Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של אשתי מחליפים רכב (סיויק '08 יד 00 שתעלה כאן בקרוב),

אביה עם בעיות גב ולכן מעוניינים ברכב גבוה, חדש מהיבואן בלבד.

הדרישות, לפי סדר חשיבות:

1. צריכת דלק + זיהום נמוך

2. נוחות (2 נוסעים בעיקר)

3. אמינות

4. אבזור

חשוב להם מאוד שהרכב לא ינקר עיניים, whatever that means עבור משהו מהסגמנט הזה

בנוסף, יש להם כלבה ענקית (קנה קורסו) והם לא מעוניינים לשנע אותה במושב האחורי.

הם מאלו שקונים רכב לפי 'מבצע חבר', או כל מבצע הנחה אחר, שזה מחרפן לי את המוח כי הנחה תמיד אפשר להוציא בצורה כזו או אחרת אבל לא משנה.

בשישי הם מתקשרים אלי מהסוכנות של רנו, מבצע על הקפצ'ור הוביל לביצוע הזמנה לגרסא האמצעית נדמה לי (לא הכי מאובזרת): מנוע 1.2 מוגדש, גיר 6 הילוכים דו מצמדי, מולטימדיה עם GPS, צבע חביב ו3 שנות אחריות. המושב האחורי נע על מסילה קדימה שזה נוח עבור שינוע הכלבה, יש הרבה אבזור, מנוע חסכוני למדי, מראה נאה בהחלט. קיבלו את ברכתי (אני מראש הייתי בעד אחת הצרפתיות, לדעתי עדיף הפג'ו אבל לא משנה).

היום הם מתקשרים בלחץ, המוסכניק שלהם אמר שרנו זה קקי-מלא-תקלות-בחיים-לא-תמכר וכו' וכו' וכו', הלחיץ אותם לאללה. כמובן שציינתי באוזניהם שמוסכניקים הם לרוב מוטי-דעה, מונחי-סטיגמות וכו', אבל מצד שני לא הצלחתי למצוא תיעוד כאן ובגוגל בנוגע לאמינות הרכב.

בכל מקרה הם הלכו היום לצ'מפיון, לראות ייטי 1.2. הוא במבצע עם הנחה של 11K ועדיין עולה 15K יותר מהקפצ'ור, לא נותן שום דבר שמעניין אותם בתכלס, שנתיים במקום שלוש אחריות, גיר עם היסטוריה בעייתית, ומראה שהם מאוד לא אוהבים (אני אגב - יותר אוהב, אבל הרכב עבורם לא עבורי). אמרתי להם שיפסלו.

עוד רכבים שנפסלו כבר: ספורטג' / טוסון (לא חסכוניים), סוזוקי קרוסאובר (חבר משפחה שעובד בסוזוקי השביע אותם שלא לרכוש, ולא משנה כמה אמרתי להם שיתעלמו זה לא עזר), אני אישית נגד הייטי עבורם.

אשמח למידע:

1. האם יש מחלות ידועות לקפצ'ור?

2. האם יש אופציות שהם פספסו?

3. המלצות נוספות לwhatever?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הקפטצור רכב כיפי. אין תקלות ידועות. אבל כנראה שיסבול משוק יד 2 כמו כל רנו.

כמה מבקשים עליו? הוא נמכר בזול ב0 ק״מ.

2. מה הבעיה עם היטי? מדובר ברכב שהוא רמה מעל הקפטצור מבחינת עידון ואיכות. יש גם סוזוקי ויטארה.

פורסם

להורי היתה יטי שהוחלפה בקאפצ'ר... אם תשאל אותי היטי איכותית יותר בהכול. בקשר לאמינות של הקאפצ'ר עד היום ( אוגוסט הקרוב 3 שנים) ללא שם תקלה. אבל איכות הפלסטיקים ירודה ואף מרשרשת ומקשקשת. לדעתי למרות העלות הנוספת היטי לוקחת.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

2. מה הבעיה עם היטי? מדובר ברכב שהוא רמה מעל הקפטצור מבחינת עידון ואיכות. יש גם סוזוקי ויטארה.

1. נדמה לי 127K על הכביש כולל הכל

2. הם ממש לא אוהבים את המראה שלו (אישית: אני הכי מתחבר למראה שלו מכל הקרוסים), בנוסף DSG7 + שנתיים אחריות... וואלה מה אני אגיד, יכול מאוד להיות שכל הבעיות נפתרו, אבל זה עדיין קצת מטריד.

הייטי קצת פחות מאובזר, מראה שהם (הרבה) פחות אוהבים, אין את הקטע עם המושבים האחוריים הנעים (עוזר עם הכלבה), יש פוט' מסויים לענייני אמינות, שנה פחות אחריות, ו15K+ במחיר. לא נשמע לי הגיוני בהינתן ההעדפות שלהם.

אעביר אליהם את ענייני איכות החומרים. תודה!

אגב, ויטרה - זה לא ג'יפון(?) הם סיפרו לי שהם ראו אותו בסוכנות, לא זוכר מדוע לא המשיכו הלאה, אני בעקרון די הופתעתי וחשבתי שהרבה יותר הגיוני עבור הצרכים שלהם ללכת אל כיוון הקרוסאובר

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם כבר, היטי יהיה כנראה הרבה פחות אמין ממקביליו - לרבות הרנו.

אופציה נוספת שאולי לא חשבת עליה - ניסאן קשקאי בגרסה הבסיסית מ-0 ק"מ: מאובזרת למדי, נוחה, חסכונית ולא מזהמת (מנוע זהה לרנו אם אני לא טועה), וכמובן אמינה - כי יפנית.

פורסם

בגלל עניין הגב חובה לעשות נסיעת מבחן! הצמיגים בחתך נמוך שמאפיינים את הרכבים האלה לא מוסיפים לנוחות בכלל.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מסכים איתך לגמרי, במיוחד עבורם שמחזיקים רכב זמן רב ולא אכפת להם מצבע והתאמה אישית.

אנסה לשכנע אותם לבדוק את האופציה, לפעמים זה בעיה עם מי שכבר "נעול" מראש על פרמטרים מסוימים (במקרה שלהם: יד יבואן)

פורסם

התקשרתי אל חמותי,

כמות הפעמים שהמילה 'לא' נאמרה ברגע שרק הזכרתי 0 ק"מ... lol

בלי להגזים: >20.

אפילו לא ניסיתי להתווכח, pointless.

פורסם

חוץ מהקליאו יש לנו קפטור בבית.

משמעותית פחות נוח.

הארגונומיה ממש לא לעניין והוא מרגיש מוזר. אולי התיבה הרובוטית לא עוזרת. אבל אני ממש לא אוהב לנהוג עליו.

בנוסף היו בעיות כמו שהלכה מערכת המולטימדיה והיו צריכים להתקין חדשה כשהאוטו היה עם 7000 ק"מ.

נשרפו שתי נורות.

הלך מצבר אחרי שנה.

אני הייתי לוקח XV.

פורסם

מנוע ה-1.2TCe של רנו לא חסכוני בכלל.

הייתי מוסיף לרשימה סוזוקי קרוסאובר / ויטארה.

יתכן שאם יחליטו לרכוש הונדה HR-V יתכן זה ישתלם להם כלכלית כי יקבלו הצעת טרייד-אין טובה על ההונדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אופציה נוספת שאולי לא חשבת עליה - ניסאן קשקאי בגרסה הבסיסית מ-0 ק"מ: מאובזרת למדי, נוחה, חסכונית ולא מזהמת (מנוע זהה לרנו אם אני לא טועה), וכמובן אמינה - כי יפנית.

יפני או לא, הקשקאי קן צרעות בזכות הגיר שלו, שנותן פייט יפה ל-DSG7. לא מומלץ.

הייטי מצוינת, חוץ ממוקש ה-DSG7. לא הייתי קונה רכב עם הגיר הזה בכספי שלי. חוץ מזה אוטו מצוין - איכותי, מרווח, פרקטי, נוח ואפילו מתנהג לא רע. מה שכן, קצת הרסו את תגובת המנוע במעבר ליורו 6, לפני זה המנוע היה חי יותר.

HRV קצת מעל התקציב אבל נותן תמורה טובה.

איך בדיוק? המשפט הזה פשוט לא הגיוני. חוץ מזה שהוא הונדה אין לו שום יתרון יחסי. נכון שתמכור יקר יותר, אבל אתה גם קונה יקר יותר. מעבר לזה הוא לא מהיר או זריז יותר, לא מרווח יותר ולא מאובזר יותר.

oryo - פתרון קצת מחוץ לקופסא, לא קרוסאובר אבל אחלה רכב - הג'אז החדשה. מרווחת מאד כדי להכיל את הסוסה (לא בדיוק מסתדר לי לקרוא לקנה קורסו כלבה), חסכונית, מאובזרת, מתומחרת טוב ואפילו שומרת ערך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לטעמי תענה על הדרישות באופן נכון, כנראה נוח יותר, הפיקאסו הקצרה. הקפצ'ור שהכרתי אתמול מנסיעונת קצרה כנוסע, לא מצטיינת בנוחותה וגם המראה הפנימי מעט עגום. יחד עם זה נדמה לי שעוצמת התגובות של המוסכניקים תהיה אפילו חריפה יותר, שהרי ידוע שעבור הללו כל מה שלא מגיע מדרום מזרח אסיה הוא כמו חזיר בבית כנסת, רחמנא ליצלן, וגם בענין הזה של החיות הטמאות יש דרוג, נדמה לי שרנו קצת יותר כשרה מסיטרואן.

• תוכן חדש...