Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי בסאנדרו סטאפווי 0.9T בסוכנות, בסך הכול התחושה לא כזאת גרועה כל עוד אתה לא בא עם ציפיות מוגזמות. הרכב בהחלט סביר לקטגוריה, לא מצטיין אבל גם לא גרוע. בסופו של דבר האבזור ויחידת ההנעה המודרנית מפצות על זה.

יכול להיות שהפנדה והיונדאי 'אפויות' יותר, אבל לסאנדרו יש יתרון בדמות מרחב פנים גדול יותר ומנוע בנפח גדול יותר שמסוגל למשוך הרבה ישראלים שחושבים שעדיין נפח מנוע זה מה שקובע את הביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, הכוונה לזה שהישראלים עשויים להמשך לסאנדרו 1.2 לעומת מיני'ז למיניהן שרובן בעלות מנוע 1.0, ורק בגלל נפח המנוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא, הכוונה לזה שהישראלים עשויים להמשך לסאנדרו 1.2 לעומת מיני'ז למיניהן שרובן בעלות מנוע 1.0, ורק בגלל נפח המנוע.

וזה מעולה, זה רכב יותר טוב מאלו המינים עם מנוע הליטר, מכל הבחינות, ועוד נשאר עודף, זה רק יכול להביא לירידת מחירים נוספת בקטגוריה הזאת כמו שהציגו עם הסיטרואן C1 ב-53K..

פורסם

מאוד מעניין אבל באתר רשמי של דאצ׳יה עדיין לא פורסם דגם 1.2 בנזין ואין שום מפרט טכני וגם לא המחיר.

נכון להיום קיימים שני דגמים ..1. מנוע 0.9 טורבו בנזין ליטר והשני הוא דיזל 1.5 והפרש בכסף 7000 שקל .יש כמה נתונים לגבי דגם 1.2 מאתרים כיאחרים אבל באתר רשמי כרגע כלום :-(

פורסם

הרכבים שונים.

הדיזל תרגיש ככל הנראה הרבה יותר נמרצת וגם מבחינת העיצוב היא מוצלחת יותר לטעמי.

מציע לראות את שני הרכבים במציאות

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מאוד מעניין אבל באתר רשמי של דאצ׳יה עדיין לא פורסם דגם 1.2 בנזין ואין שום מפרט טכני וגם לא המחיר.

נכון להיום קיימים שני דגמים ..1. מנוע 0.9 טורבו בנזין ליטר והשני הוא דיזל 1.5 והפרש בכסף 7000 שקל .יש כמה נתונים לגבי דגם 1.2 מאתרים כיאחרים אבל באתר רשמי כרגע כלום :-(

מאד אופייני לקרסו למהר להשיק ורק אחר כך לדאוג לכל השאר. :/

חבר רוצה שאצטרף לנסיעת מבחן. יש בכלל 1.2 לנסיעה והדגמה? איפה נציג דאצ'יה כשצריך אותו?

:idea:
פורסם (נערך)

לעומת זאת אגרת רישוי של ה1.2 נמוכה בכ₪200

הם שניהם בקבוצה 1, לא?

הייתי הולך על הדיזל ללא ספק. לפי החישוב שלי, עבור 15K בשנה ההפרש הוא כ1750 (לקחתי 1-15, 1-22 ו5.5 ש"ח לליטר הן לבנזין והן לדיזל). פחות מ5K ש"ח כדי להנות ממנוע חזק משמעותית במשך 3 שנים? יש שאלה בכלל?

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם (נערך)
הם שניהם בקבוצה 1, לא?

הייתי הולך על הדיזל ללא ספק. לפי החישוב שלי, עבור 15K בשנה ההפרש הוא כ1750 (לקחתי 1-15, 1-22 ו5.5 ש"ח לליטר הן לבנזין והן לדיזל). פחות מ5K ש"ח כדי להנות ממנוע חזק משמעותית במשך 3 שנים? יש שאלה בכלל?

איך אתה יודע שמנוע חזק משמעותית ? עשית נסיעת מבחן ?

אין הבדל בכוח סוס בין מנוע 0.9 טורבו בנזין ליטר ולדיזל 1.5 ,כל אחת 90 מומנט שונה ....הפרש 5600 שקל

1.2 =75 כוח סוס ומחירו22 אלף פחות מ1.5 דיזל !

אז כן יש שאלה !

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

^ לא עשיתי נסיעת מבחן, אבל לפחות קראתי את השרשור.

הוא דיבר על ה1.2, לא על ה0.9 ועל ההפרש בתום תקופת האחזקה, לא הפרש במחיר הרכישה.

פורסם
^ לא עשיתי נסיעת מבחן, אבל לפחות קראתי את השרשור.

הוא דיבר על ה1.2, לא על ה0.9 ועל ההפרש בתום תקופת האחזקה, לא הפרש במחיר הרכישה.

שיקולים וחישובים מעניינים,עדיין לקרסו אין את הדגם 1.2 ואף אחת עוד לא קנה אבל כבר מוכרים אותו..:-)

פורסם

^0.9TCE לא בא בחשבון, כמו שyev אמר, ההפרש בינו לבין הדיזל פשוט מגוחך ומתקזז בעלויות דלק תוך שנה גג.

כאמור רק ה1.2 או דיזל, וההפרש שם הרבה יותר משמעותי מ15כ"ס. (יותר מכפול מומנט, בין היתר)

תודה רבה לכל המגיבים, אני מאמין שברגע שיהיה לי מספיק זמן להתעסק עם מכירה\קניה - הרכב הבא ככל הנראה יהיה סאנדרו דיזל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...