Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם יהנו. קרובי עם קאפצ'ור מרוצים עד השמים.

אחרי 1000 ק"מ הייתה אכילת שמן מפחידה. נפתר במוסך ומאז נסועה של למעלה מ 10000 בלי אכילה בכלל.

המערכת לא התממשקה לאייפון. בוצעה התקנת רמקול בלוטות קבוע ובא לציון גואל.

מבסוטים מהגובה האידאלי לאנשים מתבגרים (70~)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גג בצע שונה, ג'נטים גדולים יותר (17), מראות מתקפלות, חיישני גשם. זה מה שאני זוכר.

בעיקר אני זוכר שאין שום דבר שבאמת מצדיק הפרש של 8,000 שקלים, אלא אם חשוב לך עיצוב הרכב (ולהם, לא חשוב).

כן אציין שעם גג בצבע שונה השיפור במראה הרכב מאוד מהותי, ועדיין לא הייתי מסוגל לשלם עליו כ"כ הרבה. ההבדלים דקים מדי בשיל להצדיק את הגרסא הבכירה, אלא אם יש שינויים חשובים נוספים שהם פספסו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

במקרה אני כרגע עם הגרסה הפשוטה בזמן שיש לי את היקרה יותר. זה גם מצלמת רוורס וגם חיישני רוורס. גם חישוק שחור שלא מתלכלך זה גם קיפול מראות, גם ריפודים נתיקים. הרבה מאוד גם שבפרוש מצדיקים את התוספת. אבל כל אחד ומה שטוב לו.

פורסם (נערך)

לפי מה שאתה מתאר, הם רכשו את הגרסה היקרה ולא האמצעית.

זה גם בקרת אקלים, פנסי ערפל עוקבי פנייה וחלונות אחוריים כהים.

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
פורסם

תעצור אותם. שיבטלו את ההזמנה!

לגבי היטי - גם שם יש מושבים-על-מסילות, ואופציה להוציא אותם לגמרי מהאוטו. אבל גם אני לא הייתי שם כסף על ה-DSG... אחלה מנוע ואחלה גיר והכל, אבל גם אני עדיין סקפטי קצת. מה גם, שהייתה לנו אחת כזאת בעבודה והרבה התקנות מקומיות (ווייז, תאורת לד פנימית וכו') שבקו חיים לפני שהאוטו עשה 10KKM. אז הוא פרקטי רצח, אבל מפחיד.

לגבי הקפצ'ור - שיבטלו את ההזמנה של הבנזין ושיקחו את הדיזל. הוא מייתר לחלוטין את הבנזין. מרגיש הרבה יותר קליל וזריז, חסכוני בטירוף (עשיתי כמעט 15 קמ"ל בתנאים קשים על פני כמה מאות קילומטרים). ושיבקשו לא להתקין שום דבר מקומי (!). ברכב המבחן של קרסו (הדיזל, כן?) המסך הזה של חיישני החניה קרקש כל כך הרבה שהייתי בערך שלוש שניות מלתלוש את המאדרפאקר. שיתקינו מקסימום מצלמה ואולי חיישנים במקום פרטי אחרכך. שיקחו מקסימום שובר להתקנה או משהו. א-ב-ל, גם אותו לא הייתי קונה, אבל זה כבר סתם סטייה שלי. הפלסטיק המפגר על ההגה (בדיוק כמו בקליאו) שנמצא בדיוק במקום בו אמורים להיות האגודלים פשוט מעצבן ברמות אחרות. כבר שמתם עור נעימי ומגניב על כל ההגה, אז אתם באים ומחרבנים את זה עם הפלסטיק יומולדת המבריק/חלק הזה? סיריסאלי? מה נסגר?!

אם זה לא מפריע להם, אחלה בחירה. הדיזל, הבנזין לא חסכוני מספיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הם יהנו. קרובי עם קאפצ'ור מרוצים עד השמים.

אחרי 1000 ק"מ הייתה אכילת שמן מפחידה. נפתר במוסך ומאז נסועה של למעלה מ 10000 בלי אכילה בכלל.

המערכת לא התממשקה לאייפון. בוצעה התקנת רמקול בלוטות קבוע ובא לציון גואל.

מבסוטים מהגובה האידאלי לאנשים מתבגרים (70~)

מרוב התלהבות אתה לא שם לב לפרטים הקטנים. ברכב טוב ואמין לא אמורה להיות אכילת שמן מטורפת אחרי 1000 ק"מ. למעשה בכלל אין צורך לפתוח את המכסה מנוע.

ובל נשכח שמדובר ברכב חדש, לי היתה הונדה במשך 4 שנים, התקרבה לשנתה העשירית, מעולם לא בדקתי שמן או מים ולא פתחתי מכסה מנוע.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

במכוניות חדשות ובמכוניות עם מנועי טורבו בפרט - אכילת שמן היא תקלה נפוצה. אז זה לא מיצובישי או יפני - אז מה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פבל אם אתה משכנע את חמותי לקחת רכב דיזל אני נותן לך את האלפא ומממן על הדרך דלקן

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תשלח לי את הטלפון שלה, אני אסגור לך את הפינה הזאת.

אגב, איך הנסועה שלהם מתחלקת מבחינת עירוני-בינעירוני?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
מרוב התלהבות אתה לא שם לב לפרטים הקטנים. ברכב טוב ואמין לא אמורה להיות אכילת שמן מטורפת אחרי 1000 ק"מ. למעשה בכלל אין צורך לפתוח את המכסה מנוע.

ובל נשכח שמדובר ברכב חדש, לי היתה הונדה במשך 4 שנים, התקרבה לשנתה העשירית, מעולם לא בדקתי שמן או מים ולא פתחתי מכסה מנוע.

בשונה ממך שרגיל לעולם מושלם, אני מציין את הפלוסים והמינוסים בלי להסתיר או לחיות בהכחשה.

לא מאמין שחוץ ממך מישהו בעולם שקרא את מה שרשמתי הבין שהצגתי תמונה מושלמת.

כנראה מה שהיה שם היה פשוט לפתרון, כי זה נפתר באותו יום.

בשבילך - הרכב הזה לא מושלם.

לא הייתי קונה בחיים רכב מאחד שהצהיר שמעולם לא פתח מכסה מנוע. בעל הקאפצ'ור, אדם רציני ועלה על אכילת השמן כי פשוט הנוהג שלו זה ללמוד את הרכב כדי לא להיות מופתע. שיחק אותה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אשמח לדעת למה ה"חבר" מסוזוקי אמר להם להתרחק מהקרוסאובר.

עוד מעט שנתיים אצלנו ואנחנו מרוצים מאוד.

הקפצור בחירה טובה רק אם אתה מוכן לספוג את ירידת הערך המטורפת שמאפיינת רכבים צרפתיים בארץ.

נסעתי בכזה בגירסה ההכי מפוארת (דיינמיק), מאוד נחמד ונעים, פלסטיקה מיושנת, מושב אחורי צר. סה"כ קניה טובה (במיוחד ב 0 קילומטר, יש בקרסו טרייד אין רכבים כמעט חדשים במחירים מצויינים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה השני ששואל אותי את זה, התשובה היא שאני לא יודע ולא באמת מעניין אותי. הדעה שלו חסרת משקל בעיני, ואמרתי להם את זה בעצמי.

הקרוסאובר הוא לחלוטין אחד הרכבים היותר מתאימים עבורם, אבל למדתי כבר מתי יש טעם לנסות לדבר איתם ומתי אין.

ספייר, 50/50.

אין שום סיכוי שהם יקחו רכב דיזל, מבחינתם דיזל==זיהום, בלי קשר לפרמטרים האמיתיים של הרכב. שוב, אני אפילו לא מנסה להסביר את זה שזיהום זה תלוי-מנוע, אין טעם

פורסם

אני מתעלק קצת על השרשור יש פה כמה בעלי קפטור שהגיבו. בעלי 1.2 טורבו - מה הצריכה ברכב שלכם?

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...