Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה צודק, בוודאי שאני אגיע לסניף אבל בכל זאת רוצה לשמוע תגובות של אנשים אחרים ,כי לא תמיד אפשר לעלות על כל המינוסים וגלות חולשה של רכב ב20 דקות של נסיעה,עדיף להגיע עם קצת ידע מאשר עם המון ציפיות .עכשיו חורף ולא ניתן להרגיש מיזוג וגם אין במרכז עליות כדי לבדוק את הרכב בעומס מלא.

אני בטוח שתגובה וביצועי מנוע צריכים להיות דומים לרנו עם מנוע של 1.2 והתגובה של אנשים שיש להם את הרכב הזה חשובה לי וגם של אחרים שבודקו ועשו נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

עכשיו כן :-)

קצת מאכזב :-( אבל זה מה יש ,בכל זאת רוצה לשמוע איך דגם 1.2 בהשוואה לדגם 0.9 או 1.5 דיזל,לפי דעתי אותם דברים (בעיות) יש בכל הדגמים ובגלל זה אם מנוע מושך וטוב(סביר) לנסיעות בתוך העיר אז עדיף ללכת על דגם 1.2

מה דעתכם בנושא ?

האם גלגל רזרבי בגודל מלא ?

פורסם

כתבה כל כך מגמתית לא קראתי שם כבר הרבה זמן, הקאתי קצת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה תלוי מה אתה מחפש ברכב.

יפה לראות שהם מכניסים רכבעם באותה קטגוריה אמיתית ולא כמו החאפרים שדוחפים רכבי מיני (הנל כמובן היא סופר מיני) בגלל המחיר.

הרכבים שצוינו מלבד הmg עולים 20-25 אלף שקל יותר מהסנדרו, ברובן אבזור דל יותר (בחלק גם אין בקרת שיוט)

אם אני לא טועה גם באיביזה יש רק 4 כריות אוויר והיונדאי גם קיבלה 4 כוכבים במבחני ריסוק.

אמנם הספק נמוך יותר מהשאר אבל גם יותר מרווחת בכל פרמטר.

במחיר הזה אין לה מתחרים, אבל אולי היבואנים למדו משהו ונראה קצת יותר תחרות.

תשאל את עצמך אם היית משקיע עוד 20-25 אלף על רכב אחר בקטגוריה.

פורסם
זה תלוי מה אתה מחפש ברכב.

תשאל את עצמך אם היית משקיע עוד 20-25 אלף על רכב אחר בקטגוריה.

התשובה היא לא !! לא הייתי משקיע על רכב מיני 80 אלף-ממש לא.

במחיר כזה לפי שיקולים שלי עדיף רכב משפחתי גדול ואפילו יד 2..אבל יד 2 אני לא אקנה,כי אני אחת ששומר על רכב ועושה הכל לבד.

לא חשוב לי איזה רדיו מותקן ואיך רואים צג שלו אבל חשוב לי מרווח ,משיכת מנוע במקרים מסוימים ,במידה ויש עליות בכביש אז שיהיה לו מספיק כוח לעלות שרכב עמוס ועם מזגן עובד ולא לדרדר :lol:,לאישה חשוב מראה חיצוני טוב ונסיעה שקטה ונוחה ומזגן חזק.

לא יודע מה זה רעש ברכב שכולם מדברים אבל זה אבדוק בנסיעת מבחן,(כרגע חוסכים לקניה רכב) בגלל זה עושה בדיקה בלי לחץ מכל הכיוונים ובחינות.

פורסם (נערך)

הטענה של הכתב בכתבה הנ"ל על בטיחות נחותה מגוחכת.

לאייגו, שלה הוא נתן 7 יש גם 4 כוכבים.

מבט מהיר באתר של יורו Ncap מראה פערים קטנים עד לא קיימים, כאשר הפער הבולט הוא בהגנה על הולכי רגל (פער של 5 נקודות).

ד"א לאייגו הוא נתן 7, ל108 ולC1 הוא נתן 9.

בכל מקרה, עדיף לחכות לעוד ביקורות כדי לקבל תמונה טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אלה רכבי סופר מיני כמו הסנדרו, אתה יכול לקרוא לו משפחתי.

רכבי מיני (לא מומלץ) אתה יכול למצוא בסביבת המחיר של הסנדרו.

ההבדל בין הסטפווי לסנדרו הרגיל ממה שאני רואה זה קודם כל מנוע אחר, מרווח גחון הרבה יותר גבוה, קורות גג, מערכת קצת יותר מתקדמת בסטפווי

תבקש נסיעת מבחן על כל השלושה (2 סטפווי ורגיל), מהמר שתלך על הסנדרו או על הסטפווי טורבו בנזין

פורסם

תבקש נסיעת מבחן על כל השלושה (2 סטפווי ורגיל), מהמר שתלך על הסנדרו או על הסטפווי טורבו בנזין

אתה צודק ! הבחירה היא בין חיסכון על סנדרו או על סטפואי.

נשאלת שאלה - האם 15 - 17 אלף שקל שווה לחסוך ולהוסיף או בתור דגם רכב לאישה לנסיעות בתוך העיר ורק פעם ב.. לטיול או חופשה לצפון או לאילת עם כל המשפחה +דברים ומזגן רכב 1.2 יהיה מספיק טוב..

האם רעש הוא סביר או משהו חבל על הזמן ?

לי קצת מפריע שדגם 1.2 יושב נמוך ומנוע "חלש" לפי נתונים של 75 כוח סוס.

פורסם

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן אבל מהנל הייתי בוחר בסטפווי ט.בנזין בלי שום ספק.

ההבדל בכ"ס משמעותיים בין הדגם הרגיל לסטפווי

פורסם

שלום רב,

הסנדרו 1.2 מגיעה עם 4 חלונות חשמליים, דיבורית בלוטות' נשלטת מההגה, בקרת שיוט מההגה, הגה מעור ועוד.

הרכב גדול בהשוואה למתחרים והמחיר הכי קטן ומשתלם.

• תוכן חדש...