Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לקבל את עזרתכם במציאת רכב חדש על סמך הקריטריונים שאציין בהמשך.

צרכים-

ישיבה גבוהה יחסית.

סביבת נהג מרווחת-רצוי מושב עם צלעות תומכות עם תמיכה לגב התחתון(לא חובה ).

הגה טלסקופי.

החנייה הפרטית בבית היא 4.4 מ' לאורך ;4.5 מ' לרוחב.

העדפות-

מאובזרת באבזור בטיחות מובילאי.

מולטימדיה שתכלול מצלמה אחורית או חיישני רוורס (רצוי גם חיישנים קדמיים אפילו בתוספת תשלום).

כניסת חשמל 12 וולט אחת לפחות.

כניסת usb -כניסת aux במידה ואין דיבורית (רצוי שתהיה דיבורית אבל לא חובה ).

שמירת ערך טובה עד סבירה-רכבים צרפתיים\סיניים\איטלקים יורדים מהפרק.

מתלים ובלמים רכים-הרכב יבלה רוב הזמן בתוך העיר ולעיתים רחוקות ישמש לנסיעות ארוכות.

מנוע ללא טורבו,1400 לפחות.

פשרות-

באגז' מרווח.

מושבים אחוריים מתקפלים.

מרווח ראש\ברכיים במושב האחורי.

תיבה רובוטית-לא ברור איך אבל בראפיד הצליחו לדעתי להתגבר על הקופצנות המאוד מעצבנת המאפיינת תיבה זו.

מעדיף רכב ללא נטיה ספורטיבית-מעדיף נהיגה רגועה, רכב לא נועד לריגושים, מדובר בכלי תחבורה ותו לו.

צריכת דלק נמוכה-גם 1\12 זו צריכה סבירה, נסועה משוערת כ15K בשנה לכל היותר.

תקציב לרכב חדש-עד 140K

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם (נערך)

את ההונדה כבר יצא לי לראות בכבישים ,לדעתי היא מאוד רחבה . העיצוב דמוי חללית נראה מעניין.

יונדאי וקיה על הנייר מאוד דומות (כמו אוקטביה וג'יטה למשל ) מה בכל זאת ההבדל בין השתיים ?

יונדאי מיועדת לליסינג מה שיתבטא בשחיקת מחיר בזמן מכירתה או שאני טועה ?

סיד נראת יותר מעניינת רק צריך לברר האם הגיר שופר לעומת הגיר הגרמני.

ראיתי סרטון שבו הראו את העיצוב של היונדאי בהשוואה לגולף- נראה כמו "העתק-הדבק"

ביונדאי כנראה על מנת שלא יתבעו על גניבת עיצוב - הכל טיפה יותר מעוגל וישנה בתוספת תאורה כחולה מציקה .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

היום הייתי באולם תצוגה של הונדה .

מבחוץ הסיוויק מאוד מרשימה , הפנסים האחוריים הבולטים לא מצאו חן בעיניי

יתר על כן, אם נבחן אותם מבחינת השימוש היומיומי-העובדה שהם כ"כ בולטים מקשה על חנייה

ישנו חשש לשרוט או לפגוע בהם .

תנוחת הישיבה כלל לא גבוהה- בכדי להכנס לרכב הייתי צריך להזיז את הכיסא עד הסוף וגם להנמיך

את המושב, כשעשיתי זאת ,הרגשתי שאני יושב כמו בכל רכב ולא טיפה מעל כמו שאני רוצה.

כאשר הגבעתי את המושב, הברכיים פגעו בהגה .

אני כלל לא גבוה ,זו פעם ראשונה שהייתי צריך להתאים את תנוחת הישיבה במספר פעולות שונות

גם אז משענת המושב הרגישה לי רחבה מדי ולא תומכת מספיק.

יש לציין לטובה את החומר ממנו עשוי הריפוד , צבע הבאז' מאוד יפה אבל לא פרקטי בעליל.

אבזור-כל האבזור שאני מחפש קיים ברכב .

סביבת הנהג בנויה טוב, למרות כמות הפתורים הרבה, קל להגיע לכל כפתור ואם הזמן אפשר להתרגל לתפעול .

פורסם

נהגתי וגם ישבתי מאחור לא מעט על הונדה סיויק 2013 .

האוטו לא נוח במיוחד מאחור למרות המראה המרשים.

לחיוב אציין שהוא חזק וחסכוני . ראיתי 1 ל 13 בעוד שבקורולה מהעבודה שנוסעת בתוואי דומה ראיתי קצת פחות מ 1 ל 12

פורסם

מה תהיה השפעתו של מנוע דיזל בקיה סיד על עלויות התחזוקה של רכב זה ובפרט עלויות טיפולים\ביטוח .

באתר "אוטו" רכב זה מומלץ עם מנוע דיזל שיעבוד עם תיבה רובוטית בעלת 7 הילוכים וביחד הם ישפרו את צריכת הדלק ונוחות השימוש בגיר הרובוטי בעיר .

תודה

• תוכן חדש...