Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2006 2.0 fsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם עד לפני כמה חודשים הייתה בבעלותי פורד מונדאו 2006 מנוע 2.0 שהלכה טוטאלוס כרגע אני לפני רכישת רכב מאותו סגמנט והחלטתי ללכת על פאסאט שנת 06.

מצאתי אחת יד שלישית עם 134,000 ק״מ וסאנרופ מטופלת במוסך המורשה אשמח לחוות דעת על הרכב

מבחינת אמינות צריכת דלק וכו׳ והאם זה גיר Dsg.

כמובן שאני יודע שזה רכב גרמני שהטיפול בו מורכב ויקר יותר מרכבים אחרים.

תודה לעוזרים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לא ממליץ על הרכב. היה כזה בבעלותי, בדיוק 2006. זה אומנם לא DSG, אלא גיר פלנטרי (של אייזין?), אבל היו לי מלא תקלות ברכב והשקעתי אליו בזמן קצר קרוב ל10K. כאשר הבנתי שזה בור ללא תחתית, פשוט החלפתי את הרכב במהירות האפשרית.

מעבר לזה, הרכב צפוף מאוד, כפתורים מתקלפים, קשיח בצורה מוגזמת. מדובר למעשה על גולף MK5 עם בסיס גלגלים ארוך יותר. הגה חשמלי לא אינפורמטיבי בכלל.

וזה לא הכל. מדובר על מנוע הזרקה ישירה, בתדלוק 95 יהיו דטונציות במאמץ (למשל בעליות). את הרכב שלי תדלקתי ב98, הוא גם סחב הרבה יותר טוב על הדלק הזה. על דלת תדלוק רשום לתדלק 98 ובסוגריים בקטן 95.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...