמחור המשך החזקת הרכב לצורך קבלת מחיר גבוה יותר. אם מדובר בתקופה קצרה זה מוצדק, אולם אם החזקת הרכב עולה כח חודש 1000-2000 ש"ח (ירידת ערך, רישוי, ביטוח, טיפולים, דלק) - הרי שיתכן מאד שעדיף להתגמש במחיר כדי להפטר ממנו מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אישית שמתי רכב למכירה במגרש פרטי תמורת דמי תיווך. מכיר עוד כמה שעשו זאת. לאחר כשבועיים באתי, לקחתי כסף וחתמתי על העברת בעלות. אפס התעסקות. בזמנו זה היה כ 1500 ש"ח על רכב שעולה 30,000. עם קצת מזל אתה מעיף תוך זמן קצר. אותו העיקרון בסוויץ, שם גם יש אפשרות להשאיר את הרכב.

פורסם

תסתכל מי מוכר הכי נמוך ביד 2 - תפרסם ב-500 שקל פחות ממנו ותמכור לראשון שמגיע. סוחר יתן לך בערך 20% מתחת למחיר הנמוך ביותר בלוח.

פורסם

לפי דעתי הדרך המהירה ביותר למכור את הרכב תלויה במצב שלו:

1. קילומטרז'

2. יד - פרטית/ליסינג/ השכרה ועוד

3. היסטוריית טיפולים

4. תאונות( ירידת ערך/שלדה/קצה שלדה)

למה חשוב לדעת?

טוב ששאלת.

נניח והרכב עבר תאונת עם פגיעה קשה בשילדה + השכרה לשעבר + קילומטרז' גבוה = הדרך המהירה ביותר זה דרך מגרש

קילומטרז' נמוך+ יד 1 פרטי + ללא תאונה +היסטורית טיפולים מסודרת = אתר סוויץ' או מכירה פרטית במחיר נמוך מעט ממה שמבקשים

סוויץ להבנתי לא לוקחים רכב עם 160 אלף קילומטר או יותר בנוסף לא לוקחים רכב לא מפרטי או פגיעה בשלדה

• תוכן חדש...