Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון עם מכירת הונדה סיוויק סדאן? שוקלים למכור את שלנו אבל עושה רושם שהשוק מוצף.

אודה להארות בעניין (ומתנצל אם השאלה בלתי ממוקדת כרגע, רק מנסים לקבל מושג).

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם (נערך)
למישהו יש ניסיון עם מכירת הונדה סיוויק סדאן? שוקלים למכור את שלנו אבל עושה רושם שהשוק מוצף.

אודה להארות בעניין (ומתנצל אם השאלה בלתי ממוקדת כרגע, רק מנסים לקבל מושג).

בהינתן רכב במצב אופטימלי לשנתון, נכון להיום, צפה לקבל פחות או יותר בין 50 ל60.

אם השוק מוצף או לא, זה היה צריך להיות הקריטריון ברכישה לא עכשיו, כי הרי כבר שילמת על הרכב, המחירון ימשיך לרדת כל חודש, ומתישהו כן תצטרכו להחליף .. השאלה אם באמת יש צורך להחליף ובאיזה עלות..

למכור רכב קשה היום בכל מקרה, דווקא את הדגם הספציפי הזה "יחסית" לא אמורה ליהיות בעיה מיוחדת למכור.

קח בחשבון שאם מסתכלים על סיוויק 2008 בלוחות, המחירונים הם בין 40 ל50 ככה שלהפסיד הרבה, גם אם תשאיר את הרכב אצלך עוד שנתיים, לא מדובר בהפסד מטורף ..

*ב2017 תיובא לארץ הצורה החדשה של הסיוויק, אז המחירון עלול לרדת אפילו עוד קצת..

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

הסיוויק היא מכונית שניה אצלנו בבית, וברור לי שרכב אינו השקעה כספית. אני מביט כרגע על המצב בענף המשומשות ותוהה עד כמה תובעני כיום למכור רכב מחוץ לעסקת טרייד-אין, ובמיוחד כשמדובר במכונית סדאן משפחתית שטובעת בין ערימות סיווקים כמותה.

השיקול כרגע הוא פשוט לוותר על רכב אחד משיקולים לוגיסטיים של קרבה למקום העבודה. השאלה היא באמת כיצד מגיב השוק לרכב הזה.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

אם הרכב שלך בעל נתונים טובים: יד וק"מ נמוכים, נראה טוב חיצונית ופנימית, ברמת הגימור הגבוהה, בצבע מבוקש וכד' הוא יבלוט לטובה מבין כל המודעות בלוח. לעומת זאת אם הנתונים חלשים וק"מ גבוה או יד גבוהה, פנים הרכב מתקלף\קרוע או בצבע "בעייתי" תצטרך להוריד את המחיר כדי למשוך קונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כמו שאני מכיר את רוב בעלי הסיוויק אין להם בעיה לבקש על האוטו שלהם מעל המחירון כי זה הונדה , גם אם הרכב לא במצב הכי מושלם.

כנ"ל לגבי מי שקנה כזאת משומשת והוא מנסה להצדיק את הקנייה שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...