Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הציעו לי אותה ב-33 אלף ש"ח יד שנייה פרטית, מה אתם אומרים?

ומה צריכת הדלק בפועל?

עריכה אחרונה על ידי Mor Haham
פורסם

צפה ל1/9 בממוצע בתוך העיר, רכב אמין מאוד, פנימית קצת צפוף, סה"כ תחבורה בסיסית,

לשימוש משפחתי לדעתי ניסן טידה עדיפה בהכל.

פורסם
צפה ל1/9 בממוצע בתוך העיר, רכב אמין מאוד, פנימית קצת צפוף, סה"כ תחבורה בסיסית,

לשימוש משפחתי לדעתי ניסן טידה עדיפה בהכל.

2 שאלות

הקילומטרז לא מרתיע קצת?

ניסאן טידה לא מצאתי בתקציב שלי בסוכנויות, כדאי לי ללכת על המאזדה הזאת?

פורסם (נערך)

120 אלף ק"מ לרכב בן 6 וחצי-7 זה סביר בהחלט

צריכת דלק נעה בין 8.5 בתוך העיר ל13 וקצת בינעירוני (בהנחה שאתה מתכוון ל1.6)

בפועל צריכה משולבת 10.5-11 ק"מ לליטר

הייתה לי מאזדה 3 2008 במשך 3 שנים ו60 אלף ק"מ, עושה עבודתה נאמנה ואפילו מצליחה להעלות חיוך קטנטן בכבישים מסויימים

מה דגם הרכב (אקטיב/ קומפורט)? בדוק טוב טוב שהרכב אכן יד שנייה (ז"א שברשיון הרכב כתוב "בעלים קודמים "01) ושבסעיף "רישון מקורי" לא רשום כלום, ז"א שהרב לא היה ליסינג/ השכרה/ משהב"ט וכולי.

חפש שאריות של מדבקות ליסינג על השמשה האחורית ובדוק שהשטיחים הם מקוריים של מאזדה.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
120 אלף ק"מ לרכב בן 6 וחצי-7 זה סביר בהחלט

צריכת דלק נעה בין 8.5 בתוך העיר ל13 וקצת בינעירוני

בפועל צריכה משולבת 10.5-11 ק"מ לליטר

הייתה לי מאזדה 3 2008 במשך 3 שנים ו60 אלף ק"מ, עושה עבודתה נאמנה ואפילו מצליחה להעלות חיוך קטנטן בכבישים מסויימים

מה דגם הרכב? בדוק טוב טוב שהרכב אכן יד שנייה (ז"א שברשיון הרכב כתוב "בעלים קודמים "01) ושבסעיף "רישון מקורי" לא רשום כלום, ז"א שהרב לא היה ליסינג/ השכרה/ משהב"ט וכולי.

חפש שאריות של מדבקות ליסינג על השמשה האחורית ובדוק שהשטיחים הם מקוריים של מאזדה.

בהצלחה

הדגם אקטיב

איך נראים שטיחים מקוריים?

עריכה אחרונה על ידי Mor Haham
פורסם

על פניו נשמע עיסקה טובה. תבדוק לגבי המצב המכאני שלו אולי תצליח להוריד פה ושם (בולמים.צמיגים.מצבר.בלמים.טסט)סגור 30 ויהיה לך ליישור קו .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קילומטראז סביר, לא חסכונית, פח חלש, אחזקה די יקרה במיוחד הביטוח, רכב ממוצע אבל לא תרגיש מחסור בכוח, קח לבדיקה ואם הכל תקין תתחדש

• תוכן חדש...