Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין כבר לסגור על רכב בשבוע הקרוב, אני עדיין לא יודע על איזה רכב...

הגיפונים שנכנסים בתקציב שלי הם

ford kuga 1.6 turbo

kia sportage 2.0 urban

nissan qashqai

ביצעתי נסיעת מבחן על הקוגה והספוטראז' על הניסאן אבצע בשישי הקרוב לכן אני לא אתייחס אליו כרגע....

אם אני אסתכל על נוחות וההנה בנסיעה אני חד משמעית אלך על הקוגה, הוא חזק מאוד, יציב, נוח

אבל ברגע שאני חושב על המחירון שלו בעוד חמש שנים גורם לי קצת לחשוש

אני מתכנן לרכוש בהלוואת בלון לחמש שנים (60% מהרכב משלם במשך 5 שנים ו40% הנותרים בסוף תקופה) ויש לנו הנחה בסך של 10,000 שקל על הקוגה(החודש) ממועדון "חבר"

זאת אומרת שאם ניקח לדוגמא את הקוגה שעולה לי 150,000, בסוף תקופה נצטרך לשלם 60,000

ואם ניקח לדוגמא אני הספורטאז שתעלה לי 145,000 (הנחת "חבר") בסוף תקופה נצטרך לשלם 58,000

על הסופרטאז' אין לי ספק שהוא יעלה יותר מה 58,000 בסוף תקופה, החשש שלי לגבי הקוגה שהרבה פחות נפוץ ומבוקש, אם אני הולך לפי האתר car cost(עד כמה אפשר לסמוך על הערכה שלהם?) הרכב יהיה שווה באזור ה66,000

אני לא מחפש להישאר עם כסף ביד לאחר שאני אמכור את הרכב בעוד 5 שנים אבל שאני לא אצטרך להשלים כסף על מנת לכסות את ההלוואה

אני אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי..

תודה!

בר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה את הקוגה, נכון?

ונניח שהעסקה תשאיר אותך בסוף תקופה רק עם 2000 שקלים או עם מינוס של 3000 שקלים - זו סיבה שבגללה תעדיף 5 שנים להיות עם רכב שהוא עבורך seconed best ?

אם הקוגה 'עושה לך את זה', לך עליה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה רוצה את הקוגה, נכון?

ונניח שהעסקה תשאיר אותך בסוף תקופה רק עם 2000 שקלים או עם מינוס של 3000 שקלים - זו סיבה שבגללה תעדיף 5 שנים להיות עם רכב שהוא עבורך seconed best ?

אם חהקוגה 'עושה לך את זה', לך עליה.

אחת התגובות היותר טובות שקראתי פה.. שאפו

פורסם
אזאת אומרת שאם ניקח לדוגמא את הקוגה שעולה לי 150,000, בסוף תקופה נצטרך לשלם 60,000

ואם ניקח לדוגמא אני הספורטאז שתעלה לי 145,000 (הנחת "חבר") בסוף תקופה נצטרך לשלם 58,000

על הסופרטאז' אין לי ספק שהוא יעלה יותר מה 58,000 בסוף תקופה, החשש שלי לגבי הקוגה שהרבה פחות נפוץ ומבוקש, אם אני הולך לפי האתר car cost(עד כמה אפשר לסמוך על הערכה שלהם?) הרכב יהיה שווה באזור ה66,000

אני לא מחפש להישאר עם כסף ביד לאחר שאני אמכור את הרכב בעוד 5 שנים אבל שאני לא אצטרך להשלים כסף על מנת לכסות את ההלוואה

אני אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי..

תודה!

בר.

קח בחשבון שהערך של הרכב בסוף התקופה יהיה נמוך מכל ההערכות שלך. לפחות בגיזרה של הספורטאז' אני צופה הצפה של השוק ועודף היצע גדול שיגרום לתהליך דומה לזה של מאזדה 3 שנסחרת לעיתים ב-20-40 אחוז פחות מהמחירון בשל עודף היצע גדול.

אם אתה צופה שיהיה לך מהיכן לכסות את הפער אם יהיה - קנה את הרכב כרצונך בלי לעשות חישובים כאלה ואחרים (שייתכן) שעוד כמה שנים לא תהיה להם אחיזה במציאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה רוצה את הקוגה, נכון?

אם הקוגה 'עושה לך את זה', לך עליה.

כשאתה אומר את זה ככה... אתה דיי צודק :-)

פורסם
קח בחשבון שהערך של הרכב בסוף התקופה יהיה נמוך מכל ההערכות שלך. לפחות בגיזרה של הספורטאז' אני צופה הצפה של השוק ועודף היצע גדול שיגרום לתהליך דומה לזה של מאזדה 3 שנסחרת לעיתים ב-20-40 אחוז פחות מהמחירון בשל עודף היצע גדול.

אם אתה צופה שיהיה לך מהיכן לכסות את הפער אם יהיה - קנה את הרכב כרצונך בלי לעשות חישובים כאלה ואחרים (שייתכן) שעוד כמה שנים לא תהיה להם אחיזה במציאות.

מבדיקה קצרה ביד 2 ניתן לראות את המחירים של הספורטאז מ2011

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=103&SubModelID=612&FromYear=2012&UntilYear=2012&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&Info=

מבקשים בסביבות ה 100,000 כשהמחירון באזור הזה גם... והשוק מוצף בספורטאזים...

כך שזה נראה כאילו אין ירידת ערך לרכב ...

פורסם

היי ,

לא אתייחס לפורד קוגה בגלל שאני לא מכיר אותה.

אבל לא מזמן קראתי מבחן השוואתי בין הספורטאז' הטוסון והקשקאי.

הניסאן הגיע מקום אחרון בכל פרמנט בעוד הספורטאז' מקום ראשון.

פורסם

בר...

גם אני עמית חבר וצפוי להיות מבצע חבר בקאיה בחודש מאי

אחרי מאזדה יהיה מבצע סקודה ואחריו קאיה

פורסם

ביד 2 מופיעים המחירים שהמוכרים מבקשים לא מה שהמוכרים מקבלים.

ממליץ לך לקרוא/לראות את הכתבה הבאה ולהבין שאתה והרבה אחרים חיים בסוג מסויים של סרט.

האשראי לרכב הוא בועה שתתפוצץ במוקדם או במאוחר, ואז גם 30% מתחת למחירון ייחשב מציאה.

מבדיקה קצרה ביד 2 ניתן לראות את המחירים של הספורטאז מ2011

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=103&SubModelID=612&FromYear=2012&UntilYear=2012&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&Info=

מבקשים בסביבות ה 100,000 כשהמחירון באזור הזה גם... והשוק מוצף בספורטאזים...

כך שזה נראה כאילו אין ירידת ערך לרכב ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תשכח שמוכר פרטי של מאזדה 3 (ודומות) צריך להתחרות במחירים של הליסינג, שכן עיקר המכירות של הדגם הן לשוק הליסינג בעוד שעיקר המכירות של הספורטאז' הן לצרכן הפרטי כך שירידת הערך מתונה יותר. הצפת השוק כן אומרת שאם הרכב שלו לא במצב מצוין ועם קילומטראז' נמוך, הוא בהחלט יאלץ לרדת משמעותית במחיר.

פורסם

אני אשמח לדבר עם מישהו שיש בידיו את הקוגה

דיברתי עכשיו עם מספר חברות ביטוח והמחירים לנהג צעיר ומעלה (זה מה שאני צריך) עומדים על 15,000 מחיר מופקע לגמרי

אני אשמח לשמוע כמה אתם משלמים עליו ...

אם זה אכן העלות של הביטוח כנראה שאלך על הסופרטאז' שהביטוח שלו עומד על 7,000 ל2.0 ליטר

• תוכן חדש...