Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 150 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מדובר על רכב ראשון שלי,

רוב הנסיעות שלי הם בד"כ בתוך העיר ( תל אביב ).

עדיפות לרכב שהוא לא חדש אך שנתון גבוה יחסית כי זה רכב שישמש אותי להרבה שנים... ( אני בן 24 חושב לקחת אותו לכיוון ה6 שנים )

הציעו לי מספר רכבים.

1. מאזדה 6 פרימיום ( 2014 )

2. יונדאי סונטה ההיברידית ( החדשות )

3. לקסוס CT200H ( דגמים 2013 בערך )

אני יודע שאין שום קשר בין כל שלושת המכוניות.

בימים הקרובים אני יתכנן נסיעות מבחן,הייתי רוצה לדעת מה כדאי?

אמרו לי לוותר על המנוע היברידי כי לא יודעים לטפל בזה בארץ כמו המנועי בנזין

פורסם

מאחר ותהיה בתא רוב הזמן הלקסוס תהיה עדיפה גם בצריכת דלק (תנועה עירונית צפופה) וגם יותר קלה לחנייה מאשר השתיים האחרות. אולי יש גם אופציה להארכת אחריות על המצבר כמו בפריוס.

תסתכל כמה פריוס אוריס ויאריס יש על הכביש , הטענה שלא יודעים לטפל במערכת ההיברידית לא מחזיקה מים.

פורסם

אלה רכבים שאני ספציפית התעניינתי,אם אתה ממליץ על רכב אחר אשמח לשמוע.

חשבתי מאוד על הלקסוס,אבל לאחר בדיקה הטיפולים שלה יחסית לרכבים שהצעתי פה הם מאוד יקרים.

אם מדובר על טיפול קטן בערך 900 שקל וטיפול גדול בסדר גודל של 1500.

האם לקסוס זה לא רק שם? האם יש אמינות מאחורי השם הזה כמו שמספרים?

פורסם

בתוך העיר עדיף רכב קטן, האצ'בק עם מנוע חיסכוני ויעיל, בגלל שרוב הכסף שיתבזבז על הרכב הוא על הדלק.

טיפולים ותיקונים זה חלק מהתחזוקה שיש בכל רכב ומחירם זניחים יחסית לירידת ערך של רכב בסכום הזה, במיוחד בהתחשב בזה שהרכב חדש ותחת אחריות.

מחישוב של עד 10% ירידת ערך בשנה, הרכב מאבד יותר מ10 אלף שקל בשנה, אז הטיפול של 900 שקל שעושים פעם בשנה - זה לא מה שצריך להדאיג אותך.

פורסם

לקסוס זו טויוטה בסוף היום.

נשמע שאתה נוסע לבד ולכן אתה לא באמת צריך משהו בגודל של מאזדה 6 או יונדאי סונטה.

אם אתה מחפש לחסוך אז אתה יכול לשקול את הטויוטה אוריס ההבירידית וככה אתה יכול לחסוך עוד ולקנות חדשה מהסוכנות, הלקסוס תוסיף לך בעיקר חומרים והרגשה יוקרתית.

הדגש שלך הוא על חסכון או שיש עוד משתנים?

פורסם

נוחות במהלך הנסיעה,אבזור,כרגע אני לא ישתמש במושבים האחוריים אז חשבתי על הלקסוס באמת.

אבל בגלל שזה רכב שאני רוצה למשוך איתו 6 שנים אז חשבתי אולי לכיוון הסונטה.

פורסם

לפי מה שאתה רשמת - זה לא המכוניות שיהיו לך כ"כ נוחות בעיר. אני רכשתי סונה (אמור לקבל שבוע הבא) - אבל לא מתכנן לנסוע יותר מדי בת"א. החניות עם רכב גדול/ארוך הן לא להיט, למרות שכל מערכות הבטיחות וחיישנים מאוד עוזרים.

מסכים עם Alf3 - הייתי הולך על האצ'בק במקרה זה... מאזדה 6 וסונטה הינן רכבי סדאן גדולים ויהיו מאוד נוחים בנסיעות בינעירוניות ופחות בעיר. בכל מקרה תתחדש!

פורסם

אני חושב שלבחור בגילך אשר זו הולכת להיות המכונית הראשונה שלו ועוד למקום כ''כ אורבני כמו ת''א, אתה זקוק לרכב נוח, אמין לטווח הארוך, בעל צ.דלק טובה ועלויות אחזקה עממיות...

האוריס החדשה נהדרת ומגיעה מאובזרת אפילו טוב מהלקסוס (אחותה התאומה) אך איננה בעלת נוחות יוצאת דופן, היא שקטה בעיקר בגרסת ההיבירייד בעקבות שימוש במנוע החשמלי בעיר אבל אני הייתי רוכש מאזדה 3 האצב'ק מהדור החדש בת שנה- שנתיים, תחסוך כסף, תקבל רכב אמין, מעוצב ומאובזר היטב (תלות ברמת הגימור שתרכוש כמובן), הרכב גם נוח ובעל צ.דלק לא רעה כלל.

בהצלחה!

פורסם

חשבתי אולי ללכת על הלקסוס,בגלל שזה באמת טויוטה אז חשבתי אם אפשר לעשות את הטיפולים במוסך טויוטה וכך זה יחסוך את הכסף על השם לקסוס בעצם האם זה אפשרי? או שזה באמת איכות אחרת של חומרים בטיפולים?

פורסם

טיפול קטן בct200 עולה 600 שקל שזה הרבה פחות מהונדה או פיג'ו אם משווים מחירים במרכזי, כך דבר אחרון שיקר בה זה אחזקה. בעיר אין רכב חסכוני ממנה. אבל אם לא הייתה לי חניה צמודה הייתי גר בתל אביב הייתי הולך על סופר-מיני או מיני. זה נורא מבאס לחפש חצי שעה מקום ולא להכנס אליו כי האוטו ארוך באיזה 30 סנטימטרים. קרה לי הרבה.

פורסם

אני לא מתחבר לרכבים ההאלה,כמו שגם כתבתי אני מעדיף רכב עם נוחות ולפעמים באמת אני יוצא מתל אביב.

מבחינת חניה בתל אביב יש לי חניון בעבודה ובבית אז מבחינת מקום זה לא מה שמשנה.

פורסם

תל אביבי אמיתי יוצא מהעיר עם car2go. לך תעיף מבט על רנו קאפטור. נראה לי תפור בול לדרישות שלך. עירוני, חסכוני, נוח בטירוף ולא גדול במיוחד.

• תוכן חדש...