Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. אני כרגע נוסע על איביזה ידנית עם 85 כ"ס שנת 2012.. היא די עגלה ושמתי עין על הסיאט לאון שנת 2011 שמאוד קרובה למחיר של הסיאט שלי (הבדל של 10 אלף שקל בערך..).

עכשיו יש 2 גרסאות שאני מסתכל עליהן כרגע -

סיאט לאון 2011 מנוע 1.2 עם 105 כ"ס ידנית

סיאט לאון 2011 מנוע 1.8 עם 160 כ"ס ידנית

עכשיו בדקתי וראיתי שכמובן שה1.8 הרבה יותר חזק, אבל גם זולל הרבה יותר דלק והקטע החסכוני מאוד חשוב לי..

ההתלבטות העיקרית שלי, היא האם ה20 כ"ס האלה שווה להחליף רכב.. תכלס אני די מבסוט מהאיביזה אבל אני פשוט רוצה אוטו יותר חזק.. בגדול, האם יש הבדל משמעותי בין האיביזה שלי לבין הלאון עם מנוע 1.2 בקטע של הכוח?

מה צריכת הדלק הממוצעת של הלאון 1.2?

והאם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק בין הלאון 1.2 ל1.8?

תודה רבה לעונים!

פורסם (נערך)

צריכת דלק תלויה בעיקר בסגנון הנהיגה. נהג עם רגל ימין "כבדה" יקבל צריכת דלק גבוהה גם בלאון 1.2

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

עשיתי מעבר דומה דומה ממנוע 1.4 אטמוספרי ל1.2 TSI. ההבדל מאוד משמעותי. השינוי הוא גם בהספק

וגם במומנט גבוה יותר הזמין בסל"ד נמוך.

שים לב שאתה עובר ממנוע מאוד אמין למנוע רגיש יותר לתחזוקה בעיקר סביב שרשרת התזמון.

נסה למתוח את התקציב לרכבים מעל שנת 2013 הכוללים מקצה שיפורים בתחום האמינות.

S60 Rdesign

פורסם
עשיתי מעבר דומה דומה ממנוע 1.4 אטמוספרי ל1.2 TSI. ההבדל מאוד משמעותי. השינוי הוא גם בהספק

וגם במומנט גבוה יותר הזמין בסל"ד נמוך.

שים לב שאתה עובר ממנוע מאוד אמין למנוע רגיש יותר לתחזוקה בעיקר סביב שרשרת התזמון.

נסה למתוח את התקציב לרכבים מעל שנת 2013 הכוללים מקצה שיפורים בתחום האמינות.

מה זאת אומרת רגיש יותר לתחזוקה? בגלל שזה טורבו אז צריך יותר לטפל בו?

אבל זה ככה בכול מנוע טורבו גם ברכבים חדשים לא..?

פה קצת הפחדת אותי כי אמינות זה דבר מאוד חשוב לי, אני בתור סטודנט אין לי עכשיו כסף להוציא במוסכים.. פה באיביזה שלי אני פעם בשנה עושה טיפול כללי ב-400 שקל ונגמר עניין, בלאון 1.2 יהיו לי יותר טיפולים?

פורסם

תעשה חיפוש בפורום. דובר רבות על מנועי TSI מהדגמים הוותיקים יותר.

עיקר הבעיות היו סביב שרשרת התיזמון, צריכת שמן מוגברת ומשאבת המים.

אם נושא האמינות חשוב לך ואתה לא מסוגל לקפוץ קדימה בשנים אז ממליץ לך מאוד להישאר עם האיביזה הנוכחית שלך.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...